MaudDib Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pa da, al med je tu kao zasladjivach, ne kao glavno jelo :) mada nikad nisam razmishljao o tome da se raspadaju na vetjim stupnjevima od temperature tela .. mislim zashto onda nigde ne pishe da se drzhi u frizhideru med ili zashto stoji ono "ako krene da kristalishe, samo ga zagrejte" na etiketi ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Zna li neko kako se pravi dobar domaci ice tea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pa da, al med je tu kao zasladjivach, ne kao glavno jelo :) mada nikad nisam razmishljao o tome da se raspadaju na vetjim stupnjevima od temperature tela .. mislim zashto onda nigde ne pishe da se drzhi u frizhideru med ili zashto stoji ono "ako krene da kristalishe, samo ga zagrejte" na etiketi ? sta fali kristalisanom medu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 shto ne mozhesh da ga namazhesh na hleb ? ne ne FALI MU TVOJ OSMEH MATORI!!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 pa pitam nisam se salio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 kako si g**p onda! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 nikad se nisam neshto lozila na te chajeve to mi nekako dodje ko razblazen sok, tako da mi nisu jasni ti chaj zavisnici Oo jel bi mi neko objasnio?? kao neki bezalkoholni koktelčić uz neku seriju, eto kako :) @Zerbah baš taj \0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 pa dobro dodje kao supstitut za kafu, jer kafa previshe satire ako je konstantno pijesh. kao raznovrsnost i te priche :] pa nisam rekao I med I limun. limun valjda sa svojim kiselinama loshe deluje na sastojke chaja, a shetjeri iz meda mislim da mogu da egzistiraju u paru sa sastojcima iz chaja. kao takav sam ga i koristila jedno vreme medjutim izgleda da mi je proradila alergija jer imam problema sa tim biljkama a pitam likove koji bash piju chaj ne kao zamenu za kafu, al nije mi jasno shto chaj kad mozesh sok nemam pojma nikad mi nije bio neshto privlachan bash a vidim neki su ludi za chajem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ranije sam chajeve pio samo kad sam bio bolestan... U Rusiji piju chajeve umesto vode, tako da sam i ja pocheo da ih pijem (naravno ne u tim kolichinama u kojima ih piju Rusi). Ovaj Ahmad crni chaj je zaista pravljen da se pije s mlekom, jer je veoma jak bez mleka, tako da tu pada u vodu teorija da ne moze chaj s mlekom. A ovaj drugi (Festive Grape) mi se svidja zato shto je ukusan i osvezavajuci (obichno ne mogu da utolim zedj vrucim napitkom, ovo je praktichno jedinstveni koji to moze). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 desert rose or something iz kuce caja, to mi je nesto naj sto sam probao... i dosta milfordovih... ali da se nelazemo, domaci caj od lipe koji baka osushi >all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Najvishe volem od Nane i taj cirkam kuci stalno. Ali zimi kada se izadje negde ako pijem chaj narcuim neki milfordov od jagode taj mi uvek dobro pashe. Edited May 26, 2009 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 +1 za crni caj sa mlekom.. ne znam u cemu je problem sa vama ljudima ovde.. oma nesto lol mleko sa cajem bljak pa lol to ne ide unistava pa lol tu si oni britanci mamu im.. a sta ako se nekome svidja ukus i gotivi da pije crni caj sa mlekom...i boli ga tuki sta ko misli i sta je dobro i sta treba a sta ne.. ja sam se odvalio od tog crnog caja sa mlekom na trenchtownu i skroz je ukusan i ok za piti... pio sam ga i ranije al ovo je neka imba priprema bila isao je kao lud.. ako si probao i ne svidja ti se, reci ne svidja mi se ukus i vise volim vocne cajeve, sta god..ako nisi probao probaj pa onda pricaj.. samo neki flame na ovom forumu.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 jao ijao buhuhu :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 nije nikakav flejm, mozhe da radi ko shta hotje. samo smo skrenuli pazhnju da se time nulifikuje kvalitet chaja, pa onda ispada da pijesh mleko sa nekom aromom. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 oseti se caj bre.. si probao? Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 naravno, nisam rekao da je loshe, nego ako vetj pijem chaj hotju da dobijem i blagodeti biljke, ne samo da uzhivam u ukusu. da otju da uzhivam u ukusu samo, ne bih konzumirao nishta sem chokoladnog topinga direktno iz tube u usta ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ma ok je sve to, samo je nekad lakse da se ne razmislja o sporednim stvarima... ja sam uzivao u ukusu, ima neki svoj smek, smorili su me vocni cajeve, ceo zivot samo smor neke varijante.. crni s mlekom mi se bas svideo a ti ti vidi sta ces sa cokoladnim topom iz tube..probaj pa rei utiske.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Matori ako te uhvatimo da pijes crni caj sas mleko, oli nekog da srka shokolad iz tubu, ima da gi izlupamoooo!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Pijem najredovnije moguće Pu Er Imperijal, po meni definitivno najbolji čaj na planeti :) Pored toga Grand Yunan, Senchu i Ajurvedu. To je otpr to. Takođe, mleko u čaj ne ide, postoji baš veoma mali broj čajeva u koje treba sipati mleko. Mada opet, ja sad druge strane ne stavljam ni šećer ni limun ni bilo šta slično, ali mleko stvarno ne bi trebalo da ide, osim u tih dva-tri čaja, koja sigurno ne možete naći "u kesici". Elem, moram ga ispraviti, nije dečko u pravu. Pu Er Imperijal smrdi na govna. Grandu Yunnan Imperial je najbolji čaj na planeti! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 nidža zvani štos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 jel su dobili taj Pu Er Imperijal u kutji ? jel ima josh negde da se zavrshi ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jebote koliko ljudi ovde pije chaj... i to po ovoj vrutjini. Lichno, nikada nisam imao neku potrebu da to pijem... jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Po vrucini ne pijem chaj, naravno. Chaj pijem kada je napolju 10 stepeni ili nize (tj. 9 meseci godishnje u Rusiji :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts