Lucky Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Mnogo mi je krivo što ne mogu lepo da igram, pošto me zeza grafika, onaj problem kojeg sam vam opisao :) Sad bih mogao da oživim taj topic :) pošto imam neka nova saznanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 NAJGENIJALNIJA igra u skorije vreme!~!! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Konačno sam se nakanio da je igram i mogu vam reći da mi se dopada. Malo me podseća na Bioshock (ima takve prostorije, nekad i takvu muziku), malo na neku drugu Unreal igru (ovo drugo zbog engiena). Igrao sam je ja mislim jedno 4 sata stigoh tek do 9% :) Jedini "problem" koji imam je to što nekako nemam taj "poriv" da je igram dalje, kao što sam imao kod recimo Prototypea. Iz Batmana lako izađem i kao ok, nastaviću sutra, dža bu, a Prototype je terao da nekako ga igram što više. Možda je to i zbog toga što je Alex brz i može da radi po gradu šta hoće, juri sidequestove ili samo naprosto uništava sve oko sebe, dok kod Betsija to nije slučaj. Still, kul je igra, ok atmosfera, ima tih raznoraznih zanimljivih segmenata i ako se ne bude ponavljala, biće super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 ko nije presao preko 48%,neka ne cita spoiler :)). » Click to show Spoiler - click again to hide... «dakle uzeo sam iz onih kanalizacija onaj antidote,pobegao od Croca,i kad sam dosao u Batcave,one biljke su ga sjebale...e sad,ja sam izasao na onu liticu,ali nemam pojma odatle gde da idem i sta da radim?! Probao sam sve one gadgete,i leteo sam ko ludak oko stena,ali nikako da se snadjem...aj neki help? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) Ja sam redovno zaboravljao da koristim tu zajebanciju, inače može sa druge litice da se doleti sa desne strane na jednu od nižih platformi sledećeg "šiljka" pa onda da se popenje gore, ali Line Launcher rula svakako. Izvrsna igra btw, taman sam je preš'o, još da su smislili nekako da se voza betmobim i betwing (i betpod :)), bila bi kompletna igra ko bombona. Edited October 12, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 @Vica » Click to show Spoiler - click again to hide... «nisam mogao tako nikako...nije imao domet...uspeo sam da skocim i preletim do one dalje planine...iskreno,nemam pojma kako sam uspeo :D. Inace,presao sam igricu...stvarno je odlicna! Jedino me smorilo kad sam skapirao da onaj postotak od predjene igrice se odnosi i na challenge mode,i na trofeje one,i sve ostalo...tako da je igra kraca nego sto sam ocekivao :)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Izvrsna igra btw, taman sam je preš'o, još da su smislili nekako da se voza betmobim i betwing (i betpod :)), bila bi kompletna igra ko bombona. Mozda su to ostavili za drugi deo.... znas i sam kako se zavrsava, pominje se TwoFace a Batman odlece u svojoj letelici... ;) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 de si Stijo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 (edited) CARE! Evo jos jednog razloga za veselje: http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-batman-arkham/60076 :* Edited December 21, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 jao ljudi ubicu se...instalirao danas igru i trazim mi onaj live acc,ja to kreiram sve super ali onaj offline profil.pise mi kad krecem igru da necu moci da sejvujem ako nisam logovan na live iako sam se vec logovo na acc.igrao sam 6,7 sati i presao bas dosta,ulazim sad u igru i ponovo me pita da kreiram acc a kad se logujem na ovaj koji je aktiviran krece mi ispocetka :/ jao zasto nemam pare za original igre :( Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Kreiraj offline account na tom istom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 problem je sto mi igra ne registruje da sam se logovo.pise da sam se signovo i sve ql ali kad me baci u meni igre kaze mi sign in or u wont be able to save ur progress.. Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanicor Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Meni se to desilo i restart je pomogao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 kakav restart? :) Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Kompjutera. Mada mislim da je to neki bug, ja sam morao da mrčkam u folderu gde je igra instalirana da bi to radilo, ne sećam se tačno šta. Inače igru sam prešao za nekih 5,6 sati iz jednog startovanja i ostavila je dosta dobar utisak. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 bahaha onda sam ja vec bio na samom kraju :/ nema veze precicu je u jednom dahu onda,tnx ;) Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts