Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lepo sam ja rekao pre par meseci da ce zakintos ove godine da objasnjava :)

pa zavisi sta podrazumevas pod objashnjavati... jebem ti odmor kad odem na naki kurac od ostrva u grckoj a tamo pola nashih shabana i sretnesh sluchajno pola ekipe u jednom pabu kao da si u svom gradu... to mi je bilo mozda malo interesantno u turskoj pre 7 godina....hocu da odem negde gde ne znaju ni engleski i caozdravo

fallout_table.gif

pa mislio sam objasnjava da ce biti najbolji provod i najbolji odmor tamo, sad sto su tamo svi otisli to je druga stvar :)

idi na sejsele, tamo nema ni jedan srbin :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pa zavisi sta podrazumevas pod objashnjavati... jebem ti odmor kad odem na naki kurac od ostrva u grckoj a tamo pola nashih shabana i sretnesh sluchajno pola ekipe u jednom pabu kao da si u svom gradu... to mi je bilo mozda malo interesantno u turskoj pre 7 godina....hocu da odem negde gde ne znaju ni engleski i caozdravo

pa mislio sam objasnjava da ce biti najbolji provod i najbolji odmor tamo, sad sto su tamo svi otisli to je druga stvar :)

upravo...

gde god dodes nacices srbe i raspale engleze

Edited by manager

Kapiram da bi se iznenadio koliko tek tamo mozes da naidjes na jet-set shabanije...:(

I onda se jet-set shabanija vrati sa pricom...jao pa tamo nema nista, samo nedirnuta priroda...koji smor...:o

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Cale moje drugarice je radio kao hirurg tamo 2 godine...i pricao covek kako reaguju novopecheni kad se pojave...

"jao nema kafica, nema ludila, nema nista...samo neke kornjace, okean i palme....kako smo se zajebali"...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ma bre!

about-seychelles_about-seychelles_top_277_1.jpg

koji kafici koje ludnice, daj mi ovo i ja sam sretan covek za vjek vjekova

a za divno cudo nema tamo toliko jet set seljanije, vise ih ima na mauriciusu, kankunu ili havajima, trust me i know :)

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...