Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@vudu

Isti ste ti i ime moje na ovoj slici.Ko da ste blizanci jebote.A btw,plusevi su smeh i zapravo postojanje tena,a minus u odnosu na 19 'dina je sto imash vratinu jebenu ko pitbul :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bio na madoni

nashao super mesto tachno kod hotela in (fala ivane)

cert ej kasnio vishe od sat vremena

imao sam karte za ono gold standing do same bine, ako je nama bilo loshe ko zna kako je bilo svakom drugom iza nas

ozvuchenje raspad, basovi prenapucani da se ne chuje madonino krestanje

koreografija raspad (nema sisa i dupeta, madona je zgrabila jednu tu sto djuska za bulju i lupila joj zvaku i to je to )

aranzmani totalni raspad, sv pesme koje su iole valjale su izmixovane do neprepoznatljivosti

madona poluraspad, pevala je poneki refren u svakoj 5 pesmi

mislim kada su mi se sestra id evojka snorile totalno da ne pricam o zetu i meni (doduse onako iz pozadine smo gledali kako se nashrkane pozerke trljaju u haljinicama bez bruseva)... cert nije bio ni za djusku ni za pevanje, vishe kao amaterska pozorisna predstava

i pored 12 piva ubedljivo najloshiji koncert na kojem sam bio, pogotovo sto sam bio na ac/dc koji su nas izuli

[roflmao] koji vrh review! [roflmao]

ELEM, Kjoote, do jaja set fotki, a vi sto se zalite da vam puko komp, KUPITE BRZHI! [roflmao]

Nego, sto nisi slikao onu VILU U KOJOJ SI BIO SMESHTEN? [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...