Corey Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 NOD32 AV i COMODO FW, ne menjam ovu kombinaciju već dugo vremena. Za NOD update ključeve http://www.nod321.cn/ http://www.nod32keys.com/ ne trebaju ti nikakvi krekovi i ostala sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ima li neko rešenje za power calibration error prilikom rezanja ? “IMAPI CD-Burning COM Service” ne postoji u Sedmici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 U imgburnu isključi u options > write > perform opc before write Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Probaću sa njim da spržim diskove jer je hitno. A Nero ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Mislim da u Neru nema isključivanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Izvinjavam se ako je vec neko pisao o ovome,ali me mrzelo da trazim po svim stranama... Naime,instalirao sam pre nekog vremena Windows 7 Ultimate build 7600 i stavio sam tada neki cd key... Pre par dana pocelo je da mi izlazi ono govno da cd key nije dobar i da sam mozda zrtva ilegalnog softvera... Probao sam sa nekim drugim cd-keyevima ali ih nije prihvatio. Jel ima neki crack ili neki cd key koj bi trebao da radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Imam pitanje u vezi sa sticky notes, da li je moguce nekako ga skloniti iz taskbara, voleo bi da je fazon ko sto je na visti bio u gadgetima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 to sam i ja hteo da pitam. Glupo mi je da moram da ga koristim kao samostalni program Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 postoji sigurno i neki notes gadget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 ja nesto nisam uspeo da nadjem, ako neko uspe neka javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 http://www.ithinkdiff.com/get-the-vista-notes-sidebar-gadget-for-windows-7/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 zahvaljujem \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 ljudovi, jel postoji neki gadget za proveravanje internet downloada/uploada u realnom vremenu? trazim ceo dan, sve neka bugarska sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Imash skinesh rainmeter i imash kolko ocesh widget-a za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 mozda je bilo, ali su pitanja stvarno razbacana, ako moze neko da mi pomogne koji program na WIN7 x64 menja outlook express sa dosadasnjih windowsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Gmail isto kao i za winxp Thunderbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 mislio sam na one sbb ili nadlanu, a da ne idu preko webmaila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Windows Live Mail, ide u kompletu sa Windows Live Essentials koji se skida sa neta. Koristim ga vec dugo i fina je stvar. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 (edited) prekjuce uzeo novi komp,juce instalirao windows 7,nikako mi ne uspeva da sredim drajvere za zvuk,sta god instalirao,sta god probao nece...uz komp sam dobio chipset drajvera za vistu i windows xp ali kad pokrenem instalaciju stopira je odma...u donjem desnom uglu i dalje stoji "no speakers or headphones are plugged in"...sada zalim sto sam uopste prelazio sa xp-a na w7 jer sam se pogubio nacisto...ima neko nekih resenja itd...prso sam bez zvuka edit: nebitno,vratio sam se na xp =) Edited December 31, 2009 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Zašto instaliraš drajvere koje si dobio uz komp, aman ti Bog? To je sve prebajato, UVEK pre reinstalacije sistema odeš na sajt proizvođača ploče, poskidaš sve nove drajvere za konkretan operativni sistem i instaliraš ih posle reinstalacije :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Ili jednostavno pustiš Win7 da to sve sam odradi? Onaj update skida sve najnovije drajvere koji se pojave za tvoj sistem. Jedino ne znam jel to možda ne šljaka kod piratske verzije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 ja sam mu nazalost iskljucio update a kad sam ponovo upalio nije nista skidao...svejedno ni zvuka nisam imao ma koliko drajvera sa neta skinuo...cs mi takodje bagovo sa konzolom,demon tools ne radi,itd itd,jednom recju razocarenje,sad sam instalirao last xp sp2,jos samo zvuk kad bi uspeo da sredim...inace komp sam sklopio i narucio u subotu,iz bg-a je dovezen i podigao sam ga u utorak,i evo 2 dana posle jos se jebavam =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 mozhda si trebao da zovesh nekoga ko zna da ti to namesti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 pošto me mrzi da skidam win7, a imam već original instalaciju istog, zanima me da li mogu da instaliram taj i da ga krekujem, i dajte neki loader ako može, hvala. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 ja sam mu nazalost iskljucio update a kad sam ponovo upalio nije nista skidao...svejedno ni zvuka nisam imao ma koliko drajvera sa neta skinuo...cs mi takodje bagovo sa konzolom,demon tools ne radi,itd itd,jednom recju razocarenje,sad sam instalirao last xp sp2,jos samo zvuk kad bi uspeo da sredim...inace komp sam sklopio i narucio u subotu,iz bg-a je dovezen i podigao sam ga u utorak,i evo 2 dana posle jos se jebavam =) O bože <o> Daemon Tools inače RADI, nego si eto koristio neku verziju od pre hrista. Lepo ti kažem, moraš da imaš najnovije verzije drajvera, kao i svih programa koji instaliraju svoje drajvere, a takav je i Daemon Tools. CS isto radi, igra moj buraz na sedmici. Nego prosto ne umeš da instaliraš kako treba i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts