MaudDib Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 procitao sam ovo,mrzelo me dalje,i samo cu ti reci... I-O-S!!! :) mada mi se generalno vec sere od grcke... ios samo ako imash 18-20 dina u lichnoj karti, a u dushi 15 :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pa dobro,ja sam isao sa 18 :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 margi, ti si kriv, mladost si mi uzeo! :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 procitao sam ovo,mrzelo me dalje,i samo cu ti reci... I-O-S!!! :) mada mi se generalno vec sere od grcke... ma cuo sam da na ios samo deca idu :) ios samo ako imash 18-20 dina u lichnoj karti, a u dushi 15 :) uze mi rec iz usta :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 znaci idemo na ios!!! ko ce samnom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Kolko sam ja cuo fora s tim IOS-om je sto je kao do jaja nocni zivot... a poslednjih godina sam otkrio da mi na moru mnogo vise prija ako legnem u 12, 1, ustname u 8,9 i blejim na plazi ceo dan.... a kad bih otisao na ios kapiram da sunca ne bih video (sto mi se desilo par puta kad sam isao u bugarsku). Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pa jeste,nocni zivot je stvarno full. Ali dobro,jeste za mlade u svakom slucaju. I vracas se gajbi oko 7-8-9 ujutru,spavas 3-4 sata,i na plazu...I naravno kad se vratis sa mora,spavas nekih 20 sati da se odmoris od njega :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) realno, treba mi lokacija sa zelenilom iza fine peschane plazhe, tirkiznom vodom a sve to pored naselja nekih hrvatskih hobita negde u istri gde nisu ni chuli da je 90tih bio rat, i uz plazhu jedan restoran sa ogromnim menijem ribljih specijaliteta i ostalih djakonija od morskih plodova... Nocu kad se zabodem oko 23h da ne chujem ni muvu a ujutru da kad odem na plazhu da ne moram da furam slalom izmedju stoke koja se mazhe kiselim mlekom po ledjima dok glanca u majicu paradajzle i ljushti providni omotach od matijevic chajne kobasice... od mora ocekujem da plivam/plutam po ceo dan, dremam u ladovini, lochem limunade i prezderavam se ribom a nocu kuntam ko mrki medved - znachi DA ODMORIM OD SVEGA STO ME CEKA PO POVRATKU U REAL LIFE. Edited May 22, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 a mora neko prcanje da padne izmedju tih limunada i dremki :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Kako se ko uvali u državnu firmu odma počne da hejtuje paradajze i kisela mleka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 posto ste izakali temu za grcku meni trebaju neke NEW INFO !:D ocu da idem u tunis pa mi recite ima li razlika izmedju gradova tamo ili mi je sve isti kurac ?!:D na sta da obratim paznju i tako to ?:D neko je bio od vas majku mu !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Sve ti se svodi na isto, al' obilazak Sahare je priceless, must see... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Blah, shto se tiche Tunisa... najgori odmor ikada. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Sve ti se svodi na isto, al' obilazak Sahare je priceless, must see... Blah, shto se tiche Tunisa... najgori odmor ikada. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 uf, jel ima neko dobro mesto na potezu Paralia / Olimpic Beach / Leptokaria / Neo Pori ? Generalno nam treba samo base of operations, posto idemo kolima i u fazonu smo da svaki dan idemo do nekog drugog mesta. Alternativa je Halkidiki, prvi prst, nesto tipa Polihrono / Pefkohori / Hanioti, jel bio neko skoro? Ali daavno nisam bio u Grckoj pa ne znam kakva je situacija. Nije tolko bitno da ima ne-znam-kakav nocni zivot, bitnija je cista voda (bez meduza i govana), sredjene plaze i sto manje srpske/bugarske sabanije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 uf, jel ima neko dobro mesto na potezu Paralia / Olimpic Beach / Leptokaria / Neo Pori ? Generalno nam treba samo base of operations, posto idemo kolima i u fazonu smo da svaki dan idemo do nekog drugog mesta. Alternativa je Halkidiki, prvi prst, nesto tipa Polihrono / Pefkohori / Hanioti, jel bio neko skoro? Ali daavno nisam bio u Grckoj pa ne znam kakva je situacija. Nije tolko bitno da ima ne-znam-kakav nocni zivot, bitnija je cista voda (bez meduza i govana), sredjene plaze i sto manje srpske/bugarske sabanije NESRBINE!!!11 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 potez parajlija - olimpik bich je sranje more, dosta shabanskog srbskog, jeftinog zezanja. potez pefkohori - hanioti je dojaja more, relativno malo, shabanskog evropskog, skupljeg zezanja. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 kolko fejluje ovaj g... ko da fallout nije bio dovoljan edit: za svaku preporuku, bio sam ovde proslog leta, i u rl izgleda ko na slici, znaci do jaja. Џи не фејлује, Џи је добар домаћин, ракија му је ок. према томе, дабоме. идем и ја на Лефкаду за недељу дана, Боже здравља. одморићу се као змај. :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 jel zna neko gde mogu da nadjem cheap rentacar na Halkidikiju? Probao sam Google i to, al verujem da moze da se nadje nesto jeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 jel zna neko gde mogu da nadjem cheap rentacar na Halkidikiju? Probao sam Google i to, al verujem da moze da se nadje nesto jeftinije. Google je najavio da će naredne godine dati povoljniji rent a car. Ja sam inače rentirao ja mislim u EuropeCar-u (oni zeleni sa žutom crtom ispod natpisa) i da su imali ubedljivo najbolju ponudu za rentiranje od svih na koje sam naišao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Google je najavio da će naredne godine dati povoljniji rent a car. Ja sam inače rentirao ja mislim u EuropeCar-u (oni zeleni sa žutom crtom ispod natpisa) i da su imali ubedljivo najbolju ponudu za rentiranje od svih na koje sam naišao. meh, najjeftinije sto EuropCar daje je okvirno 32e dnevno, a i nemaju pickup location u blizini Polihrona www.autounion.gr recimo daje za 30e dnevno + imaju pickup location u Polihronu. cak i ovi nisu losi: http://www.economycarhire.com/ al to su top results koje Google daje, nekako se nadam da moze da se nadje i nesto povoljnije...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Neko je pitao za Paraliju a nije zeleo da vidi Srbe i Bugare tamo...E pa onda izbegni, puno je toga, cak ima puno Grka koji se loze na SRBIJU I NASE PRAVOSLAVNO BRATSTVO? Anyway drustvo planira Kusadasi ove godine, nikada nisam bio, kako je tamo, positive and negative sides ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts