jasamnepismen Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Igrao sam WOW do sada, celi dan i noc! Reki, daj keks! ;\ Odo' na kunt... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pojeo kili :( svirao sam kurcu celu noc, sad chekam da se neko probudi da mu trazim 7k za asics stratus .... IDEMO JEBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 SRECAN POSAO! POZDRAV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 dobro jutro :(((( dobro JEBENO jutro... danaske pakao, razmisljam se da odem na adu bajsom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 dobro jutro :(((( dobro JEBENO jutro... danaske pakao, razmisljam se da odem na Jarun bajsom bajsom.. fixxoodd :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 od veceras moto skup u mom gradu idem da gledam nadrndane bajkerke, miss mokre majce i striptizetu na bini koju prskaju sto pivom sto kojecemu lal... a bice valjda i neke rnr svirke Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ako je to ova turneja shto pichi po srbiji onda su striperka i pevachica rnr benda spojeni u jedno:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 jel kod mene, matoree??? kod tebe, brate moj hrvatski! hvala na savetu, dobar je servis i nije uopšte skup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Dobro jutro :) volim leto...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 znaci ajaoj.opet sudar,ovog puta mene neki debil udario i to na autoputu kod autokomande.puko me odpozadi debil retardirani,izlazi iz kola,smrdi,u papucamo,neobrijan i jos pokusava da slozi pricu "nemoj ovde da stojimo,aj malo napred pa da skrenemo".mislim se u sebi "samo ti kreni da se vracas u kola,jedva te cekam retarde"...pa da mi zapali,a ja posle da dokazujem da me je neko cuknuo.nista,izvalio je lik da nema sale,a jos kod sebe nije imao ni dokumente pa je cak i izgovorio "da ja odem po pare pa da ti donesem" .a saobracajac odozgo sa autokomande zvizdi i pokazuje da se ne zadrzavamo.sva sreca sto je ovaj na kraju uspeo da istrese par hiljada,iako je steta veca... dok sam cekao licnu i pasos "upoznao" neku predobru picu,tj pricao sa njom tam na vam,i taman me tada prozvali...pomogao sam joj,raspitao sam se oce li stici na vreme,zahvalila mi se,a ja bio tako umoran,pa joj ni ime ne znam....tt salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 dobro jutro, kenjam po zimi i snegu. inace rad rad rad tesa rad rad blejkanje rad rad cirkanje jao koji sam car brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 taj fazon, leto ftw :) on the side note, onaj mini raspad od sinotj mi se pretvorio u mega raspad, kao i obichno :) sad se treba iskulirati pa u nove radne pobede! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 ako je to ova turneja shto pichi po srbiji onda su striperka i pevachica rnr benda spojeni u jedno:)) nemam pojma dal je turneja, znam samo da se hvale da je ovo najveci moto skup u srbiji :P ja idem tamo samo zbog piva (gde josh mozes da probas tocheno valjevsko :)) i malo skrnavog rnr-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) Volim kad ustanem u 12:20! :D @meda: noobzorz :))) <3 Edited May 22, 2009 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 film koji se zove "lesbian vampire killers" nikako ne može biti loš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 :((((( prenesi saucheshtje, barem dok se ne vidimo. kad je sahrana ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 juce super dan, i super vece, i posle ponoci mi javlja kum da mu je cale umro od srcanog udara u 59., jebem ti zivot е до курца... изјави му моје саучешће, молим те. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 uh strashno :( i od mene oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 +1 :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) :( Ustao sam u 8 ujutru za fax, i mega sam umoram. Moram da prikoljem sovu, barem 2 sata. Edited May 22, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Vratih se sa posla...sad cu na bajk, pa na Adu... Skuvao sam se kao djevrek :) Sretoh Miru (sa sve kratkom kosom) i jos jednog forumasa (zaboravih kako se zove) iz IX gimnazije, u gradu... Prvo jedna kafica sad da padne, da prodje pospanost :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Jebem ti sve. Nestalo mi struje na 15 minuta, struja se vratila ali klima u mojoj sobi netje da radi. Aaaaaaaaaaaa... zashto me zivot ne voli? :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 zashto me zivot ne voli? :(((( дај не сери. знаш и сам одговор на то питање. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 U jeeeeee, jaka stvar ne radi klima, ja ni nemam klimu pa se ne zalim, otvorim prozor, i super mi je. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts