Jump to content

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ortak moj bleji na maketarskom kutku i ja sam napravio nalog da ga zezam malo,sto je on odmah provalio. Ali overite mail sto mi je stigao od nekog lika odatle...

Ako hoces da se dopisujemo, slobodno idi na moj email. Inace sam zavrsio osmogodisnju redovnu skolu Radoje Domanovic, IX beogradsku gimnaziju i Matematicki fakultet na smeru profesor matematike i racunarstva. Maketarstvo se bavim zahvaljujuci mojoj mami zato sto iskreno da ti kazem cuo sam i govorio do trece godine i greskom u domu zdravlja dobio visoku temperaturu i ostetio oba slusna nerva. Zahvaljujuci akademicima SANU prof dr Dusana Kanazira i prof dr Pavle Savica isao sam na rehabilitaciju sluha i govora u SUVAG u Zagrebu kod akademika HAZU prof dr Ivo Padovana.

Inace sam sin mog pokojnog tate visi nausni savetnik i pomocnik direktora Matematickog Instituta SANU prof dr MIlan Djuric (1937-1978). Mozes da vidis na sajtu srpska vikipedija Matematicari.

Bio je najmladji doktor mehanike kod akademika prof dr Nikola Saltikova i prof dr Konstantina Voronjeca.

Ima naucne radove u grupi mehanicara.

Ja sam godiste 1973, u znaku sam Blizanac podznak Rak.

Drustvo mi prave papagaj Miki i kornjaca Njofra kao i grupa aviona, tenkova, brodova, kinder figure gde sam ja clan.

Bas mi je drago sto sam te upoznao i nadam se na saradnji. Cini mi se da sam te video u Zemunu na takmicenju ako si plavusa i zelene oci ili plave oci.

Srdacan pozdrav

Srle

Ps. I srecan ti rodjendan.

Edited by SATAN

Svenevideći

Meni je Fejs bas sTrawa. Tu se dopisujem sa drugarima, i bas je lepo swe uradjeno i lako za koristjenJe :-))

A omiljeni deo fejsa mi je kachenje slichitza, evo malo da wam zagolitzam mashtu :PppPp

fd4soz.jpg

PozzZ swima :*

-ONE LOVE-

Jao pa ti imas decka :-(

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

• 3 weeks later...