Dule_smor Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 ahaha, odlicna je ova prica za uniforme:)...a ovo za logistiku i streljanje, drugaciju pricu nisam ni ocekivao, jebiga, gvozdena saka je nekad potrebna u tim situacijama:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Jebem ti idiote! Taj sada gori u tri pakla. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 сви лидери углавном горе у Паклу. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Oni pravi ne. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 vojo, ti i dalje veruješ da postoje "pravi" lideri? nisi ni izbliza dovoljno ciničan, molim te da napustiš forum :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 и ја верујем да постоје праведници међу лидерима.ма постављајте питања, да не застранимо. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 pokusavam da smislim neko ekstra zanimljivo pitanje, al mi ne ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 полако... сетићеш се сигурно. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Jel mogu ja jedno, ovako preko reda dok Dule ne smisli ? :D Nadam se da mogu. Uchim nesto istoriju ovih dana za prijemni, pa me zanima da li mozda znate ... Koliko je godina imala peta zhena kralja Stefana Milutina Nemanjica kada se udala za njega ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Jer to beshe ona bugarka shto je imala 5 godina ili tako neshto? We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ух јбт...појма немам. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 u pitanju je cuvena simonida, cerka vizantijskog cara, cija je udaja za srpskog kralja milutina bila deo sporazuma srbije i vizantije...ne mogu tacno da se setim, al mislim da je imala 5 ili 8 godina kada je obavljeno vencanje... dobro je, jos se secam srednjevekovne istorije, nije mi memorija toliko overloadovana ww2 i ratom na pacifiku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Bravo Dule. To je ona. Imala je 6 godina kada se udala, tj kad ju je otac udao. Evo Dule sad mozes 2 da postavish. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 брате и ја сам мислио да се ради о Симониди, али нисам знао да је 5та жена Милутина. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 evo i slike simonide sa freske u gracanici, zaduzbini kralja milutina, koji je inace poznat kao srpski vladar koji je podigao najvise manastira a za pitanje, blah, nista zanimljivo mi ne pada na pamet, evo jednog standardnog:) koja podmornica je potopila ubedljivo najvise brodova u istoriji, kako po njihovom broju, tako i po njihovoj ukupnoj tonazi i ko je bio njen kapetan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ruske podmornice "Tajfun" ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Dogovor je bio da Milutin sačeka da napuni dvanaest da počne da konzumira brak. Uspeo je da se strpi do osme kada ju je silovao. Pretrpela je povrede koje su onemogućile da ima decu. Bigamista, pedofil, pa ipak je iskeširao status sveca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 брате и ја сам мислио да се ради о Симониди, али нисам знао да је 5та жена Милутина. Pa to peta je bilo cisto da se zna na koju zenu se misli. Ni jedna njegova druga zhena nije bila istorijski zanimljiva, bar ne po godinama kada se udala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ruske podmornice "Tajfun" ? ni priblizno, pa cak i kad je kapetan son koneri:) da se razumemo, radi se o jednoj jedinoj podmornici, a ne o klasi podmornica btw, tajfun je svetski rekorder po necem drugom, eto novog pitanja HAE:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Tajfun je chini mi se rekorder po velichini tj. tonazi? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Rekorder kao najvece podmornice ikad napravljene sa oko 30-35 hiljada tona tezinom Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 vudu, zaboravio si da izloguješ krekija Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 xexe Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ni priblizno, pa cak i kad je kapetan son koneri:) da se razumemo, radi se o jednoj jedinoj podmornici, a ne o klasi podmornica Mora biti neka od podmornica U-boat flotile što je služila u čoporima u Atlanktiku, al nemam pojma koja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 kali je blizu, ali ne dovoljno blizu:) btw, tajfun je apsolutni rekorder po tonazi kao sto rece deda i kreki, s tim da je full load cak 48k tona...takodje mislim da je rekorder po snazi motora, tj. nuklearnog reaktora...njegova dva reaktora su snage od po skoro 200 megavata, odnosno preko 500,000 konjskih snaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts