Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jao

jel prcao neko dok me nije bilo?

p.s. jel zna neko tacno, sa svim taksama i ostalim glupostima, koliko kosta avionska karta do tivta?

Povratna oko 150 eur, u jednom pravcu oko 100

(Ovo se odnosi na Montenegro Airlines, mislim da su lopovi iz JAT-a jos skuplji)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

2,4 se smatra smrtonosnom :O

znachi izvrdao sam smrt jedno 10ak puta onda :]

ti si blesav skroz, ja najvise u zivotu sto sam popio je 2l i to samo jednom i nemam pojma kako, a poznati sam cirkos

edit:

ne pricate o flasama, pricate o alkoolu u krvi:)

edit 2:

e nek se jebu, flasa ima pola litra, lik ima sto kila, 4 promila, pa sta koji kurac specijalno...

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ti si blesav skroz, ja najvise u zivotu sto sam popio je 2l i to samo jednom i nemam pojma kako, a poznati sam cirkos

edit:

ne pricate o flasama, pricate o alkoolu u krvi:)

edit 2:

e nek se jebu, flasa ima pola litra, lik ima sto kila, 4 promila, pa sta koji kurac specijalno...

ahaha, pa to i ja kazem...de si dule! :D

srpskivojnik-3.jpg

Trebalo bi da uskoro usvoje onaj zakon o "otvorenom nebu" pa da može i više low cost kompanija da ide iz Beograda.

Inače, jeo neki roštilj, fin bio stvarno, ne mož' čovek da kaže, pa ću sad da pišem neke mailove, i tako.

E, lesko, video sam te u gradu sa devojcicom, sprco?

ot: U povratku iz skole, prisli su mi gospoda u tamno-plavim uniformama i znackama (interventna), rekli da rasirim ruke i noge, i da sve sto kazem moze samo da pogorsa stvar. Nakon jedno desetak minuta kada su shvatili da nisam taj koga traze, i da nemam nista kod sebe ilegalno, su me pustili uz fazon:'idi kuci mali i ne izlazi veceras'. lol. Feil, tako to ide kada si celav i kada zivis u zemunu, i guess... Feil vajistinu.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

[:D]

Trebalo bi da uskoro usvoje onaj zakon o "otvorenom nebu" pa da može i više low cost kompanija da ide iz Beograda.

Inače, jeo neki roštilj, fin bio stvarno, ne mož' čovek da kaže, pa ću sad da pišem neke mailove, i tako.

te ce biti kada nam ukinu vize kada predamo mladica i priznamo nezavisnost kosovu, jel?

fallout_table.gif

Ne ozbiljno kako je to narkotest u skoli?

Mislim otkud nekom pravo da ti uzima telesne tecnosti bez naloga?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...