OTAC Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 burazengija ce takodje sve uciniti kako bi u normalnom okruzenju i dalje ostao prividno normalan.....ali burazengija je sve sem normalnog! Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Jebote upoznao sam lika vece pre nego sto sam video kod gibaje okacen spot na fejsbuku i bio sam u fazonu, koji kurac, posto je lik delovao ovako vrlo normalno :D dosta si tolerantan izgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 pa, karlito mu je ortak IDEMO AE :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 (edited) Reki, zato što sam ti rekao da si jeziv ne moraš sad da ideš po forumu da bacaš smiješne fore na moj račun dosta si tolerantan izgleda :) Ovo je lik btw, http://www.imdb.com/name/nm6242207/ Nije ni pričao kao burazengija, niti je odavao utisak batice, ali onda je usledio ŠOK Edited March 9, 2015 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 ko je koji lik grujo, o čemu govorimo? :) prilično sam siguran da se ovaj ćofa ne zove vujadin milošević :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Reki, zato što sam ti rekao da si jeziv ne moraš sad da ideš po forumu da bacaš smiješne fore na moj račun ok necu vise, al ono da nisam ja bacio bi neko drugi ovu foricu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Reki, zato što sam ti rekao da si jeziv ne moraš sad da ideš po forumu da bacaš smiješne fore na moj račun Ovo je lik btw, http://www.imdb.com/name/nm0590535/ Nije ni pričao kao burazengija, niti je odavao utisak batice, ali onda je usledio ŠOK Ko je bre ovaj lik :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Sjebao sam se, pogrešan link sam ostavio :DDDD Sorry :D inače :D http://beforeafter.rs/grad/slengara/:DDDDD 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ja ne znam šta da mislim o ovom liku. ili je mega troll ili stvarno debilčina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 i dalje je bolji od viktora savića :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) Stvarno mislim da sam malo oglupeo slusajuci i gledajuci ovo Edited March 18, 2015 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 nije losa svinja :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Meni ovo prva dobra stvar od Mimi, tj. ceo taj EP mi je kul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 jbt svi bi sada da prave trep :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) Meni ovo prva dobra stvar od Mimi, tj. ceo taj EP mi je kul... Odslusao sam ga celog kada sam video da je izasao i nije mi se svideo na prvo slusanje ( mozda je trik da ga slusas dok ti se ne svidi :D ), mogu se naci nekoliko dobrih linija na njemu i to je to. Edited March 20, 2015 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Идемо другови https://www.facebook.com/events/919281401449929/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Ako MC Sajsi ne nastupa neću da idem da trošim nuklearku samo za Mimi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Idem ja na koncert javljam kako je bilo Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Ima glas za šamar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 dojaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 heavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 au Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts