Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znaci, otkad mi je mohi linkovo onaj stormfront, ne silazim s njega, pazte ovo:

А сад, кратка анегдота од пре неколико дана.

Моја петогодишња сестричина, мала аријевка златне косе и бледог, скоро прозирног тена, расно свесна са својих 5 година (!!!) која је сад у фази измишљања вицева, пре неки дан покуша да ми исприча један од најновијих са свог репертоара. И каже следеће: '' Тетка, слушај виц. Био један циганин и два ЧОВЕКА.. !!!'' Сви смо се толико смејали да му крај није ни требао!

Поздрав свима.

[:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

I tebe jeb'o stomak :D

Ja sam takve stomacne probleme imao pre 2 nedelje, kad sam ga popio preporodio sam se.

da kad naidje problem on podstiche floru i faunu u crevima :D

samo sto sam ga otkrio poodavno... dok sam jos bio sa farmaceutkinjom (poznavanje lekova +5) a tome vec ima iha-haaa

e da bro jutro

fallout_table.gif

Deste ljudi, jel ste dobre volje jutros?

Kod mene nešto radili u ulici, i pravili buku X dana, i taman se sve završilo, i danas došli ovi što treba da uklone tri znaka (ono, radovi na putu, slepa ulica i ne znam koji još) i napravili pet puta veću buku nego što su ovi pravili dok su kopali ulicu.

Raspadaju mi se sinusi vec 3 dana, slinavim ko stoka, glava me otkida, nos svrbi, grlo pece, oci umorne... :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...