Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Angels & Demons, nisam citao knjigu (nekako mi malo teze ide da uzmem popularne knjige o kojima se prica na svakom cosku) ali film je onako prosak sa par gegova, s tim sto je kraj fantastichno sjeban ali dobro, zabavio me donekle

fallout_table.gif

ne radi slika koju je sini okačio, o kom filmu se radi ? I što ne ostavljate imdb link, ili barem naziv filma zbog takvih stvari :) listam ponekad stare topice, i raspriča se neko o filmu a nigde imena jer slika koja je trebala da nam to ukaže više ne radi. 

Kada sam već ovde, odgledao sam National Treasure oba dela, vrlo dobra zabava i Super Troopers koji se gleda uz isti recept kao ded snou :) ima par epic scena zbog kojih vredi pogledati film

dobar je dobar je, onako za promenu, nismo naviknuti na taj svedski senzibilitet, kontam i da bi nam prosecan svedski film bio interesantniji od solidnog americkog (sto ne znaci da je let the right one in prosecan, afkors)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

odgledah nove transformerse u hd, pored gomile mana, pure fun. majkl failovao da postigne dramaticne momente, -15 min glupih scena i dobar :P

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Upravo odgledah svedski vampir film, preveden na engleski: Let the right one in. Automatski mi je upo u top 10 filmova, ne vredi ista vise da kazem, trea odgledati.

+1

dobar je dobar je, onako za promenu, nismo naviknuti na taj svedski senzibilitet, kontam i da bi nam prosecan svedski film bio interesantniji od solidnog americkog (sto ne znaci da je let the right one in prosecan, afkors)

pocnite da gledate svedske, norveske i danske (trier) filmove..

odlicni su..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

pocnite da gledate svedske, norveske i danske (trier) filmove..

odlicni su..

Jalla Jalla je odlichan shvedski film

btw odgledao Year One, stonerski nivo humora samo za razliku od pieapple expressa ne mozhesh ni stondiran da se smejesh

G.I.-JOE

Gijoemovieposter.jpg

Najbolji besmisleni film trenutno, koji ne shvata sebe ozbiljno i čiji autori znaju kako treba da izgleda nešto bazirano na igračkama iz osamdesetih (za razliku od imbecilnih Transformersa). Sa jedne strane su pojedini užasni efekti i zadnja trećina filma u kojem niko više ne zna šta radi i kako da završi "priču", sa druge je nekoliko spektakularno besmislenih ali zabavnih scena i utisak da su savršeno uspeli da dočaraju kako bi izgledalo kada bi se neko džinovsko dete igralo sa živim lutkama i njihovom opremom (vozila i baze zaista i izgledaju kao playset modeli sa kojima interaktuju pravi glumci (čija je gluma i na nivou igračaka)).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ako je stvarno transformersi > gijoe onda moram da pogledam gijoeta cisto da vidim tu kosmicku nemogucnost.

brate u transformersima se keva glavnog lika nahasala trave i bila 'american pie smesna' po filmu, jos imam kosmare...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...