Jump to content

Upgrade foruma...

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dve stvari koje sam primetio

1. iako mi je namesteno view new content kao default, nekad mi prijavi kako ga nema, ali kad uradim reload pojavi se tipa 7 topika

2. prikaze mi topik i ispod brojeve (stranice topika) i ide npr 1 2 3 .... 29. kad kliknem na 29, on mi otvori 29. stranu, ali postoji i 30. strana?

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

dve stvari koje sam primetio

1. iako mi je namesteno view new content kao default, nekad mi prijavi kako ga nema, ali kad uradim reload pojavi se tipa 7 topika

2. prikaze mi topik i ispod brojeve (stranice topika) i ide npr 1 2 3 .... 29. kad kliknem na 29, on mi otvori 29. stranu, ali postoji i 30. strana?

i ja sam isto ovo reko ali kao sto vidis niko ne jebe 2% sto nam ne radi :D

Da, ovo što ste primetili i ja sam snimio ... mislim da je ovo sa postovima vezano za neki recount ili tako nešto, tj. treba probati neki rebuild.

Što se tiče active topics, meni je problem (ali to mi je bio problem i sa starom verzijom) što kad otvorim home foruma šatro nisam ulogovan, ali čim kročim u bilo koji podforum ulogovan sam. Iz tog razloga kad kliknem nam Active Topics kao kaže da nema, ali onda opet klikneš na active topics i otvore se svi topici aktivni.

Sad gledam, moguće da se ovaj problem sa stranicama pojavljuje samo kod starih topica, odnosno onih koji su postojali pre nego što smo upgradeovali, odnosno, kad naiđu sledeći "pričajte", "klinke", "vicevi" itd ne bi trebalo da dođe do problema.

Ako neko ima problem sa stranicama i na nekom novom topicu, neka javi što pre.