Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imam neki komp na testu iz Megastoresa, reko ovo je rutina, saću da završim za sat ipo i ćaos, kad ono, mašina na default setinzima biosa, onako kako je prodaju, ne vidi ni hard ni dvd koji su prikopčani. Uđem u BIOS, ugasim SATA kontroler, ostavim IDE, opet ih ne vidi. Ugasim IDE kontroler i ostavim samo SATA, posle toga nekako vidi hard i dvd (i to kao da su prikopčani na treći i četvrti kanal, a ima samo dva na ploči lol). Krene instalacija Windowsa (XP), učita sve one drajvere i tu stane i ne mrda. Probam drugi Windowsov CD, isto. Ok, ne valja ploča, iscimam čoveka da zameni komp i da donese drugi takav, a ono identična situacija. Neverovatno, ako su uvezli celu seriju neispravnih ploča, to će biti totalni hit.

Dakle, odete tako s detetom u prodavnicu TEHNIČKE robe da mu kupite komp, i oni vam prodaju nešto što su sklopili, nisu ni uključili i na šta ne može da se instalira OS koji je među dva sistema koje ljudi danas instaliraju na kompove. Vrh.

Dakle, odete tako s detetom u prodavnicu TEHNIČKE robe da mu kupite komp, i oni vam prodaju nešto što su sklopili, nisu ni uključili i na šta ne može da se instalira OS koji je među dva sistema koje ljudi danas instaliraju na kompove. Vrh.

ova recenica nema puno logike

pocinje sa time ako nesto uradite i logicno bi bilo da se zavrsi sa necim kao sto je zajebali ste se ili tako nesto iz tih primera

ali "ako uradite to, vrh." wait wat :D

Sta kenjas Kili? :DDD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Matori jel to u MEKU NEKI RODJUS!??! Zelim i ja happy meal

Ne,igraonica decija je u pitanju :).

Inace,zvanicno sam poceo to da radim,dakle prosao sam sva sranja,obuku blabla,tako da sad zvanicno radim u firmi za animaciju decijih rodjendana. Skroz je dobar posao,zanimljivo,uvek nesto novo,a i para je lepa...Sve u svemu,odlicna varijanta za neki dodatni kesh...

2ch4bup.jpg

klovn ?

ne,ne,nije taj fazon. Nas je dvoje,imamo razne rekvizite,muziku,i igramo razne igre,stafete,koreografije...i to traje 2 sata,sa pauzom od 15ak minuta za pice i has...

Meni to lezi jer volim decu stvarno,umem sa njima,a energije imam koliko hoces,tako da je to super spoj :)).

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...