`Dr. Nick Riviera` Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Away We Go Ovo je kao trebala da bude komedija/drama... -.- 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 London film koji bi svakako trebalo pogledati da bi ljudi generalno shvatili da Jason Statham nije samo Transporter/War/Crank..vec glumac, i to jako dobar..I IMA KOSU (i to ne onako raspalu ko u revolveru) gotivan, opustajuci film..pogotovu posto sam u stanju gotovo istovetnom kao glavni lik - osim sto me niko ne zove na ovako dojaja zurke i ne daje mi besplatan lobex, a i ne secam se nesto da sam jebo Jessicu Biel - tako da mi je bio jos interesantniji..malo prekratak, tipa 75 minuta..od kojih su zadnja 2 min totalno nekako bezveze..reditelj se pogubio i nije znao kako da na najbolji nacin zavrsi.. ali u svakom slucaju preporuka za jedno opusteno vece sa ovim filmom.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 jao jao, odgledao sam upravo the sixth sense!!! i odusevio sam se! sam film je i ne bas nesto preterano, ali kraj, jao jao!!! volim takve filmove, nesto slicno je i fight club, kada se zapitas na kraju sta i kako :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 jesi gledao zivot devijda gejla ? slican fazon :D Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 UP! odlichan film. Pocetak je predobar sa odlichno izgradjenim likom dekice It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 London film koji bi svakako trebalo pogledati da bi ljudi generalno shvatili da Jason Statham nije samo Transporter/War/Crank..vec glumac, i to jako dobar..I IMA KOSU (i to ne onako raspalu ko u revolveru) gotivan, opustajuci film..pogotovu posto sam u stanju gotovo istovetnom kao glavni lik - osim sto me niko ne zove na ovako dojaja zurke i ne daje mi besplatan lobex, a i ne secam se nesto da sam jebo Jessicu Biel - tako da mi je bio jos interesantniji..malo prekratak, tipa 75 minuta..od kojih su zadnja 2 min totalno nekako bezveze..reditelj se pogubio i nije znao kako da na najbolji nacin zavrsi.. ali u svakom slucaju preporuka za jedno opusteno vece sa ovim filmom.. meni je london odlican. super su mi oni tripovi kad on objasnjava(tipa ono sadomazo mesto i tako) riba je odlicna, gajba jos bolja. ono kupatilo i onu terasu sa onakvim pogledom i kao donesi van goga /:DDDD winnn We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1049413/ neverovatan :))) bas sam se posteno nasmejao thumbs UP Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Gledao sam Shrink sa Kevinom Spejsijem. Kao i manje vishe svaki Spejsijev film i ovaj je odlican. Neka dramica sa nekoliko smeshnih momenata. Ko voli nek izvoli . We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 da, nije los Shrink. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Doghouse Britanska zombi komedija. Kada bi filmovi bili trka, a Shaun of the Dead rekorder staze, Doghouse bi bio automobil shto je izleteo iz staze i ubio trinaest gledalaca jer je vozach zaspao za volanom. Bash smor jer je glumachka postava bila prilichno dobra (Snatch, Football Factory) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Away We Go Tek u drugoj polovini filma je pochelo neshto da se deshava... This Is England Not my cup of tea. Nishta posebno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 (edited) Odgledao Repo : The Genetic Opera.Nesto ovako originalno nisam gledao skoro.Meni je bolji i od Svini Toda pre svega zbog settinga i muzike koja je stvarno fantasticna.E sad,to bi mi bila i jedina zamerka jer iako je ovo mjuzikl preterali su ga,95% filma pevaju,to mi malo ubija dinamiku filma :).Bez obzira na to ne treba propustiti ovo sjajno ostvarenje e da - vrh Edited October 24, 2009 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Year one, blah, nista posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 jao jao, odgledao sam upravo the sixth sense!!! i odusevio sam se! sam film je i ne bas nesto preterano, ali kraj, jao jao!!! volim takve filmove, nesto slicno je i fight club, kada se zapitas na kraju sta i kako :)) onda nabavi i ostale sjalamanove filmove, isti su:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 stavio da se skidaju unbreakable i signs! hvala dule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Odgledao Moon Sta sam ocekivao to sam i dobio, lego mi u ovo nedeljno jutro bas onako fino. Preporucujem za gledati, onako nenadajuci se nicem grandioznom vec cisto kao lako stivo za razmisljanje. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 adams aebler iako komedija, film nudi dosta moralnih poruka. komedija je tu da se monotonija mesta prevazidje. mozda bi bilo zanimljivije da dobro nije pobedilo ovog puta. gabrielle tipican francuski film, puno dijaloga, monologa, klasicna francuska burzoazija jednog doba, covek, zena. po meni film koji je dosta dobro pokazao ono da muskarac jednom voli, a zena moze i vise puta. u ovom slucaju. dosta dobro psiholoski postavljen. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 au jebote KOJI film!!! The Boy in the Striped Pyjamas !!! ne znam, ne znam sta da kazem, mnogo sam se potresao... inace, odgledao sam i The Whole Ten Yards ne znajuci da postoji prvi deo filma :D koji sam fejler!! nije mi nista posebno, verujem da je prvi deo filma mnogo bolji :) takodje sam odgledao i Unbreakable odusevljen!!! sjamalan je car! (valjda se tako pise :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 unbreakable je drugi veliki shjamalanov film (nastao posle sestog cula) ali kako budesh gledao naknadne filmove ( village, lady of the water, happening itd...) ukapiracesh da su mu svi filmovi na apsolutno identichni kalup i krajnje predvidljivi zbog toga, It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Zna znanje Shama-lama-ding-dong, al' nemoj da gledas Lady In The Water i ovo poslednje sranje; pogledaj jos Signs, sto rece Dule, i The Village, i to ti je to, sjajni filmovi. Ja sam u Znacima suzu pustio vise puta. Mel Gibson je car kakvog nema (bedak sto ce ovaj novi film da mu bude govno, al' jebiga). :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 e, ti me prozivas, ne pricam sa tobom. nego, didem da gledam signs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 A to je trebala da bude sala. :( :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 gledao danas Ramba poslednjeg.... ocekivao sam sranje i LOLotron ali moram da priznam da je matora drtina profi iznela svoju ulogu zguzvane ratne olupine koju je vreme pregazilo a svi vec zaboravili... Prica je naravno tanka no preterane scene nasilja, unistavanja i jungle-randomized rokanja daju +10 na suspense... Rejnbu svaka cast kako nosi svoje godine, prokleta mutava gromada Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 4:25 vs 5:00 There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 surrogates, dobra ideja i nista vise, kako se blizi kraj sve je smesniji, kao i 90% filmova danas... razocaran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts