Cartman_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Pa idi ti :D @tema: osecam se sjajno,zaradio sinoc lake pare, sad sam happy :)))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 (edited) Eurodizel ne uzimaju od NIS-a. On se jedino uvozi. Btw, jebo sam im mater za cene, moj trosi 12 litara ko car, a svaki dan predjem 50ak km (po Novom Sadu!) Nego, ko je sad na Ivanovom avataru? Edited June 27, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Peja :) "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Koliko je Ivana na forumu :O Ivan, Ivan_, Ivan~, ajd i ti vudu budi Ivan[nesto] E stvarno, di je vudi, nisam ga video par dana! iz aviona neko ti vaci i vežeš mali padobran za paket! A cek, na koliko si ti egzita do sada bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 vudu je na selu, prca seljanke i bere maline! nego, objasnio sam kiliju kako da prca volonterku na univerzijadi. to je to, sad će da pređe život, kili car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Pomiro sam se sa sudbinom... Hold'em is my life :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 E stvarno, di je vudi, nisam ga video par dana! afk sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 vudu je na selu, prca seljanke i bere maline! nego, objasnio sam kiliju kako da prca volonterku na univerzijadi. to je to, sad će da pređe život, kili car. lol sveca mi volontira na univerzijadi, odo da joj bacim immunity brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 lol sveca mi volontira na univerzijadi, odo da joj bacim immunity Dzaba dule, da li i jedna moze da ga rizistuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 brate, immunity, ne resistance, znam ja s kim imam posla11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 vudu je na selu, prca seljanke i bere maline! nego, objasnio sam kiliju kako da prca volonterku na univerzijadi. to je to, sad će da pređe život, kili car. ivan car :D lol sveca mi volontira na univerzijadi, odo da joj bacim immunity ne treba nista da bacas samo joj daj da ponese tvoju sliku gde se mrstis Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 je l bio leško u etni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nije to ta etna, covece sa najboljim avatarom The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 vitjo, gej su ti patike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 a ne nego ce da kupi air max mozda. pocinjem ozbiljno da se plasim za svoje zdravlje zbog meksickog gripa. kad god se neko zakaslje u dc-u, odmah se napravi krug oko njega. a i stvarno nije za shalu. od rurovaca sam za sad videla samo lakija dok sam bila na radnom mestu =) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 od rurovaca sam za sad videla samo lakija dok sam bila na radnom mestu =) Počinju ljudi često da me viđaju u Delta City-ju i Ušću, konačno da se isplati to što tamo visim svaki dan!!!2 A ova Univerzijada što je raspad od organizacije, svaki put kad tamo treba da odem muka me uhvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 E da, pejomane, pustio sam 8 weeks :) stigo mi mail obavestenja matoree :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Vecheras iskulirao sa drushtvom opustio se, bilo xtra... odo probam da spavam, poZ :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Igrao dotu 5-6 sati. Nisam izgubio ni jednu partiju. Nije zanimljivo. Socijalni keks, om nom nom sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Zapio se u kafani jer je oratak mnogo izbacivao ture zato sto ga riba ostavila. Jesam svinja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Doshao iz bioskopa malo pre. Gledao sa ortakom Terminator u tuckwoodu. Serem se u sale velichine konzerve! ;\ Selim se sutra na Mirijevo, fala Bogu, shto dalje odavde! Odo' gledam Naruta sad! <3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 sad se vratio sa neke zurke na Karaburmi. Nisam mogao da verujem koliko je Karaburma depresivan, narkomansko-klosarski kraj. Neosvetljene ulice, shuma koja opasava zgrade izgradjene u najboljoj tradiciji bugarskog soc-realizma 60tih, chopori pasa i za vrhunac neki smarach koji je je mene i devojku sa kojom sam se vracao smarao tako sto je skoro kilometar polako vozio pored nas sa spustenim staklima, sentish muzikom i komentarima "mesec, vi, moja muzika - romantika"....onajceo kraj je raspad.Moja Bataja i ostala sela poput Mirijeva, Kumodraza, Zarkova itd su /\ /\ova za Karaburmu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) E TAKO JE MENI SVAKI DAN!! :D sve je dobro dok te ne izedu vuci ili se ubodesh na spric sa sidom! Edited June 28, 2009 by инактив Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Auh idem spavati AJCAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts