LaG Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 HH je objasnio komentarom @xzor svi velikani daju pare u dobrotvorne jer tako smanjuju pored tj tako im na kraju cele priche ostane vishe para... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 ima tribute na MTV...vrte njegove stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ovaj chovek stvarno nije normalan! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 u pravu je chovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ovaj chovek stvarno nije normalan! :) Kralj Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 totalno u pravu ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 o tome sam pricao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ova pesma je vrh, ali ne govori o MJu nego o svima drugima. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 da nam bole ne pojasni, ja ne znam sta bismo mi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 "...и билдер Тадија Тадић" :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 RIP jbg otisao legenda sta sada , inace za umrlicu rofl Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 hahahahaha koji majstori :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 keva mi sad ispricala da je majkl imao licnog doktora koji mu je nekoliko sati pred napad dao injekciju nekih lekova, sta vec, i da je zbog toga pao u komu. najverovatnije ne sa namerom da ga ubije, medjutim, policija ga trazi i trenutno ne moze nigde da ga nadje. RIP Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 To sam i ja negde procito, u fazonu dao mu injekciju necega za smirenje ili tako nesto, medjutim posto je ovome telo sakovalo hardkor, nije izdrzao taj tretman i riknuo je. Inace RIP Majkle, zivotna pozadina me ne interesuje, kao ni tracevi, zika je bila keva. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 O NE UBILI SU GA !!!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Najlakse je pljuvati po nekom... u ovom slucaju je jos odvratnije, jer se ismeva covek sa bolescu, koga je pljuvanje unistilo i verovatno i dokrajcilo. Ah, da, on je poznat, te mu se to ne racuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 btw, cuo sam da je i nama donirao neke pare valjda za vreme bombardovanja, al o tome se nije pricalo...zato je valjda kasnije dobio neki nas orden... I ja sam cuo nesto tako... Kako je valjda u stvari gotivio Srbe... i da se na nekoj manifestaciji, ili gdje vec pojavio sa znackom grba Nemanjica. Quote Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ^ na sudjenju se pojavljivao sa znackom :O Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 daj da mu dignemo spomenik jbg umro je on poodavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://www.ismichaeljacksonstillalive.com/ :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 daj da mu dignemo spomenik ahaha dzi, sto si hejter, kad smo podigli rokiju spomenik mozemo i njemu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 pa ne nije bash hejt, imao je legendarne stvari ali vec koliko godina nije nista uradio osim sto je isao na pivo sa pedobearom... prcao klinke i spiskao miliona na to, skoro pa rur idol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Bez njega pop ne bi bio to sto jeste, a opet mogao je on mnogo vise nego sto je uradio.... RIP Zao mi ga je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts