trn Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Gledao neko fourth kind? Planiram da pogledam pa da se ne zajebem i smorim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Moon 200/10 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Bronson Ako vam je bas dosadno. Film lici na neki los pokusaj pravljenja filmva koji su slicni stilu gaja ricija... u par navrata muzika koja prati scenu je ocajna :) 5/10 vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Odgledao sam Holmsa Sve mi je ok, cak sam se smejao kao da sam gledao crtani (sto je kod mene plus), samo mislim da ima preterano akcije koja je potpuno besmislena. Ima najmanje 3 scene od po 10 minuta gde oni dodju negde i onda dodju neki likovi sa kojima se biju. Naravno ovo gotovo da nema dodirnih tacaka sa Dojlom i mislim da je jedino tako moguce posmatrati film. Rezija mi se dopala. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 The Limits of Control Zamalo na pocetku da pomislim da film nije klasican dzarmus, ali posle 15 minuta filma samo sam se opustio i odgledao do kraja :) Dobar film, nebulozna prica, na neki nacin sprdnja na sve aktuelne 'misteriozne' filmove. Dobri kadrovi, fina gluma, kul film. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 meni se jedino u Hurt Lockeru sto je jedan glumac kao sto je Gaj Pirs potrosen na ulogu od 2 minuta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Mislim da je taj momenat namerno tako odradjen. Hurt Locker je zaista jedan od boljih filmova (ako ne i najbolji) koje sam gledao proshle godine. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0380510/ meni se svideo. koliko sam skontao, po njemu pljuju ljudi koji su procitali knjigu, pa im kvari utisak :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Swing Kids kul film, nacisti, swing kultura, mladi, h.j., svasta nesto..dobar film u svakom slucaju :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Odgledao the hurt locker ... ne vidim sta je toliko fantasticno u ovom filmu ? Cak nije ni toliko realan koliko se prica ( ok nije rambo ). Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Bullets over Broadway vudi alen, stara prica, ko voli vudija moze da kaze da je ovo vrhunski film, a za sve ostale samo prosek. tako da 6.5/10 vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ^ meni i ogromnom broju ljudi jedan od najboljih filmova ikada,atmosfera,muzika i gluma 10/10, daniel day lewis je bog /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5q_SHlu9haw morao sam :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Jeste on mracan i sve to, ali koja je poenta filma? Da nam pokaze preko cega su ljudi u stanju da predju i sta sve mogu da urade kako bi dosli do cilja... i posle toga ne znaju sta ce sa tim? Da? :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Naprotiv, meni je veci deo filma depresivno sranje. Scene uvek prati neka debilna muzika koja vise skrece paznju sa svega nego sto doprinosi atmosferi. U jednom trenutku sam pomislio "Jebote, sto ne radi Ctrl + M", a to mi se bas bas dugo nije desilo. Za glumu se slazem, vrh jebeni, ali ipak film ima previse downside-a za mene da bih mogao sve to da svarim. Jeste on mracan i sve to, ali koja je poenta filma? Da nam pokaze preko cega su ljudi u stanju da predju i sta sve mogu da urade kako bi dosli do cilja... i posle toga ne znaju sta ce sa tim? Takav zivot, teznja za tim bogatstvom, ga je ubio i on vise nije covek. Ne mora moje misljenje da bude svacije. Meni se nije svideo iz mnogo razloga i to je to. Pa tome je i tema filma, i bolje od ovoga teško da je mogla da bude odrađena (i treba da bude težak, siv i depresivan, itd.). Tebi onda smeta tema i poruka filma, a ne način na koji je film odrađen (meni je prvih deset minuta u onom bunaru genijalno, bez i jedne izgovorene reči, samo čovek koji se pati i u isto vreme na početku tako burnog životnog puta). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 (edited) Van Diemen's Land , ovo vam je sivo i depresivno, ko ima slabiji stomak nek preskoci. inace po istinitom dogadjaju o 8 zarobljenika koji pokusavaju da pobegnu kroz divljinu. Edited February 6, 2010 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events => http://www.imdb.com/title/tt0339291/ Jim Carrey kao i uvek odličan! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 David Lynch carina, baš sam juče pogledao Lost Highway, okrenuo mi mozak naopačke :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Odgledao the hurt locker ... ne vidim sta je toliko fantasticno u ovom filmu ? Cak nije ni toliko realan koliko se prica ( ok nije rambo ). nije realan? lol. ne moze da bude prerealan, al stvarno ima svega, i onoga da su ameri pickice i da su patriote, svuda gubici, ratna sranja, zrtve, pa onaj momenat kad se prepucavaju snajperima, naravno mashe, jer i to se dogadja, i onaj lik iz kucice prezivi, to verujem da niko nije ocekivao. ja sam gledao par tih ratnih sranja, stvarno preskacem, na ovo slucajno nabasah, film mi je lepo drzao paznju i ima sjajan kraj. jebi bre avatar!!!! :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0815241/ Religulous (2008) odgledao malopre, smejao sam se na glas :D bas je Maher ovaj Bill ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 nije realan? lol. ne moze da bude prerealan, al stvarno ima svega, i onoga da su ameri pickice i da su patriote, svuda gubici, ratna sranja, zrtve, pa onaj momenat kad se prepucavaju snajperima, naravno mashe, jer i to se dogadja, i onaj lik iz kucice prezivi, to verujem da niko nije ocekivao. ja sam gledao par tih ratnih sranja, stvarno preskacem, na ovo slucajno nabasah, film mi je lepo drzao paznju i ima sjajan kraj. jebi bre avatar!!!! :D Vodili smo ranije diskusiju na ovu temu, i bili smo jednoglasni da ima puno propusta u režiji i scenariju, ali da je sama priča dobra Prvo ona scena sa pet bombi je rofltronik. Šta je onaj lik radio na krovu? Da je kolona prošla nikad ne bi stigao na vreme da aktivira. Pa onda scena sa automobilskom bombom - bombaši su rešili da izbleje umesto da raznesu auto dok je bilo ljudi tamo. Davno sam gledao pa sam i zaboravio tu scenu, ali koliko se sećam tu ima još neka glupost. I naravno na kraju čuvena scena sa snajperom, gde onaj plaćenik gine čim proviri, ali zato su glavni likovi očigledno nevidljivi jer u njih niko neće da puca, iako stoje na identičnom mestu gde su onom baji razneli lobanju. I onaj snajper na krovu što trči tamo vamo, kao da će premeštanjem dva metra u stranu da zavara ikoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0815241/ Religulous (2008) odgledao malopre, smejao sam se na glas :D bas je Maher ovaj Bill ;D ftw :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Vodili smo ranije diskusiju na ovu temu, i bili smo jednoglasni da ima puno propusta u režiji i scenariju, ali da je sama priča dobra meni se bas svidja rezija i kamera kakva jeste, scenario je ovo ono, mogao je da bude bolji. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Law Abiding Citizen http://www.imdb.com/title/tt1197624/ odlichan film, samo je kraj nekako zbrzan Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Odgledao sam Funny People. Meni je super film, ima nesto dobro u njemu, al ne znam sta :). Nisam ocekivao da ce da traje 2 i po sata, a i adam sandler je super odglumeo. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts