Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Angels & Demons, nisam citao knjigu (nekako mi malo teze ide da uzmem popularne knjige o kojima se prica na svakom cosku) ali film je onako prosak sa par gegova, s tim sto je kraj fantastichno sjeban ali dobro, zabavio me donekle

fallout_table.gif

ne radi slika koju je sini okačio, o kom filmu se radi ? I što ne ostavljate imdb link, ili barem naziv filma zbog takvih stvari :) listam ponekad stare topice, i raspriča se neko o filmu a nigde imena jer slika koja je trebala da nam to ukaže više ne radi. 

Kada sam već ovde, odgledao sam National Treasure oba dela, vrlo dobra zabava i Super Troopers koji se gleda uz isti recept kao ded snou :) ima par epic scena zbog kojih vredi pogledati film

dobar je dobar je, onako za promenu, nismo naviknuti na taj svedski senzibilitet, kontam i da bi nam prosecan svedski film bio interesantniji od solidnog americkog (sto ne znaci da je let the right one in prosecan, afkors)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

odgledah nove transformerse u hd, pored gomile mana, pure fun. majkl failovao da postigne dramaticne momente, -15 min glupih scena i dobar :P

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Upravo odgledah svedski vampir film, preveden na engleski: Let the right one in. Automatski mi je upo u top 10 filmova, ne vredi ista vise da kazem, trea odgledati.

+1

dobar je dobar je, onako za promenu, nismo naviknuti na taj svedski senzibilitet, kontam i da bi nam prosecan svedski film bio interesantniji od solidnog americkog (sto ne znaci da je let the right one in prosecan, afkors)

pocnite da gledate svedske, norveske i danske (trier) filmove..

odlicni su..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

G.I.-JOE

Gijoemovieposter.jpg

Najbolji besmisleni film trenutno, koji ne shvata sebe ozbiljno i čiji autori znaju kako treba da izgleda nešto bazirano na igračkama iz osamdesetih (za razliku od imbecilnih Transformersa). Sa jedne strane su pojedini užasni efekti i zadnja trećina filma u kojem niko više ne zna šta radi i kako da završi "priču", sa druge je nekoliko spektakularno besmislenih ali zabavnih scena i utisak da su savršeno uspeli da dočaraju kako bi izgledalo kada bi se neko džinovsko dete igralo sa živim lutkama i njihovom opremom (vozila i baze zaista i izgledaju kao playset modeli sa kojima interaktuju pravi glumci (čija je gluma i na nivou igračaka)).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ako je stvarno transformersi > gijoe onda moram da pogledam gijoeta cisto da vidim tu kosmicku nemogucnost.

brate u transformersima se keva glavnog lika nahasala trave i bila 'american pie smesna' po filmu, jos imam kosmare...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...