Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

па која је јеботе оно торба?!?!?!

па оно што ја носим се зове "педеруша".

1217943451_d29ccc023be01500x500_w800_h800.jpg

а ово што носи овај лик је ЖЕНСКА ТАШНА. па то је BEYOND, јеботе!!! ако се рибе на то ложе... можда хоће да виде другарицу у свом јебачу, откуд знам, нису ту чиста посла.

Izvinjavam se al zar to nije torbica, a pederusha je ono shto ide oko struka?

Malo mi to suvishe ozbiljna torbica, a samsonite mi je suvishe ozbiljna firma da bi pravila neki tresh.

Never the less i ja nosim isti kurac samo bez ovog shljashtetjeg govneta. Samsonite FTW.

Meni samo deluje da ovde ima dosta latetnih gejeva, sto je sasvim ok. Samo napred momci.

Iskreno tebra i ja kao alfa muzijak beograda...realno prco bi onog lika i to samo zbog torbice.

Btw ljudi...koga bole kurac.

pre 3 nedelje... mnogo duza kosa :)

p1000208816x612.th.jpg

Izvini, jel to u VIPu? :D

Btw pridruzujem se lobiju kratje kose

poz voz 2011

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mesto je krajnje zanimljivo,ako nemas pare za saunu odes tamo,jos plus muziku ti pusta DJ ZMIJA,znaci vrh je mesto !

Znachi udjesh unutra kad god ti se digne pishica u masu oznjenih shto maloletnih shto tek punoletnih klinki koje su uveliko pijane i zheljne tvog matorog kurca jer stojish pored DJ pa si faca kao E.

poz voz 2011

Odma pored Trezora, ista firma...dodushe sad ne zna vishe shta se tu pozatvaralo i ko je koga kupio :/ Nisam bio od nove godine, i to sam im samo svratio da se ispozdravljamo i otisho da prcam.

jbt... trezor... jel vec pocelo 2000. godiste tamo da izlazi...? :)

facebook.com/speed.rs

jbt... trezor... jel vec pocelo 2000. godiste tamo da izlazi...? :)

Ne ne rade vishe klince, oni su svi u Whiteu...tj sad Kolosu.

Neshto su pokushali da krenu da cepaju rejv, ali izgleda da im je i to prslo. Pa su valjda zatvoreni do daljnjeg.

poz voz 2011

a o tom bilijar klubu smo pricali, ''manila'' se zove :)

btw,dj zmija pere sve redom. jednom smo ga pitali da li moze neka pesma,a lik je odgovorio da ne radi porudzbine... onda smo dosli sa crvendacem i zamolili ga (namerno) na sta je rekao: brate,naravno da bih pustio za pare,ali nemam pesmu,jebiga! makar je iskren :)

Bjukenon Mitch

njegova ne izgleda kao da ju je ukrao iz ormana Neshe klika posle neplacene noci :), kao sto je to slucaj sa dakijevim "drugom"

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...