Guest Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 šta ako njime napadneš pedera koji ne oseća bol tamo dole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 ja sam evropljanin, ja ne napadam pedere neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 a je l napadaju oni tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Znaci mirni smo, dobro je... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 kreki, i na ovoj slici si zaboravio da napravis kretensku facu ^_^ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Umori se covek posle silnog j..... edenja :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Momci, ubiste ovog dečka na dnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 kreki je hit :) i lag isto takodje :) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 drugarica napravila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 drugarca, yeah right :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 unka`s remake comming in 3...2...1... :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bozhe, Leshko, shta si radio u Giardinu ? Pa tamo Daki provodi vreme ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 pa dok je Exit bio,pa nas vodile te drugarice...batice,meni je tamo bas lepo...na vrhu zgrade,pici sunce,ti se zavalis u onaj kauc,i uzivas...jedino sto su konobari mnooooogo spori,ali sa druge strane,ni mi nigde ne zurimo :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Giardino je top mesto u gradu. Odnosno jedno od, ali je mnogo skupo, izfenserisano i umishljeno. Pogotovo konobari, napojnicu ochekuju obavezno i to prilichnu ili tje da te gledaju kao da si shugav i maksimalno tje biti bezobrazni. Meni se tamo ljudi nikako ne svidjaju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Pogotovo konobari, napojnicu ochekuju obavezno i to prilichnu ili tje da te gledaju kao da si shugav i maksimalno tje biti bezobrazni. postoje mesta gde nije ovako? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bozhe, Leshko, shta si radio u Giardinu ? Pa tamo Daki provodi vreme ... iako ja ne idem po kaficima (jer nisu u mojoj sobi) moram priznati da je bleja u djardinu leti vrh vrhova neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
klokan Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bozhe, Leshko, shta si radio u Giardinu ? Pa tamo Daki provodi vreme ... Djardino je keva, juce je bila neka zatvorena zurka i Dinkic je svirao i pevao. Hteo sam da mu stavim 1000 din u dzep za vreme svirke, ali kontam da se tako ne postupa sa potpresednikom vlade. Mozda da sam bio pijaniji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ма је ли нам се ово Даки вратио? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klokan Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 :-))) Pozdrav Drale! Btw, kako se skida super lepak sa koze (skin, not goat)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Probaj razredjivach ili aceton. Ivane, ima par mesta gde imash stvarno ljubaznih konobara. Mada malo je mesta gde moraju po defaultu sa svima da budu ljubazni (ja znam jedno, lol), ali ima par mesta kad te konobar vidi vishe od dva puta, na prst u dupe je sa tobom. Isto tako ima dosta tih isfuranih mesta koja znaju da su prva liga kafitji u Novom Sadu gde imash vechno nadrkane konobare i to mrzim vishe od svega ... Lazhe, super je blejka naravno, al sam napisao vetj zashto ne volim djardino i slichna mesta. A i komentar Leshku sam ostavio vishe u nekom shaljivom fazonu. Sjajan si Daki. Bash si car. Mnogo si nam nedostajao zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Nikako sine, kao pur pena hahaha, doduse mozes da pokusas sa toplom vodom. BTW Giardino je meni ok, da odes popijes kafu nema bolje u NSu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Ivane, konobari blabla pa ne, naravno da postoje nadrkani i normalni konobari, ciljao sam na to da te nijedan konobar neće gotiviti ako mu ne daš bakšiš jer on za taj bakšiš radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 prota je bio mr pink u reservoir dogs a daki je bio konobarica Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) pa ne, naravno da postoje nadrkani i normalni konobari, ciljao sam na to da te nijedan konobar neće gotiviti ako mu ne daš bakšiš jer on za taj bakšiš radi. Da da, to stoji. Ali postoje lokali gde ochekuju bash veliku napojnicu ili su navikli na malo vetju napojnicu i gledatje te kao kera kad mu ne dash dovoljno veliku (tipa kad mu ostavish kusur do okrugle cifre od 20-30 dinara) i to me nervira, ali postoje i oni gde ne ochekuju veliku napojnicu i gde su stvarno ljubazni konobari jer su takvi. Ja sam pronashao par takvih mesta, i uglavnom su to kafitji koji nisu non-stop prepuni. Djardino je jedan od tih kafitja i naravno da je tje za sve ljude van ns-a, koji su doshli da obidju grad ili shta vetj, on biti vrh jer ne hajete tih 50 dinara shto tjete da date vishe za pivo a vredno je dozhivljaja. I ja kad sam shetao gomilu stranaca kroz grad vodio sam ih u Giardino, imao sam malo vetji budzet a njima je bilo WOOOOOW. A sve to smori posle 3 puta. Edited December 24, 2009 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Šta vas bre boli kurac za konobare, boli me kurac da li je nadrkan ili nije, on je tu da te usluži i da nestane, bez ikakvog ćaskanja. Šta sad, kao treba da se zbližavam sa njima, da ga pozovem da sedne za sto i ostalo? Konobar za mene predstavlja robota koji je tu da donese piće i to je to, ne mora da mi liže bulju i ostalo. Edited December 24, 2009 by Niggrola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts