Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

imam da ucim, pa posle u 7 na grupnu izlozbu u skc, ortak ima jedan rad, bice mase, bice ok, nadam se alkohola kao za proslu njegovu samo stalnu izlozbu kad smo se pobili ko macici...cak i neke dede i babe koji su bili na nekoj veceri poezije, tako nesto, nisu mogli da odole rakiji i vinu, neki su se vracali vise puta :P

Matori jesi ti neki profi padavicar :) ?

jbt ovoliko prcanja u ovoliko malo vremena nisam dozhiveo nepamtim, josh da samo ja prcam bilo bi uredu, al shta da se radi, takav je posao, jebiga!

IZDRZI BAR NEDELJU DANA MILICUUUUUU!!!!! :P

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Koji pwn zadnja dva dana u skoli, da sam ovako ucio na vreme, prosao bih odlican a ne sad, dobijam cetvorke i zakljucuju mi dvojke i trojke !@#$...

Sretoh u povratku Nemketa koji je 5 minuta pre toga bio sa Koletom.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Omgomomg.

Odlichan dan u najavi.

Sabio sam sve ! \o/

edit: Ahaha, upravo sam shvatio da mi je keva najgori komunista, odnosno bolje retji socijalista i da tvrdi kako hiperinflacija nije postojala i da je onda, za Slobino vreme, najbolje zhivela. Mozhda i jeste, shta znam. Ali onda ne kontam pljuvanje po sps svinjama i uzdizanje Koshtuna u nebesa.

Shta sve netju saznati jebote ...

Edited by -protA

idemo! uzhivo prenosimo 3 mecha za titulu mastera u kategorijama supersonik, perolaka i jebosamtikewu :) u prvoj posle 3 runde josh je neizvesno, al domatji favorit se malo poljuljao na nogama. u perolakoj kategoriji blizhimo se zavrshnici mecha, gde domatjin posle 10 rundi vodi na poene, al jedan nokaut mozhe da preokrene mech. u kategoriji jebosamtikewu mech je zavrshen sudijskom odlukom o nereshenom rezultatu. stay tuned.

IZDRZI BAR NEDELJU DANA MILICUUUUUU!!!!! :P

hahahaha

BRATEEE, ZA KOGA ME TI SMATRASH,A!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

nemaju veze godine sa tim, nego izlozhenost uzhasnom sistemu. shto duzhe borba traje, ti si slabiji, dok te na kraju ne slomi skroz. mislim ima veze sa godinama, al shta retji kad ima i ljudi od 24-25-26-27-28-29 koji isto tvrde da je bolje pod slobom.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

mene isto nije, jer nikad nisam bio njen friend! kako sam sad ispao pametan, lol.

sjeban dan, smorio sam se klasicno na poslu, posle posla cu gledati da skocim na drugaricom sa faksa na kafu bar ... nisam je video sto godina :)

btw, iserem se na fejsbuk i tagovanje, sklonio sam sve svoje slike koje sam imao i skinuo se sa tudjih + security update. kapiram da je cool, kaciti ljude i tagovati ih, al ne jebeno sve slike :) koji kurac neko taguje moje slike na kojima spavam izbezumljen.

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...