pilauda Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 odgledao The Men Who Stare at Goats kakvi ludaci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) The Rebound http://www.imdb.com/title/tt1205535/ Nije los filmic,ima par smesnih scena. 7.5/10 Edited March 5, 2010 by Ajvan~ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 @cali slazem se za zimbabve ali je ovde to otislo u previse drugu krajnost - nerealnu..koja suvise idealizuje i poboljsava odnos koji mendela i pored sveg truda nije uspeo u znacajnoj meri da popravi (iako i ovo sto je uradio je vise nego sto bi mogao bilo ko drugi).. sto se tice njega kao sveca. da je film napravljen kako treba - tako bi trebalo da bude pretstavljeno, ali se umesto toga stice drugaciji utisak - jer je potencirana ta njegova `obuzetost` ragbijem i tim prvenstvom i kao da covek nije imao 564 druga problema u tom momentu nego je samo sedeo i smisljao kako da osvoji sp u ragbiju..ocu da kazem, mendela je mnogo vise od onoga sto nam je klint ovde nacrtao.. jedini korektan deo sto se tice te njegove uloge je kad ide da ih ubedi u onu salu da ocuvaju ime Sprinboks i boju dresa. sve ostalo je po meni fail. meni je ok film, pogotovo sto nisam puno znao o Mendeli i Juznoj Africi. znam da je sranje tamo dole, ali mislim da nije bilo njega bilo bi jos gore. on je savrsen da ga idealizujes na filmu, zar ne? ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Ninja Assasin ... pazi mozda su malo preterali sa secom i kasapljenjem ali mi se dja ... ; ) don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 The Imaginarium of Doctor Parnassus - jako je tesko dati ocenu ovakvom filmu. umetnicki jeste, za svakoga nije. Ledger i bez sminke Jokera, je bio savrsen Joker, steta... http://www.imdb.com/media/rm2692647168/tt1054606 - neobicno lepa. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Gledao Up in the air djubre 5/10, mada mozete da ubijete sat ipo vremena svog zivota ako nemate sta da pogledate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Ja sam gledao sinoc i nije toliko los,smara malo. 5/10 "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) Odgledah Alisu 3D u Takvudu. Nista posebno... Ocekivao sam i vise od Bartona, mozda me je to i ubilo. Mada, realno, mnogo stvari je ubacio nekako na silu, nemastovito mi je sve to izgledalo. Dosta stvari je promenio u odnosu na knjigu i originalni (matori) Diznijev film. Sarenila koliko volis, mozes epi napad dobiti, kvota 1.15. Jos kad se doda par klisea koje sam video onda je utisak nekako bled. Al ne dozvolite da vas pokolebam, pogledajte sami pa sudite. Neka flame pocne!!! Edited March 6, 2010 by kovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Odgledah Alisu 3D u Takvudu. Nista posebno... Ocekivao sam i vise od Bartona, mozda me je to i ubilo. Mada, realno, mnogo stvari je ubacio nekako na silu, nemastovito mi je sve to izgledalo. Dosta stvari je promenio u odnosu na knjigu i originalni (matori) Diznijev film. Sarenila koliko volis, mozes epi napad dobiti, kvota 1.15. Jos kad se doda par klisea koje sam video onda je utisak nekako bled. Al ne dozvolite da vas pokolebam, pogledajte sami pa sudite. Neka flame pocne!!! Da se nisi ti malo zajebao? Koliko sam ja shvatio ovo je Alisin povratak u Zemlju Čuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Nova Alisa se odvija u vreme kada Alisa puni 18 (valjda). Dakle nije ekranizacija knjige. Ali svejedno, film je losh... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 The men who stare at goats http://www.imdb.com/title/tt1234548/ Nemam pojma, ok mi je film ali, rizikujući da mi postane © fraza - nisam nešto impresioniran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 sranje je film, al su likovi genijalni :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ja sam se i iznervirao dok sam gledao taj film, jer nisam mogao da verujem kako su uspeli da svaku smesnu situaciju u trejleru, koji je vristao potencijalom, implementiraju u filmu na osamnaest puta gluplji nacin nego sto je to moglo. plus me je i ewan mcgregor razocarao kol'ko je retardirano ispao u filmu. sva sreca pa sam posle gledao ghost writera gde je objasnio :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 The Hurt Locker - 7/10 ne kapiram sto je ovde super pa da zasluzuje tolike nagrade? meni je bio prilicno dosadan, iskreno. