Majstor bora Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Dajte one majice sto ste radili pre 2 godine sa kratkim rukavom te su win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Dajte one majice sto ste radili pre 2 godine sa kratkim rukavom te su win. +1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 bas je ful sto su kratke, mrzim dugacke majice xP pa nisam ja reko 20 cm nego 5cm :D jer ono dignem ruke i stomacina ispadne :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kad sam već tu, mogu vas i priupitati, da li vam je bio ok kvalitet ovih prošlogodišnjih majica? Ja nosim ove svoje i nijedna nije "zakazala" po pitanju kroja tj. šivenja, održavanja boja i kvaliteta štampe, tako da sam ja sa te strane zadovoljan. Ne znam da li vi imate neke komentare? ja sam zatechen kvalitetom shtampe. mislio sam da tje crna samo rejv da se raspadne posle 3-4 pranja, a ona ko nova. bela samo rejv je krenula da se kruni, al to je minimalno. znachi svaka pohvala za shtampu. e sad shto se tiche kroja, meni je nekako suvishe chudan, previshe je ko kutija. mozhda da je malo strukirana i duzha majca, ovako meni ne chuchi bash najbolje, al mogutje da sam to ja. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) ta jbg, previshe si razvijen u gornjem delu tela, shto tako skromno bre, reci, napucan sam:P:)) Edited June 18, 2009 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 jel mozhe za nas napucane, a sa uskim strukom neke strukirane i duzhe majce, hvala. jel bolje sad =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 u pravu je maud :D maja je kockasta :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Videćemo šta postoji od opcija za taj kroj, posebno ako budemo radili kod ovih koji između ostalog i šiju majice. To sa fazonom "kao kutija" je nešto što sam i ja primetio, ali nekako mi ne smeta kada ih nosim, možda zato što ja nisam napucan kao milić :) Jasno je svima da ne možemo baš svakome da ugodimo, pa ako ne budemo uspeli da nađemo neko rešenje, imaćemo majice kao i protekle godine, tj. tog kvaliteta, štampe i kroja itd. Ali sačekajte, mislim da ćemo potencijalno već sutra ili u ponedeljak doći do svih odgovora kakve ćemo majice raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 meni jedino smeta u sushtini shto su ove od proshle dine nekako predebele, ostalo sve kk. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kutija style rulz one od pre 2 sezone su uske nekako tako da ove od prosle godine su win win Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 e sad shto se tiche kroja, meni je nekako suvishe chudan, previshe je ko kutija. mozhda da je malo strukirana i duzha majca, ovako meni ne chuchi bash najbolje, al mogutje da sam to ja. taj dra Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Kutija style rulz one od pre 2 sezone su uske nekako tako da ove od prosle godine su win win a meni su bas te od pre 2 godine win win :) Edited June 18, 2009 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 I ja glasam za napucane majice:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 4XL plz master Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kako novosadjani dolaze do maja. Ja bi nesto uzimao ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Ili dođu do beograda, ili im se pošalje post expressom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ili dođu do beograda, ili im se pošalje post expressom da nikad ne stigne :) fixed! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Nije, mnogi su dobili postexpressom, osim ovih što ih je postexpress zvao pa rekao da dođu u poštu (sjajna isporuka od vrata do vrata :)) Ali to je pošta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ili dođu do beograda, ili im se pošalje post expressom da nikad ne stigne :) :)))))))))))))))))))))))))) mene ste onako bas... zajebavali :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 I mene je postekspres prodao. Zato me je spasao moj drugar Kreator ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nerd power! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 mene je onda izgleda usralo da mi gari zakuca na vrata sa majama Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 I mene je postekspres prodao. Zato me je spasao moj drugar Kreator ! <3 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Sledece sezone ocu svoju lichnu majicu sa slikom nekom predrkanog ferarija i "nudim 50eur!" natpisom ispod! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Jedino da uz narudzbinu majici svi damo i nase mere pa da nam majice budu idealne :D salu na stranu, hocu majice pre exita :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts