Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

JEL SE MACHUJETE PISHAMA IJAOOOOOO

Da, ali tu sam ja bolji, dajem joj tus za tusom :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

јадни мали Пунто. није издржао.

отишао дихтунг главе мотора. свећице зарђале. мамлази из "Делтиног" сервиса ми у јануару заменили уље (редовни сервис - и ја као, нека први буде код њих), ставили неки "Шел", рекли да је то званични уговор "Фијата" са "Шелом", бла-бла... данас исцурело једва 0,5 литра уља, после непуних 6000км (пре неки дан севнула лампица, ја велим, да га не возим док не заменим). е до курца. данас купио неко уље које "Богуновић" препоручује, "неки-курац 20к", мења се на 15000км (пише - на 20к). да попизди човек.

треба ми нешто јаче.

:/

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

отишао дихтунг главе мотора. свећице зарђале. мамлази из "Делтиног" сервиса ми у јануару заменили уље (редовни сервис - и ја као, нека први буде код њих), ставили неки "Шел", рекли да је то званични уговор "Фијата" са "Шелом", бла-бла... данас исцурело једва 0,5 литра уља, после непуних 6000км (пре неки дан севнула лампица, ја велим, да га не возим док не заменим). е до курца. данас купио неко уље које "Богуновић" препоручује, "неки-курац 20к", мења се на 15000км (пише - на 20к). да попизди човек.

Od vishe ljudi sam cuo da su ti deltini servisi/serviseri realno sranje, iako su kao ovlašćeni itd. Tako da i ja se pitam šta da radim, pošto moram tamo da vozim auto na servis kad bude vreme.

па колико год била мала шанса, ако ролаш 6 месеци, изаћиће твој број...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Kolika je sansa u pen-vag odnosu? 1/500? Manja?

[roflmao][roflmao][roflmao]

Jesi ti lud, brate ?

Imam i ja ortaka koji ima ortaka chiji burazer ima strica koji drzhi lokal e jedan lik koji je doshao u taj lokal ima ortakinju koja ima hiv i dnevno se jebe sa 20 mushkaraca i ni jednom nije prenela sidu. Ne, ozbiljno. I to bez zashtite. I to svaki dan. Da.

[roflmao][roflmao][roflmao]

Jesi ti lud, brate ?

Imam i ja ortaka koji ima ortaka chiji burazer ima strica koji drzhi lokal e jedan lik koji je doshao u taj lokal ima ortakinju koja ima hiv i dnevno se jebe sa 20 mushkaraca i ni jednom nije prenela sidu. Ne, ozbiljno. I to bez zashtite. I to svaki dan. Da.

Brate, lupas. Postoji sansa, ali nije 1/1. Nije ni priblizno 1/1.

joooj a ne bi se raspitali ili razmislili malo pre posta... dobro proto, ako sprco ikad, jesi pitao ribu da li ima hiv, i molim te da ti izvadi test ne stariji od 6 meseci i testove svih sa kojima je imala odnos jelte? nisi, ako sprco... e sad, kad bi samo znao koliko ljudi u Srbiji, a da ne pricham u svetu prca bez kondoma, rachunam na zemlje u kojima se zna za isti, i kad bi se hiv prenosio tako lako kako vi zamishljate, znash od kad bi bio smak sveta, dobro ne sveta nego nas humana... pa onda mozesh josh malo da prochitash i nadjesh kako postoje ljudi koji su jednostavno imuni na hiv, jer nemaju, ajd ne struchno, neshto na shta se hiv kachi (da ne smaram sad) i mogu samo da prenose hiv al nemaju nikakve simptome shtetne po sebe... i sad da ne kenjam previshe, a mogu i predavanje nije problem ali lakshe mi je uzivo... mada znam da ce sad da dodje neki maud (nhf) i da me napljuje i natovari nekim njegovim informacijama te mi nece biti teshko da iskopam od ponedeljka oba sertifikata i skeniram te okachim na rur, chisto da ne bude da sernjam, a za iskustvo i broj predavanja pitajte sinka doktora nick rivieru, koji je takodje edukator (bivshi) Omladine JAZASa...

toliko za sad :P

www.500px.com/chegster26

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...