Coyote Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Synd = Lonac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Synd = Lonac I dalje mi nije jasno, jel Synd == Gonteks ? zeleo bih da se ovo meni prvo objasni :/ Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 To je bio nik lika sa foruma pa je Corey mislio da si to ti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 To je bio nik lika sa foruma pa je Corey mislio da si to ti ? a to je znaci :S lol. Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
3soulreavers Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 sry ako je bilo svrsio bih joj medju sise i odgurnuo opankom u ladan dunav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 BILO! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 I to ne samo da je bilo nego sam JA kačio! :) Ova je za igora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Epic ps fail is epic У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 sta kao, failovani photoshop? Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Ja ne kapiram šta je ovde fail, ne znam u šta da gledam? boja kože, oblik ruke, what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 zomg ja pijan pa vidim :) gore je noga uzha pa dole shira :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 verovatno cudan oblik kuka ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 (edited) Ja ne kapiram šta je ovde fail, ne znam u šta da gledam? boja kože, oblik ruke, what? "Malo" su preterali sa skidanjem sala oko butine ;) Edited November 21, 2009 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Nije tacno :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Poslednja je epska :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) =] Edited November 22, 2009 by Sharuljatori Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Obratite pazhnju shto mi dala block shto sam samo reko da je Olja bolja riba od nje (ne osporavajuci da je idiot), shta bi bilo tek da sam joj reko surovu istinu da je grob BTW - njena najfull slika (iako joj open profil): poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3soulreavers Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Takve su najgore zmije svrsio bih joj medju sise i odgurnuo opankom u ladan dunav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Takve su najgore zmije Kako zmije, i shto najgore?? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) daj mi link na njen profil ili tako nesto ,zivota ti edit:nvm nasao, povracao sam Edited November 22, 2009 by Synd Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Lol slika joj je za onaj forum grobovi iz kufera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3soulreavers Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 btw jel ziv taj topic? svrsio bih joj medju sise i odgurnuo opankom u ladan dunav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 zmije ? kobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts