vlada92 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Pa ne verujem da su bili primorani da ga rade...uz potpis roditelja samo mozes da ga ne radis valjda... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 malo i ja da odahnem dushom :] cmok svima :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Cek da okrenem b92 da vidim sta su oni rekli Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 do kurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 pa kako da ne pijes dok krecis? ja sam isto tako kod ortaka otiso da krecimo i napili se. mene to uvek podseca na one scene iz filmova kad neki lik bankrotira pa sedi u praznoj sterilnoj gajbi mrtav pijan, uvek mi to padne na pamet kad udjem u gajbu koja je pred krecenje:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Meni padne napamet kad je ćale dobio gajbu od firme '91 pa je dolazio da spava tu i čuva je da nam ne upadnu izbeglice, dok ja ne završim razred u školi u Zemunu Sad od firme možemo da dobijemo samo otkaz HAEHAEHAHEAHEHAHEHAHEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 A STA JE BILO SA GAJBOM!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 jebote kako mi je zao sto nisam prihvatio prijateljevu ponudu da se prebacim da odsluzim deo civilne u univerzijadi. Ja kao necu nista preko veze, ne volim, sta bude bude, nisam svilen...bla bla.... A tamo kao u sultanovom haremu, sve same mlade volonterke koje izigravaju japi ribe,a kosulje hoce da im popucaju koliko im sise prshte. postenje se ne isplati :( It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 odem kod ortaka da krecimo, i napijem se. dokle bre. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 UH :) Inace menje krecenje uvk podseti na deda ziku i deda milana, kapicu od politike (KOJA SE KASNIJE JOS JEDNIM PRESAVIJANJEM PRETVARA U CAMAC MATORIII) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 krecenje je laganica, sve je u kuci laganica raditi kada se uporedi sa remodelovanjem kupatila...kada bih morao da biram izmedju kuce bez slavine i kuce bez wc sholje, isao bih po vodu za pice do bunara. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Inace menje krecenje uvk podseti na deda ziku i deda milana, kapicu od politike (KOJA SE KASNIJE JOS JEDNIM PRESAVIJANJEM PRETVARA U CAMAC MATORIII) + vopi, one braon plastichne papuche sa reljefom :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 E, lesko, video sam te u gradu sa devojcicom, sprco? jaooo,u Balkanskoj? Video i ja tebe,i bio si mi mega poznat,ali nikako nisam uspeo da te smestim odakle te znam. I jos sam primetio da si se okrenuo par puta,valjda da se uveris da sam to ja :))). E jbg,sledeci put se javljam,obecavam ;). btw,nije mi to devojcica :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) ahaahah jos jos:) edit: maudu i fetsu Edited May 13, 2009 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 ali nikako nisam uspeo da ti smestim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 ni meni nikako da smeste :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) te ce biti kada nam ukinu vize kada predamo mladica i priznamo nezavisnost kosovu, jel? To ne zavisi od eu nego od nashe skupstine koja treba da donese taj zakon ... Edited May 13, 2009 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Gledah ovo finale italijanskog kupa. Zhiv se pojedoh od nervoze, sretja pobedio Lacio. I danas sam imao narkotest u shkoli, lolo ... kako si bre ti prosao narko test???? I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 To ne zavisi od eu nego od nashe skupstine koja treba da donese taj zakon ... koliko sam razumeo ovo sa otvorenim nebom, problem je i u jatu koji sprecava prodor bilo koje konkurencije. Dve kompanije, iz turske i egipta, su se nudile da lete do Egipta tokom letnjih meseci za ispod 100 evra ukupno, i to iz nisha, ali je JAT sprechio uz izgovor da se po pravilu Evropske unije sve charter relacije moraju prvo ponuditi lokalnom nacionalnom prevozniku koji moze zadrzati prava na njih. Sve dok je ovakvog JAT-a i sprege sa politicarima koji se otimaju za direktorska mesto u istom, samo da bi ekstra lapali, mi cemo placati stotine i stotine evra i za najblize destinacije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 nije to samo jat kriv, ima masa biznis/polu biznis avio taksija koji bi vrisnuli isto u tom sluchaju, a ne smeju :] jbg nismo spremni :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 I tako, odoh da spavam, ako ne uspem bitju tuzan kao... Fatso, ne ta vrsta narkotesta. Jel moze da se odbije taj test ili je obavezan? Wtf. Testiram im ja shvecu!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Sad panda :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 bio do bioskopa da gledam star trek, u takvudu nije bilo struje >.< ko bdenje, ljudi stoje u redu u mrklom mraku dok im ova na blagajni uz halogenku odbrojava pare nazad Trebalo je da odradimo i one vezbe =) Inace, dobro jutro, popodne pljuskovi, idem da se ne napijem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 jos danas pa bleja do utorka, taman mi to treba. a veceras session - zakazan. mrnjao. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Danas se nastavljaju ovi protesti ... juče je bila tolika gužva da sam do kuće išao preko plavog mosta ... a danas sam prošao nešto bolje, pošto su valjda svi znali da su protesti pa su odlučili da izbegavaju Slaviju, tako da je ona bila skroz prazna, eto radosti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts