Jump to content

Huligani, francuzi

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

logicnije je da ljude vise plasi ono sto im se desava ispred kuce

pa to je moja poenta :) mediji kazu strasan zlocin mi svi ko zombiji 5 dana pricamo o tome :) trebalo bi da se borimo da ne sstigne do nase kuce jer kad stigne onda je prekasno :)

Нема  будућности без истине.

i ja se slazem da treba da dobiju,nego sta...

elem,sto se tog druga,poznanika tice,saznao sam ''nezvacnino'' :) da on i nije bio tog dana na obilicu,tj da nije ucestvovao u tuci,samo mu je auto bio parkiran,pa su ga tako povezali kao. mada,stoji da je u toj navijackoj grupi,stoga nije bas ni slucajno on priveden. kako god bilo,niko od njega nije cuo ni traga ni glasa od kad se to desilo,tako da mu se ne pise dobro.

Bjukenon Mitch

Za malo dete su se isto svi zgrozili, ali su oguglali. Jel treba da iskuliramo i ova prebijanja pa da i na to oguglamo, ono, ju, krenuo mi sin na posao al su ga savatali neki nezadovoljni zbog Kosova, eno ga na aparatima, jebiga, šit hepens?

e pa vidis u tome je problem :) mi smo oguglali :) a ne treba da budemo :) i poceli smo da gledamo samo sebe :) i nigde ja nisam rekao da treba da iskuliramo ovo :) nego da ne treba nista da kuliramo :) vec za sve da se bunimo :)

Нема  будућности без истине.

spustite loptu malo, leisure i rejvene. preterana vam je reakcija na kalijeve postove, a pri tom se uopšte ne trudite da skontate šta on zapravo hoće da kaže: da je glupo zgražavati se nad jednim ubistvom u svetu u kojem se svakog dana dešavaju na desetine gnusnijih zločina - nešto kao ona (navodno) staljinova izjava da je jedno ubistvo zločin a milion ubistava statistički podatak.

nisam ja rekao da je cool sto su ga ubili :) ali jebote svaki dan nekoga ubijaju iraku avganistanu africi na to ste svi navikli ocigledno je to stara vest pa je normalno :)

mislim da su normalni ljudi toliko potrešeni zbog toga što takve stvari u beogradu nisu uobičajene. realno, u ovoj deceniji se jednom ili dvaput godišnje desi neko ubistvo o kojem se priča narednih meseci, inače živimo u bezbednom gradu. s tim što imam utisak da više i nije toliko bezbedan.

u svakom zapadnom gradu slične veličine se dešava mnogo više ovih random zločina, pa je mnogo manji šok kad se desi još jedan.

Po meni je publicitet izazvalo to, sto je covek pretucen svirepo u sred beograda, bez ikakavog razloga. Dokazano je da su francuzi bili navijaci, ali je ultras, tj nisu bili huligani, niti su kacili zastave i ta sranja. Samo su dosli i sedeli u kaficu trosili pare i provodili se.

Cela poenta nije ubistvo kao takvo, ljudi umiru svaki dan i svaki dan je nekom crn, poenata je sta sebi u srbiji dozvoljavaju razne navijacke grupe, huligani, seljaci i ostala bagra. Ne boje se zakona, i ako se ne zareaguje sad ili u narednim mesecima, moze da bude jos gore.

sex, drugs and bio food!