Jump to content

Eksplozija u fabrici municije Prvi Partizan UE

brue

Recommended Posts

@Cali

To sto ti pricas je ok sa idealisticke strane, da svako ima prava i moze da se za njih bori, medjutim u realistickoj situaciji je onako kako kaze Bru. Gledas stvari van konteksta i potpuno si u pravu kada kazes da ne mozes da razumes, jer zaista ne mozes. Budi siguran da postoji jedan drugi Cali koji kada pogleda tvoj zivot isto iz svoje perspektive prica o tebi kao sto ti pricas o ljudima iz fabrike. Zapravo, moram da priznam da me je tvoj post vrlo zacudio posto nemas obicaj da idealizujes i generalizujes, sto me samo navodi na zakljucak da si jednako ogorcen kao i Bru samo drugacije to ispoljavas.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Ne znam, nisam baš detaljno čitao ali sam video vest o eksploziji, pročitao šta je Bru napisao, a onda su vesti narednih dana koje su donele neke nove informacije samo potvrđivale ono što je on napisao u tom svom prvom postu, pre nego što se dalje povela priča oko toga šta i kako oko eksplozije.

@Cali

To sto ti pricas je ok sa idealisticke strane, da svako ima prava i moze da se za njih bori, medjutim u realistickoj situaciji je onako kako kaze Bru. Gledas stvari van konteksta i potpuno si u pravu kada kazes da ne mozes da razumes, jer zaista ne mozes. Budi siguran da postoji jedan drugi Cali koji kada pogleda tvoj zivot isto iz svoje perspektive prica o tebi kao sto ti pricas o ljudima iz fabrike. Zapravo, moram da priznam da me je tvoj post vrlo zacudio posto nemas obicaj da idealizujes i generalizujes, sto me samo navodi na zakljucak da si jednako ogorcen kao i Bru samo drugacije to ispoljavas.

pa i jesam ogorchen. gledam potonuli brod na ohridu: bugarski ministar daje ostavku zbog nesrece koja apsolutno nema veze sa njim, bugarska vlast finansijski pomazhe njihove porodice. a kod nas? proci ce nedelju dana, stavice zhrtve u zemlju i svi sem njihovih porodica ce ih zaboraviti. posao po starom.

a za tvoje pametovanje dobijash rush tekst par dana ranije, pa ga sam readproofuj :P