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) pa, kad vec pitas :D meni je taj film sigurno jedan od boljih koje sam gledao prosle godine. nije mi bio uopste dosadan, iako na momente sa dosta usporenim tempom. super je prica, likovi su sjajni, licno mi se svidelo kako je reziserka prikazala atmosferu modernog rata, a da je pritom nije obojila proamerickim vrednostima i ostalim demagoskim elementima koje filmovi slicne tematike imaju tendenciju da rade na redovnoj bazi. Edited March 7, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Meni se taj film nije svideo uopste ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovica Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 @Cali Da, skapirao sam to iz filma. Al' mu to opet ne daje za pravo da snimi ovako nesto. Moze to mnogo, mnogo bolje. Pogledaj, pa moze da se diskutuje. Poz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Transformers 2 Legendarno! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Dragon hunters, 2008 - http://www.imdb.com/title/tt0944834/ znaci najlepsi animirani film koji sam gledao ikada... eto prosto mi je doslo da pauziram i gledam remek dela od scena... (cisto da najavim imao sam br rip na 4 gb i gledao na vecem lcd-u, i ne - ne kazem to da bih merio pishu vec da se ne smori neko ko bi uzeo da gleda na 15@ crt-u)) samo steta sto deluje kao da su stigli do pola i onda resili da zavrse film tek tako... nesto slicno kao 9, samo sto je ovo mnogo lepsi i mozda cak i zanimljiviji naslov, sa za nijansu razradjenijim likovima... a opet kapiram da nije za decu jer je jezik koji koriste malo prljaviji za klince preporuka za svakog ko iole voli animacije :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 +1 za dragon hunterze This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 pa, kad vec pitas :D meni je taj film sigurno jedan od boljih koje sam gledao prosle godine. nije mi bio uopste dosadan, iako na momente sa dosta usporenim tempom. super je prica, likovi su sjajni, licno mi se svidelo kako je reziserka prikazala atmosferu modernog rata, a da je pritom nije obojila proamerickim vrednostima i ostalim demagoskim elementima koje filmovi slicne tematike imaju tendenciju da rade na redovnoj bazi. niko ne kaze da nije realan, ali nije ni za 6 oskara... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Blind side - odgledao sam ovaj film juce, znajuci da Sandra Bulok ima velike sanse da osvoji Oskara za ovu ulogu, sto se na kraju desilo. Film nije losh, u smislu da ga je ok gledati sa ribom, kada je napolju uzasno vreme i ne izlazi vam se iz kuce...i nikada vishe. Pricha jeste istinita, ali ne samim tim i nesto zanimljiva. Gluma Sandre Bulok, koja mi je inache simpatichna, ne zasluzuje Oskara jer joj je gluma varirala od normalnog do povremeno drchnog stava. Nekako je film suvishe sladunjav i siguran sam da je bio veoma uvredljiv velikom broju crnaca u Americi jer, uopste ne ulazeci u pozadinu likove ne dobijamo objasnjenje zasto se ponasaju onako kako se ponasaju, pa sticemo utisak da je njima, nesto bogatijoj beloj porodici, usvajanje crnog deteta sa ulice i ulaganje novca u njegovo obrazovanje jedna sasvim obichna, svakodnevna, stvar oko koje se posebno ne raspravlja... Edited March 8, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Sandra je jedina glumica (i glumac) koja je dobila zlatnu malinu i Oskara u istoj godini Volim Sandru, tako da mi je drago da je dobila Oskara. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 A treba istaći i da je jedna od retkih koja je otišla da primi Zlatnu Malinu. I to je za pohvalu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Sin Nobre mnogo dobar film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts