Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne mora, al' to mi je deformacija, uvek gledam put u najboljem stanju gde mogu da vozim preko 100km/h.. starim putem za novi sad recimo nikad nisam vozio niti nameravam pa makar me odrali na putarini :)

Nije ni putarina bitna vec cinjenica da je put jako los, da njime voze ljudi koji nemaju para za putarinu, a samim tim i jako losa kola. Kao i da su losiji vozaci.

Ja sam imao 2 manja udesa do sada na starom putu, par gadnih situacija, gledao raspade i sl.

Jebes 240 din, cuvaj glavu :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ja sam jednom isao starim putem (kao da ustedim), ocajan je, plus me na'vataju panduri kod Indjije, dozvoljeno 60, ja vozio 84, tako da sam tu morao da pljunem 1000 din, izadje me skuplje, od tad samo autoput :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Nije ni putarina bitna vec cinjenica da je put jako los, da njime voze ljudi koji nemaju para za putarinu, a samim tim i jako losa kola. Kao i da su losiji vozaci.

Ja sam imao 2 manja udesa do sada na starom putu, par gadnih situacija, gledao raspade i sl.

Jebes 240 din, cuvaj glavu :)

Bio je u Sava centru u zlatno doba komunizma neki evropski simpozijum o uticaju raznih faktora na desavanje saobracajnih nezgoda.

Nasa delegacija je predstavila nase izuzetno dostignuce pod nazivom "Uticaj udarne rupe na izazivanje saobracajnih nezgoda"

Naravno svi su ih gledali

WTF

sto nezatrpate rupe po putevima idioti..

ima kerova i kad se krene autoputem, štekaju se na putu zemun-bataja između dve kolovozne trake.

inače, malopre me je napao razulareni pandur jer se njemu žurilo a ja nisam hteo da uletim kolima pod kamion od trijes tona. da sam neko mudo, pa da ga nateram da se skine go i radi sklekove na sred bogdanovićeve petlje kod arene, a ovako sam mogao samo da ćutim i gledam ispred sebe :/

ja danas odvezao prvi cas voznje!!!

eto jos jednog potencijalnog ubice za 2-3 meseca na ulicama beograda \o/

Ja sam hteo da upisem voznju jos zimus, ali su me roditelji smarali da zavrsim jos ovu godinu kako ne bih "ometao" redovne skolske casove (nema logike jer casovi voznje su u slobodno vreme tebe i instruktora). Jos im naglasim da ce me uvatiti zakon, kazu "ko jebe zakon". Dobro, ja kad sam hteo sam da platim voznju, niste hteli, sacekacemo lepo zakon pa nek oni placaju.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

danas rucao kao lepo sa kevom,sutra ujutru putuje u Toronto,a ja mesec dan sam...huhuuuuuuuuuu :)).

Odgledao basket,idem sad napolje,a od 12 kanterica... :)

jednomesecna blejka u najavi...tako da vredi za 2 meseca....:D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...