Trans-Lucky Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Bravo Borise! Izveo si Srbiju na evropski put! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 batinu u ruke i napolje rukovodstvo... ne bi bilo ni prvi ni poslednji put... ako prelistate novine toga je sve chesce (mada gotovo uvek prekasno, jer se rukovodstvo vec omastilo za pare a firma po hipotekom)... i tako u krug tata-ta-tira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 @Cali To sto ti pricas je ok sa idealisticke strane, da svako ima prava i moze da se za njih bori, medjutim u realistickoj situaciji je onako kako kaze Bru. Gledas stvari van konteksta i potpuno si u pravu kada kazes da ne mozes da razumes, jer zaista ne mozes. Budi siguran da postoji jedan drugi Cali koji kada pogleda tvoj zivot isto iz svoje perspektive prica o tebi kao sto ti pricas o ljudima iz fabrike. Zapravo, moram da priznam da me je tvoj post vrlo zacudio posto nemas obicaj da idealizujes i generalizujes, sto me samo navodi na zakljucak da si jednako ogorcen kao i Bru samo drugacije to ispoljavas. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 A TI I DALJE FILOZOFIRAS KAO PRAVI DEDA XEEEXEEE Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 batinu u ruke i napolje rukovodstvo... ne bi bilo ni prvi ni poslednji put... ako prelistate novine toga je sve chesce (mada gotovo uvek prekasno, jer se rukovodstvo vec omastilo za pare a firma po hipotekom)... i tako u krug tata-ta-tira Batine? Mora da se zajebavas... Evo resenja: + = Zadovoljan narod. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Ne znam, nisam baš detaljno čitao ali sam video vest o eksploziji, pročitao šta je Bru napisao, a onda su vesti narednih dana koje su donele neke nove informacije samo potvrđivale ono što je on napisao u tom svom prvom postu, pre nego što se dalje povela priča oko toga šta i kako oko eksplozije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 @Cali To sto ti pricas je ok sa idealisticke strane, da svako ima prava i moze da se za njih bori, medjutim u realistickoj situaciji je onako kako kaze Bru. Gledas stvari van konteksta i potpuno si u pravu kada kazes da ne mozes da razumes, jer zaista ne mozes. Budi siguran da postoji jedan drugi Cali koji kada pogleda tvoj zivot isto iz svoje perspektive prica o tebi kao sto ti pricas o ljudima iz fabrike. Zapravo, moram da priznam da me je tvoj post vrlo zacudio posto nemas obicaj da idealizujes i generalizujes, sto me samo navodi na zakljucak da si jednako ogorcen kao i Bru samo drugacije to ispoljavas. pa i jesam ogorchen. gledam potonuli brod na ohridu: bugarski ministar daje ostavku zbog nesrece koja apsolutno nema veze sa njim, bugarska vlast finansijski pomazhe njihove porodice. a kod nas? proci ce nedelju dana, stavice zhrtve u zemlju i svi sem njihovih porodica ce ih zaboraviti. posao po starom. a za tvoje pametovanje dobijash rush tekst par dana ranije, pa ga sam readproofuj :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 jest zato u bugarskoj ako hoces povracaj pdva koji ti po zakonu sleduje moras da podmitis referenta !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 A ovde ako hoćeš bilo šta što ti po zakonu sleduje moraš da podmitiš sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Bio sam se naprzio da danas idem na protest u 17h, ali su ga otkazali posto su ovi dripci saznali da ce ga biti, te su pustili one ljude sto ih uhapsise pre neki dan ni krive ni duzne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts