Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da mi je neko rekao pre 10 godina kad sam bio klinac da cu da pijem pivo i derem Baneta Sunshine-a u PES-u, reko bi mu id' u kurac.

Kakav je to kralj od coveka, banuli mu na gajbu u po noci i kao ajmo pes, celo vece se drao ko da je sam u zgradi :))

ishao sa kizom? :)

jutro.

sunshine je sranje bez stare postave, bane smara.

bane je sunshine

Da mi je neko rekao pre 10 godina kad sam bio klinac da cu da pijem pivo i derem Baneta Sunshine-a u PES-u, reko bi mu id' u kurac.

Kakav je to kralj od coveka, banuli mu na gajbu u po noci i kao ajmo pes, celo vece se drao ko da je sam u zgradi :))

Jel posle banetov tata vrsio eksperimente na vasim virslicama :)))

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

moguce, al' je izvedba starih pesama ostala ista, a muzichari su mozda i kvalitetniji :)

nisam u fazonu sunshina jos od osnovne skole tako da kada sam ih cuo na beer festu u novom sastavu, bilo mi super, naravno, ponele me uspomene, ali ipak ostajem sa onim njaah..po meni, sha bilo je bio onako, iskomercijalizovan prosek, nz koji je sastav bio tada, ali u to vreme me je sunshine smorio vec, tako da posle tog albuma, prestao sam da ih slusam.

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...