mIRA Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 weeee :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Idemo.. \o/ dan je k`o izmisljen da pocnu govna da padaju sa neba....\o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 DESTE PICKE STIGO ZDRAVKO COLIC! DE SI ZDRAVKO! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Dobro jutro carevi! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Ja ću da jedem kačamak joj, pa onda idem kod babe na gibanicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 jao jao, odoh kod ortaka radimo konkurs i pipkamo se u gacicama ;) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Jos samo sat vremena na poslu, pa na kuliranje negde...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Mixmeister Studio recimo. :) Odlicno, odlicno samo sto sada ne mogu da pustim ni jednu pesmu u winamp-u, od kad sam skinuo program Edited October 3, 2009 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 naspavao sam se kao car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Mala popodnevna muzika Igra je bezveze al je tema vrh. NWN2 theme metal cover \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 [roflmao] [roflmao] Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Ovaj levo je skroz zajeban. Mislim da bih dvaput promislio pre negoli ga oterao u pičku materinu kad bi mi udario loptom u prozor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ooo,pozdrav pozdrav drustvo! bas sam imao neke obaveze juce i prekljuce,sad se vratio sa nekog rodja,tako da je sad onako malo radno(nije lose malo za promenu:D). ipak,ostatak dana sam slobodan,tako da mogu malo da se odmorim,i naravno da izblejkam... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Uveo sam BeotelNet ADSL u novu gajbu, koje sranje, skace ping na 5000 kad otvorim stranu, a kad ga budem delio sa svecom, nece ni google normalno da ga radi. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 kad si paor lol ! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 zna li neko da li ima prenos zvezda - ofk beograd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 [roflmao] [roflmao] to je to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ako neko ima neku vrstu ekspirijensa da mi naznaci sta da radim:) (fatso izvini, opet pitam po forumu:) ) znaci, drugi put u zivotu mi se desava da smorim ledja od voznje (barem mislim da je od voznje jer krece da mi bude mucno u kolima kad sednem od samog sedista, i uvek se desi ako ekstremno vozim kvacilo-prva-kocnica kroz grad vise puta dnevno). izgleda da ima veze sa voznjom jer kad sednem u auto, od same konfiguracije sedista (ma kako bilo podeseno) umirem, dok gajbi na stolici, u krevetu, u fotelji, umirem manje. ono sto je cudno: -savitljiv sam i ne smeta mi da uzmem sad i radim vezbe istezanja kako god oces, nece uticati na intenzitet bola. -bol je konstantan i rezidualan sta god ja radio i sto se tice intenziteta i sto se tice rezidualnosti. jedino ako legnem na ledja skroz opusteno, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo mi je lakse, ali to se ne racuna jer je to samo oduzimanje tripa da su dok se stoji ledjni misici zategnuti, pa se taman svede da je coveku lakse 5% kad legne. -bol je cudan, ne mogu da ga 'nadjem' nikako. uzeo sam da se udaram rukama pozadi i isto mi je udarao se, ne udarao se. dakle, opet, konstantno i rezidualno. -uz to sto ne mogu da ga nadjem povrsinski, ne mogu ni dubinski, vise lici na neku auru, sta li. da me pitaju na milioneru ne bih znao da kazem dal me boli oko bubrega, uz kicmu dole, uz kicmu kod bubrega, uz kicmu gore iza rebara, ili sa strane iznad kukova. -vrsta bola je gadna, nije jak ni malo, medjutim, vrsta bola je takva da mi dodje da kenjkam naglas s vremena na vreme (ne bukvalno, ali to mi dodje nekako najbolji opis vrste bola). -prosli put mi je trebalo tipa nedelju dana da sve dodje na staro i da opet vozim kola i da mi ne bude apsolutno nista dok izgleda nisam opet presao taj neki kriticni trip, sta li, evo pre dva dana. me sad panda:( e sad, vi pitate sto ja vas informisem toliko. pa zato sto, zapravo, imam pitanje:) na sta vam ovo lici i sta biste vi kao kucni narodni lekar radili. dakle, da li ladno ili vruce, da li masirati ili ne dirati ni po koju cenu, da li biti aktivan ili lezati dva dana, da li se razgibavati ili niposto ne praviti pokrete u struku itd. posto meni nista nije jasno, ja znam sta se radi kod raznih globalnih indikacija, a ovo mi je totalno lol, nemam pojma apsolutno nista... e da, bubrezi nisu, jer sam se udaro po njima i nista, a kolko znam, treba da umres ako su bubrezi i neko te cimne tu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Lezi par dana i jedi što masniju hranu, zarad regeneracije hrskavica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 radi trbusnjake i ledjnjake! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 zanimljivo siguran odgovor:) aj elaboriraj ako te ne mrzi:) posto ne znam otkud sad hrskavice u prici. e da, kad recimo legnem onako ko baba na ledja, cini mi se ko da ne mogu skroz da se opustim ma koliko komandovao telu da to uradi. cini mi se da se opuste ledja na momenat, a onda usledi trzaj maltene mahinalni trbusnjaka i slabina (da, jeste, kao kad svrsis pa ti riba pregrubo drnda patku perverznjaci). u pon moram na faks, u cetvrtak sam se sjebo, danas mi je 5% gotivnije nego juce, daj neki spid ap:) radi trbusnjake i ledjnjake! he he:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Prekini da spavas na stomaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ne spavam na stomaku lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 bio sam ozbiljan...boli te jer si slab :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 nije to sto posto, nije takva vrsta bola, znam taj bol kad si slab jer nesto ne koristis pa onda zapravo uzmes da koristis brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts