zagortnskk Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Da li je neko bio u Limenariji, vila Natassa? Ja idem u septembrua, a nigde na netu ne mogu da nadjem nista o njoj cak ni na putovanja.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagortnskk Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Sve ja to znam. i postoji na netu kratak opis vile, ali kao da niko ziv nije isao u tu vilu. nigde nema komentara, utisaka..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Daj brate opusti se, kuca ko kuca, ima sobu, krevet, kupatilo :) Bio sam ja u limenariji, ne svidja mi se tasos Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Idem ja na tasos u avgustu...samo idem u Potos...neko manje mesto... Igore, to sto ti nisu dali da kuvas suljpa na plazi, ne znaci da je sranje...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 tasos je samo za penzose :P Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 nisam bio ni na jednom jadnijem mestu u grchkoj od tog thassos-a. smuchio mi se zivot, josh sam bio 3 nedelje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja idem na zakintos, laganas!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja idem na parastos haehaehahe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 a ja na dekintos HAEAHEAHEHAHEAHEHAE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja ne idem nigde tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Idem ja na tasos u avgustu...samo idem u Potos...neko manje mesto... Igore, to sto ti nisu dali da kuvas suljpa na plazi, ne znaci da je sranje...:) "Sranje" su plaze i more u poredjenju sa zakintosom/krfom (navodnici jer naravno bolje je daleko nego crna gora) A pasulja na plazi je bilo i te kako, to je jedan od specijealiteta tasosa druze :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 a ja na dekintos HAEAHEAHEHAHEAHEHAE i ja sam ostao dekintos nakon zakintosa :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 pa pricaj kako je bilo na zakintosu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) zakintos je ove godine jedno od najboljih mesta za more barem sto se grcke tice http://www.jolly.rs/specijal/greece%20zaki...avio%20spec.pdf :) menager> preko koje agencije ides? posto jako malo agencija radi zakintos Edited July 24, 2009 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 to je tdi radio pustio buvu da će organizovati žurke na zakintosu ovde godine, i sav zilj se preselio iz budve na zakintos, bukvalno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Čuj pustio buvu, između svake pesme triput ponove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 malo mi nije jasna potreba da cak i kada odesh u drugu zemlju budesh toliko medju svojima. Meni je jedna od najvaznijih komponenti odmora to sto ne gledam i ne slusam iste ljude neko vreme Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 malo mi nije jasna potreba da cak i kada odesh u drugu zemlju budesh toliko medju svojima. Meni je jedna od najvaznijih komponenti odmora to sto ne gledam i ne slusam iste ljude neko vreme Taj fazon. Ja kad sam bio u Grckoj pre par godina, ovi su organizovali u nekim lokalnim klubovima "Srpsku žurku". Kao da mi toliko nedostaje Ceca u tih 10 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 I ja sam se smorio od toga u Barsi :) zajebali smo se shto nismo uzeli rent-a-car i zapalili random :) (ko je bio zna o chemu pricham) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 zakintos je ove godine jedno od najboljih mesta za more barem sto se grcke tice http://www.jolly.rs/specijal/greece%20zaki...avio%20spec.pdf :) menager> preko koje agencije ides? posto jako malo agencija radi zakintos preko neke nishke koja ima ekspozituru u bg-u, euroturs jos sam uvatio kao neku last minute LOL ponudu, koja je mesec dana pre aranzmana... samo sve velike i gomila malih :) bice pola srba ove godine tamo. kad ides mendzi, ja sam u laganasu od 11. avgusta 19. krecem, zvanicno sam tamo od 20.8. tako da se valjda vidimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 pa pricaj kako je bilo na zakintosu? nisam bio ove godine, nego prosle... bilo extra, kako moze da mi bude :) plaze su perverzija, uzeli smo kola i obisli celo ostrvo, cene su ok, nisu nesto nadrndane previse... bas sam se lepo proveo i odmorio, nisam nesto izlazio posebno, bas mi je bio "odmor" :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 a za te srpske zurke... mislim sta a vam kazem, pre neki dan sam skidao karaoke da saljemo agentima u grcku jer srbi traze da pevaju cecu dok su na odmoru... :/ Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 vi koji idete na zakintos, srećno vam bilo sa svinjskim gripom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 i pozarima (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts