Longleyy Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 ja sam nosio brojanicu jer mi se svidjalo kako izgleda boli me penis za znachenje i isusa neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Isus te ipak voli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 ali ce te legije novih snaga (drasko tm) rastrgnuti na krstu patriotski i zilotski kao sto i treba! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 nem pojma, necu vise kaciti da ne nerviram masu... zato ja ne kacim :) inace bi bilo... CRKNITE DUSMANI... ZVEZDA JE RODJENA... :) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Brojanicu mi je drug doneo iz grcke kao suvenir, a i lepo mi izgleda pa je zato nosim... a posto nisam vernik, tj agnostik sam, ne krsim pravila neke svoje religije ili sta ja znam :P thx laki :P Enivej.. nisam znao da ce jebena brojanica bas toliko zasmetati... ne znam kako se toliko i primecuje na slikama... i slike su bile okacene cisto jer sam se smorio uvece i kao aj okacim nesto na rur, bez neke zadnje namere... nem pojma, necu vise kaciti da ne nerviram masu... jebite se ljudi,pitao sam zasto su hit,nigde nisam rekao da mi bilo kako smeta ili da sam krenuo bilo sta da hejtujem.A i ti Longli znash da te gotivim,tako da case closed :) I btw,poenta mog pitanja,meni se svidja kako stoje te katolicke brojanice,ali ih ja lichno nikad ne bi nosio,ali mi je apsurdno da u zemlji gde se svi kunu u pravoslavlje i kurac i palac da su svi sad odjednom odlepili za katolichkom brojanicom,kao fora,to im ne smeta,ali zato KOLJIMO HRVATE BICE SALATE HAEHAEHAEHAEHAE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 jebite se ljudi,pitao sam zasto su hit,nigde nisam rekao da mi bilo kako smeta ili da sam krenuo bilo sta da hejtujem.A i ti Longli znash da te gotivim,tako da case closed :) I btw,poenta mog pitanja,meni se svidja kako stoje te katolicke brojanice,ali ih ja lichno nikad ne bi nosio,ali mi je apsurdno da u zemlji gde se svi kunu u pravoslavlje i kurac i palac da su svi sad odjednom odlepili za katolichkom brojanicom,kao fora,to im ne smeta,ali zato KOLJIMO HRVATE BICE SALATE HAEHAEHAEHAEHAE I luv u back my nigga! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Alo dečko promašio si topic! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 haha, genijalna slika! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Ovo nije Stija... /kole/ Ko si ti i sta si uradio sa Stijom /kole/ :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 lol denis kvejd iz spasioca brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 i ovo od zashtitne maske ne ide ispod pojasa, nego ispod ispod tj da se ne vidi:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 i ovo od zashtitne maske ne ide ispod pojasa, nego ispod ispod tj da se ne vidi:P mogao si da stavish samo LOL GUSHTER :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 [:D] Alo, komsija, sta je tebi smesno... trcanje, 11-ti, sta bi sa tim...:) I, gde je Margi? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 pa zato shto treba tako, videcesh kad predjesh u drugu kasarnu;) pa shto si provukao, nisam ti ja kriv, josh jedna greshka:) kazem ti kako je po psu:) gushteri:P:* jel idemo na tu pivu pre nego krenesh? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 jebote, kad se setim da sam pre 9 godina bio u vojsci :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 I, gde je Margi? :) evo me, aj bio oanj dan a tebe nsiam video:P idem danas opet al mozda neko random vreme a mozda i kalsika oko pola sedam. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 stija car The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 vudu car Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 ..... car We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 baki car Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 reci nam We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 njam Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 prestanite da spamujete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts