Jump to content

Epidemija gripa...

Dule_smor

Recommended Posts

US reports first swine flu death

A 23-month-old child in Texas is the first person known to have died of swine flu outside Mexico, where it may have killed as many as 159 people.

Officials in Washington gave no other details of the patient. Federal health officials had been warning the virus would probably claim lives in the US.

The US earlier confirmed it was treating 64 cases of the virus.

Germany became the latest country to confirm cases of the H1N1 virus, reporting three sufferers.

The death in Texas was confirmed by Dr Richard Besser, acting director of the Centers for Disease Control and Prevention.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8024611.stm

Edited by Kristian

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovakva ponashanje i igrarije tje nas jednog dana koshtati glave .. znachi ko da ne postoji jbn skener, ko da ne mozhe da se uvede jbn karantin i hiljade drugih stvari, ali ne mora da se desi ooouuups! i did it again.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Svinjski grip sve bliže - Osječanka u karantinu

Pojava svinjskog gripa i u Nemačkoj. Prva žrtva u SAD. Njujork novo moguće žarište virusa. U Hrvatskoj devojka u karantinu. EU razmatra mogućnost obustave svih putovanja u Meksiko. Pandemija nije neizbežna, ali države treba da se pripreme na najgore. U Meksiku do sada umrlo 159 osoba.

Hrvatske vlasti smestile su u karantin jednu Osječanku kod koje su otkriveni simtomi ove nove bolesti, ali će se tek sutra sa sigurnošću znati da li je ta devojka zaista obolela od svinjskog gripa.

Hrvatski ministar zdravlja Darko Milinović potvrdio je da se sumnja na to da se oboljenje pojavila kod devojke koja se nedavno vratila iz SAD, a boravila je u području u kojem se bolest pojavila.

Devojka ima povišenu telesnu temperaturu od 38,5 stepeni, glavobolju i mučninu i odmah je zadržana u karantinu Opšte bolnice u Osijeku.

znachi zhurka josh malo pa mozhe da pochne :]

ajde da se malo i nasmejemo :]

Preventivno ubijanje svih svinja u Egiptu

U Evropskoj komisiji pozivaju i na to da se virus od sada ne naziva više svinjski grip.

"Predlažemo da ga zovete novi virus gripa da bi se izbegla zabuna sa životinjskom bolešću. To je do sada mnogo koštalo industriju. Mi u ovom trenutku imamo virus koji se prenosi sa čoveka na čoveka. To je humani virus, a ne životinjska bolest", istkla je Papdoulaki.

Vlada Egipta naložila je ubijanje svih svinja u zemlji iz predostrožnosti zbog novog, takozvanog svinjskog gripa.

Ministarstvo zdravlja Egipta saopštilo je da će klanje svinja, kojih u toj zemlji ima oko 300.000, početi odmah.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&amp...e515012&z=3

Pored Spanije,kao prve evropske zemlje sa slucajem svinjkog gripa,potvrdjeni su slucajevi u Skotskoj i u Svajcarkoj.

ali koliko se ovo rashirilo brzo :O

jebeni meksiko, ko zna koliko tamo ima zarazenih, kada je zarazena gomila ljudi iz raznih delova sveta, koja je u skorije vreme bila u meksiku

ali koliko se ovo rashirilo brzo :O

jebeni meksiko, ko zna koliko tamo ima zarazenih, kada je zarazena gomila ljudi iz raznih delova sveta, koja je u skorije vreme bila u meksiku

to sam i ja razmisljao, gledam ovu mapu sa druge strane i nesto mi malo potvrdjenih a fazon ko god je otisao iz meksika je zarazen.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

WTF lvl 5 vec??

tako je matori, idemo lvl 5, sledeci level je pandemija...prvi smrtni slucaj van meksika i prvi slucaj obolevanja kod nekoga ko nije bio u meksiku...samo se vi zajebavajte, ali iscenirano ili ne, ovo je veoma blizu pandemije virusa cija je smrtnost skoro 10%, pa vi vidite...SAMO REJV!

srpskivojnik-3.jpg

NECE TO NA SRBE MI SMO NEBESKI NAROD !!

brate, kapiram da je mnogo zajebano, ali nekako nemam neki osecaj straha niti sam bas svestan mogucih posledica...ali ako bi se desio lupam smrtni slucaj u rumuniji....

lets hope that wont happen

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Chekaj, ako se pojavljuju sluchaji kod ljudi koji nisu bili u Meksiku, to moze da znachi ili da je virus preleteo do novih teritorija (shto je malo verovatno) ili da su propustili mnogo ljudi koji su bili nosioci virusa pa ga preneli na te koji nisu bili u Mexiku ili je virus gripa mutirao svuda u svetu (worst case scenario).

А в чем сила, брат?

realno nemke:))

Chekaj, ako se pojavljuju sluchaji kod ljudi koji nisu bili u Meksiku, to moze da znachi ili da je virus preleteo do novih teritorija (shto je malo verovatno) ili da su propustili mnogo ljudi koji su bili nosioci virusa pa ga preneli na te koji nisu bili u Mexiku ili je virus gripa mutirao svuda u svetu (worst case scenario).

upravo ovo, a to je samo jedan korak od pandemije...

srpskivojnik-3.jpg

10% смртности је просек. научите да не верујете статистици. у Африци ће смртност да буде преко 50%, а у Европи 1%...

ко је у Србији умро од грипа. ма хај'те... имамо два главна антивирусна лека Либекул и Кијара.

мене брине брзина ширења.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ali...ali... mi volimo svinje :(

btw domaca prepechenica 100% prirodna, 400 din, ja brao i pekao :D

ajmo ajmo ovo je cena u predprodaji, da vidite kako ce skochiti cena kada se raspadne sve i ljudi pochnu da traze izlaz u flashici zutog zlata

fallout_table.gif

ali znachi ovo postaje sve smeshnije i smeshnije .. u meksiko sitiju gradu od 20 mil stanovnika ima samo 2000 zarazhenih (po jednim podacima), a svako ko dodje odatle je zarazhen ? to onda znachi da mora da neko pljuje u hranu :D ili mozhda zbog cirkulacije vazduha u avionu ? sad izlaze i neki novi podaci da je broj umrlih od gripa ustvari ~10 (u meksiku), a shta je sa ostalih 170 ? zashto se ne vrshi chekiranje putnika na odlasku iz meksika nego na dolasku u zemlju destinaciju ?

mislim ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

наручујем балонче од 5л!!!

озбиљан сам. кубурим са ракијом у последње време.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.