LaG Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 tuga, i jesi li mu odgovorio ? ;) zashto tuga? chovek je iskren i prichljiv... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Ortak moj bleji na maketarskom kutku i ja sam napravio nalog da ga zezam malo,sto je on odmah provalio. Ali overite mail sto mi je stigao od nekog lika odatle... Ako hoces da se dopisujemo, slobodno idi na moj email. Inace sam zavrsio osmogodisnju redovnu skolu Radoje Domanovic, IX beogradsku gimnaziju i Matematicki fakultet na smeru profesor matematike i racunarstva. Maketarstvo se bavim zahvaljujuci mojoj mami zato sto iskreno da ti kazem cuo sam i govorio do trece godine i greskom u domu zdravlja dobio visoku temperaturu i ostetio oba slusna nerva. Zahvaljujuci akademicima SANU prof dr Dusana Kanazira i prof dr Pavle Savica isao sam na rehabilitaciju sluha i govora u SUVAG u Zagrebu kod akademika HAZU prof dr Ivo Padovana. Inace sam sin mog pokojnog tate visi nausni savetnik i pomocnik direktora Matematickog Instituta SANU prof dr MIlan Djuric (1937-1978). Mozes da vidis na sajtu srpska vikipedija Matematicari. Bio je najmladji doktor mehanike kod akademika prof dr Nikola Saltikova i prof dr Konstantina Voronjeca. Ima naucne radove u grupi mehanicara. Ja sam godiste 1973, u znaku sam Blizanac podznak Rak. Drustvo mi prave papagaj Miki i kornjaca Njofra kao i grupa aviona, tenkova, brodova, kinder figure gde sam ja clan. Bas mi je drago sto sam te upoznao i nadam se na saradnji. Cini mi se da sam te video u Zemunu na takmicenju ako si plavusa i zelene oci ili plave oci. Srdacan pozdrav Srle Ps. I srecan ti rodjendan. Edited June 7, 2009 by SATAN Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Jebote život kolko neki ljudi ne znaju šta ne treba pričati pred ženama :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Drustvo mi prave papagaj Miki i kornjaca Njofra kao i grupa aviona, tenkova, brodova, kinder figure gde sam ja clan. ahahahaahah jebote!! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 @Lag zato što je malo verovatno da je to zaista JA, a i svi bi smo njoj pisali da ona zaista odgovara na fan poruke :) <3 Alba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 brate, ti nikad nisi slao fanmail? evo ja smishljam vec mesec dana shta da napishem barkeru... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 I ja nikad nisam pisao fanmail, al se slazem sa Lagom. To je normalno, dokle god je pismo normalno :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 opet sam zakasnio na žurku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 @ dovla napisi mu da promeni pol @ satan sprco ? @ tema omgffslol samo ostro Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Pisao sam fanmail Shvartziju i Staloneu, bio fanmail address u Zabavniku. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvitza Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Meni je Fejs bas sTrawa. Tu se dopisujem sa drugarima, i bas je lepo swe uradjeno i lako za koristjenJe :-)) A omiljeni deo fejsa mi je kachenje slichitza, evo malo da wam zagolitzam mashtu :PppPp » Click to show Spoiler - click again to hide... « PozzZ swima :* -ONE LOVE- Edited June 8, 2009 by mrvitza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Yao bAsH su ti straaaawa FoTKE <3 :* :PPppP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Meni je Fejs bas sTrawa. Tu se dopisujem sa drugarima, i bas je lepo swe uradjeno i lako za koristjenJe :-)) A omiljeni deo fejsa mi je kachenje slichitza, evo malo da wam zagolitzam mashtu :PppPp » Click to show Spoiler - click again to hide... « PozzZ swima :* -ONE LOVE- Jao pa ti imas decka :-( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Photoshop skillz, fake! :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 @ trpr it's "stwawa". Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Jel opet neki xzibitov alt? Edited June 8, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Jeste. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 He he he, mangupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 možda ste posećivali isti net kafe zbog rura a to niste ni znali! Kako je mali ovaj svet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 vishe volim floriana :( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dojaja pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Bilo je samo pitanje kad će se ovako nešto pojaviti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 zaslužuje govnjivu motku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 on ce da jebe, nažalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts