nikita_ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) G L H F . Edited July 17, 2009 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Cestitam Igore, nek je ziv i zdrav \o/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Nazovite ga Ivan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 iskrene cestitke, da bude veci smeker od ivana, zajebaniji od vudua i dj kao kruko :))) in the other news nisam znao koliko tesko je napraviti dobar portfolio brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Cestitke Igore, da dete bude zdravo i pravo i da za mesec dana troluje po forumu ko njegov cale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 in the other news nisam znao koliko tesko je napraviti dobar portfolio najgore je raditi za sebe. zato ja nemam svoj sajt vec tri meseca :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Bravo Jeco, bravo Igore! :) upoznala sam lakija \o/ haha ;) o radosnog li dana, mnogi josh uvek proklinju taj trenutak:P ahahaha ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Srecno Igore.Sve najlepse! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Danas mi iskrslo neko sranje ne stigoh da preuzmem majice,pa sad moram da chekam ponedeljak :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Cestitam Igore! Btw, naleteh na ovo: http://us.bestgraph.com/gifs/m_kombat-2.html Edited July 17, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 HB mali f4ts0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 nakupovao se alkohola za sutrasnju zurku, preznojio sam se 100 puta noseci kutije gore...sad nesto crtkam, posle cu da se prosetam do keja, nista posebno jer moram da cuvam pare i snagu za sledecih nekoliko dana koji su mi udarni It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 chestitam igore! da je zhivo i zdravo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 nakupovao se alkohola za sutrasnju zurku, preznojio sam se 100 puta noseci kutije gore...sad nesto crtkam, posle cu da se prosetam do keja, nista posebno jer moram da cuvam pare i snagu za sledecih nekoliko dana koji su mi udarni zurku? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 brat slavi diplomiranje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Bla, bla, bla, bla,... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Честитке за f4ts0а! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 odo na more, cao caooo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 radosne vesti!!!cestitam fts! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Sve čestitke Igore, neka vam je sa srećom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) radio od ujutru do 10 uveche...chekam sada da idem na ladno pivo sa ortacima, jednog nisam video bash dugo @ G!!! i ostali koji su mozda zainteresovani pitao si me onomad za podrum vina...bio sam ovde sa ekipom od 20ak ljudi, jako je dobro klikz Edited July 17, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 ni pivo vishe nije kao shto je bilo, i ono je pobesnelo i zapenilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Aj cao ljudi, odo na odmor, budite mi dobri, sprcajte puno i pazite se mrachnih rejvova :* I sprcacu dok mi ne poplavi kara, obecavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Aj cao ljudi, odo na odmor, budite mi dobri, sprcajte puno i pazite se mrachnih rejvova :* I sprcacu dok im ne poplavi kara, obecavam! srecno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Lepo se provedi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts