Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rekao je pre cu da umrem nego da dodjem u Beograd na koncert. Eto mu sad.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

U Hercegovu, tu blizu stadiona Omladinskog, ako se ostvari ta koja kombinacija, koja je vrlo realna.

Стара Карабурма, то малтене није ни Карабурма. :)) :р

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

ahah , vido pesmu oraspolozio se maksimalno

"Једна рука на куку, другом држим ормар"

Hahaha, koliko sam takvih slika samo video :))

"Јер Морам да обавестим 2 сома Турака,

Све су то моји добри другари са Фејсбука"

I ovo je do jaja :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

pesma je ME-GA. Sve nisam hteo da poslusam,reko neka glupost,ali stvarno su ga uboli odlicno...malo smara kad na kraju ovaj prdi i psuje,u sustini i to je deo svega toga,ali mozda je i to trebalo da provuku kroz pesmu u rimi nekoj...

svaka im cast u svakom slucaju.

aj laku noc!

2ch4bup.jpg

Har.

Neki crnogorci pravili sranje na rodjendanu u lokalu u kom ortak radi, i debil pozove nas (medju nas spadam i ja) i dok smo se mi dovukli frka proshla, i onda sam morao da se napijem vinjaka.

E tako.

Daki reci nam shta si ti vecheras radio.

Realno [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

verovatno trip kao mushkarci i ac/dc i slichno

pitanje za beogradske plejboje, gde je najbolje da se parkiram pred koncert na uscu?

kod velikog parkinga sava centra kontinentala hayata :D sad zavisi u koje vreme dodjes na koncert ako dodjes ranije moci ces kod hajata :) sve u svemu to ti je 15 min peske do tamo sa tog parkinga :D

ako se nije popunio skroz za vreme bir festa nece ni za madonu :)

Нема  будућности без истине.

super je slika, al nisam skapirao :S

uf uf :D najbolje da nisi

kod velikog parkinga sava centra kontinentala hayata :D sad zavisi u koje vreme dodjes na koncert ako dodjes ranije moci ces kod hajata :) sve u svemu to ti je 15 min peske do tamo sa tog parkinga :D

ako se nije popunio skroz za vreme bir festa nece ni za madonu :)

ok to je i meni jedino palo na pamet :)

ziveo sam nekad na nbg-u ali sam totalno zaboravio cake

fallout_table.gif

ako parkiraš tako negde blizu posle ćeš čekati satima da se uključiš na autoput. ja bih na tvom mestu ostavio auto negde između sava centra i arene, što bliže uključenju za autoput.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...