ArktickaLubenica Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 ^what he said Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 dobro jutro. mijao brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 dobro jutro tibore ! koji je sajt japana? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ja ne bih bash na fakultet danas ceo dan da bude Dacu otkaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Cekao sat vremena u basu...raspao sam se...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 djavo definitivno sere na gomilu, deda u bolnici, baba izashla posle operacije drugog kuka, raskinuo sa devojchicom... hoce li mi klavir pasti na glavu danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 de si sejnte? sta ima ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 djavo definitivno sere na gomilu, deda u bolnici, baba izashla posle operacije drugog kuka, raskinuo sa devojchicom... hoce li mi klavir pasti na glavu danas? sta bi bre :( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 da, ne moze da se ode u vojsku ja se ne nerviram uopshte :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jel' onaj Indijanac i dalje ovde i ako jeste kad ce tamo odakle je dosh'o? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 ode na kosovo ali ne znam koliko ce da traje zakurchenje mozda sheta kroz bg :/ www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 sta bi bre :( incompatibility s' onom sto si sto godina sa njom? damn brate, maler. aha, kapiram da me kapiras :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Bogami je bila ludnica danas. Izgleda da su svi zaboravili da ovaj bajko mora i da ode nekada, a valjda neće noću, mora negde i spavati :) Sve u svemu, koliko su juče bili disciplinovani i nisu išli kolima, tako da su se danas svi sjatili kolima, svugde je bilo zakrčeno i katastrofalno. I onda preko autoputa, neće, pa nazad na Nemanjinu, pa starim mostom, strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 josh sam van takta od onog jucherashnjeg odjeba, roargh Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 idemo jovonanovo od danas, ufff. srkam kafu sa completa, svaka preporuka :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 javila mi tetka(caletova sestra) da je trudna! \o/ \o/ \o/ Ima 29godina,taman na vreme...mnogo sam srecan :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 incompatibility pa to je valjda nesto sto je problem u pocetku a i ti si uvek bio smeker :( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 javila mi tetka(caletova sestra) da je trudna! \o/ \o/ \o/ Ima 29godina,taman na vreme...mnogo sam srecan :)). Ijao al ce biti opijanja :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 djavo definitivno sere na gomilu, deda u bolnici, baba izashla posle operacije drugog kuka, raskinuo sa devojchicom... hoce li mi klavir pasti na glavu danas? срање, друже... идемо да се напијемо? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Sa bombama ušao u Predsedništvo! 21. maj 2009. | 12:28 -> 12:36 | Izvor: B92 Beograd -- Nepoznata muška osoba, naoružana sa dve ručne bombe, ušla je u zgradu Predsedništva Srbije u Beogradu, nezvanično saznaje B92. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Sve su iste, samo oće da se jebu. Inače u zgradi pored neki mladac ili mladinka, mada sumnjam, provalio metal i pušta ceo dan uz otvoren prozor. So many memories... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Bogami je bila ludnica danas. Izgleda da su svi zaboravili da ovaj bajko mora i da ode nekada, a valjda neće noću, mora negde i spavati :) Sve u svemu, koliko su juče bili disciplinovani i nisu išli kolima, tako da su se danas svi sjatili kolima, svugde je bilo zakrčeno i katastrofalno. I onda preko autoputa, neće, pa nazad na Nemanjinu, pa starim mostom, strašno. ja krenuo na "desnim ulazom" na autoput sa plavog mosta i SVE SRECA primetio da ljudi izlaze "levim ulazom",inace bi stigo do grada u 12,ovako sam stigo nesto posle 9,tj taman na vreme:) in ada njuz,sad citam status ortaka na fejsu,koji je politicki aktivan i sve u svemu upoznat sa situacijom Da il ste znali da bi koncert Depeche Mode svejedno bio otkazan zbog Bajdenomanie? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 djavo definitivno sere na gomilu, deda u bolnici, baba izashla posle operacije drugog kuka, raskinuo sa devojchicom... hoce li mi klavir pasti na glavu danas? Definitivno. U poslednjih par dana: Raskinuo sa ribom, umro mi deda, najbolji ortak se seli iz NS-a i josh jedan mnogo dobar drugar se navukao na pajdo. Djavo je israo Bonoa na mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 E de ste torimaxi i meni umro deda pre 2 nedelje ! covek prco za zivota za sve pare... na sahranu mu doslo 15 svalerki sa pricama "dobar covek" , "nikada nije bio za jednu zenu", "dobar ljubavnik" alo bre.... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 tako je bre! da se slavi zhivot, a ne samo kukanje :] @topic sad sam lomatitj proshetao kejom i vrutje je, al u hladu na klupi objashnjava :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts