manager Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ALE TEBRA! najavljujem se, dolazim bajsom! dolazim mrtav i mokar, tako da .. spremi neko okrepljujuce pice ;) e, jel moze da se ostavi bajs u podnozju zgrade, da ne vucaram na 3. ili koji vec sprat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 mosh da ga ostavis 'de oces matoree Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) dude... Студент јебига, студентска је мука поголема Edited July 22, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Provozao sam danas Zupchanik po gradu. Neki matori je buljio u majicu jedno 25 sekudni dok sam prolazio, a par likova u igraonici se odushevilo shto na majici imam gtfo. :D Edited July 22, 2009 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 sprco? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Moji su gledali u CAMO PEJB majicu jedno 30 sekundi, okrenuli se belo i otišli... pa najbolje da su se okrenuli belo :)) nego, nervira me shto svi chitaj Camo pejb :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Nisam sprco Dule. Sutra tek oblachim rejv maju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 @Lucky-full inbox 1 x Zupčanik | Crna | L 1 x CAMO PEJB | Crna | L PostExpresom adresa: Milos Cikic Zmaj Jovina 85 26300 Vrsac p.s.Kad otprilike mogu da ih ocekujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 UPS! Evo sad sam sredio tako da možete slobodno da šaljete PM-ove. Sa druge strane, da odgovorim Chikiju, iako mislim da sam vec bio napomenuo, majice ćemo slati ili krajem ove nedelje ili početkom naredne, u zavisnosti od količine poručenih. Još jednom, drago mi je da vam se majice dopadaju. Ja sam malo bio skeptičan prema materijalu, ovaj prošlogodišnji mi je delovao nekako malo bolje, pošto je bio deblji, mada znam da su se neki baš na to žalili, kao bilo im je vruće u majama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Dolazi sada po maju...Nadam se da ce nekoga biti tamo posle 10 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 ALE TEBRA! najavljujem se, dolazim bajsom! dolazim mrtav i mokar, tako da .. spremi neko okrepljujuce pice ;) e, jel moze da se ostavi bajs u podnozju zgrade, da ne vucaram na 3. ili koji vec sprat? Mozes da ga ostavis u prizemlju, samo ga vezi za gelender da ti ga neko ne makne ;) Dolazi sada po maju...Nadam se da ce nekoga biti tamo posle 10 :) Tu sam do 17h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Bio Stanko! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Još jednom, drago mi je da vam se majice dopadaju. Ja sam malo bio skeptičan prema materijalu, ovaj prošlogodišnji mi je delovao nekako malo bolje, pošto je bio deblji, mada znam da su se neki baš na to žalili, kao bilo im je vruće u majama. Pa da, ja sam recimo malo razocaran ovim FOTL majicama sto se kvaliteta tice. Mislim, ne razocaran, ok su majice, ali ocekivao sam veci kvalitet, recimo bela majica koja se providi - to mi se ni malo ne svidja... mada to je slucaj sa vecinom belih majica (i to me jako nervira, imam samo jednu belu majicu koja je nesto deblja i kvalitetnija, neka noname majica) , tako da sto se toga tice bolje su mi one od prosle godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Pa ti izdefiniši mišiće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Par stvari.... DEBLJI materijal za majice je daleko BOLJI jer se ne lomi toliko i majica bolje lezhi... Znaci npr CRNE deluju tako, mozda zbog te vrne farbe kojom je ofarbana tkanina dok su bele bas flis-papir tanke i ne stoje nesto na mom apolonskom telu... Dalje, odmah ovde bih predlozio da u sledecoj seriji obavezno ide majica "SPRCO?" i da se pojave i neki materijali u plavoj, zelenoj i sl bojama, logoi su prejaki svaki put i lezace do jaja na bilo kojoj boji, bar ja tako mislim... PS: I dalje ostaj zhal za RETRO KLAN RUR dizajnu koji jebeno nije realizovan u ovoj seriji a izgleda prejebeno! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Pa ti izdefiniši mišiće! iako znam da se zajebavaš, moram da ti odgovorim :) koje bre pomenuo ikakve mišiće? niti sam pomenuo da mi loše stoji ili tako nešto, samo me nervira to kad se bela majica providi pa mi se vidi moja arijevsak koza isod. I da, tako je vudu, nateraj me sad da pljujem majice za koje sam radio dizajn, molim te :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Kud i meni pade napamet da ih uopšte komentarišem :) Sve u svemu, poenta je u tome da će uvek nekome biti bolje one stare majice u odnosu na nove, nekome će pak nove biti strava a stare sranje... realno, dosta vas je tražilo da radimo tanje majice jer su one prošle bile predebele pa ste se znojili :) A ove koje smo uzeli su one koje se koriste u 99% slučajeva za majice ovog tipa. No, ok je da imamo sve komentare, pa ćemo lako na kraju napraviti veliku anketu koje majice vam se dopadaju i koji dizajnovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 I da li je pravilnije "dizajni" ili "dizajnovi" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Ja bih rekao dizajnovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 bia stanko, bia bia!!! :D dobre su majice, samo nema vise crvenih ssi XL, dok zuto/plava varijanta i nije nesto, nekako ona plava boja ne lezi, tj ne slaze se sa zutom varijantom, tako da cekam crvenu duzmem :) meni su isto nekako bilo bolje proslogodisnje majice, sto svakako ne umanjuje kvalitet novih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Kad si poranio pa crvene još uvek nisu stigle :) Trebalo bi da dođu danas do nekog trenutka crvene SSI :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Odlicna je maja, uzeh sada rejv ... i L mi fino cuci za divno cudo...tako da one price da su vece maje, i ne piju vodu :) Dizajn natpisa je takodje odlicno uradjen, na slici mi se ucinilo da je dosta jednostavnije. GJ Ostalo...Ne izlazite iz gajbe, ako bas ne morate...u gradu ima 1000 jebenih stepeni, GPS da ne spominjem... :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 znaci ne radi GPS...mozda GSP radi? :D elem, STIGLE NOVE KOLICINE CRVENIH SSI MAJICA! NAVALI NARODE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Ne znam gde udaram od vrucine... :) Malo da pristekam kesha, pa za koju nedelju i tu SSI da uzmem 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Ako budemo dostampavali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts