leisure Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 e gde mogu da se pazare lejzi begovi u bgu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 braaaate.... http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 prvi link!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 hvala mendzi jbg premoren sam lakshe da se pita sve na ruru shta te zanima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Bolje ležati nego se kriviti na tom lejzibegu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Bolje ležati nego se kriviti na tom lejzibegu :) ma ni ne znam da li josh da uzimam to...treba mi za gajbu neka dojajna fotelja ili neshto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Krukice osh na Frushkogorski maraton 9. maja ? pichimo bajsevima ofc, nista hevi trka ili nesto, samo hardcore pedalanje dok ne umremo, ipak smo i mi penzioneri ko ti ^_^ mogu da zamislim kakav ti je bajs kad znam kakvi su ti roleri :)))))) e da,jel moze da mi da neki torent za Sex at six,da se ne bih pravdao kako mi treba za ortake,reci cu samo da mi treba,a ne mogu da nadjem :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Do jaja, nema skole sutra, delim neke letke haahahahahaha....strasno...ako podelim 10.. Sad pijem kocu, sredjujem muziku na ipodu koji deluje kao da je riknuo i sad tako....zgazicu ga izgleda...jebo im ja mater appleovsku !! :) @leisure obavezno "isprobaj" lazy bag pre nego sto kupis jer ima dojajnih a i sranje nekih neudobnih u koji moze samo dupe da ti stane... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Danas sam otishao od kutje u 9 ujutro i doshao pre pola sata. Kakav dan. Ofarbao sam 200 jaja u crveno, na reshou. \o/ Posle ishao na pitje s nekim drugarima i gledao utakmicu i tako. Sad bukvalno jedva gledam, al doshao sam ovo da podelim sa vama. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Auuuu kakva utakmica chelzi liverpul :O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Danas: 1.Bio na faxu 2.Prcao 3.Napio se = WIN! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sto volim ove gajbe piva utorkom \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Dobro jebeno jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Dobro jutro svima...:) jos dva dana rada pa 4 pauze \o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 mmm vruca pica rano izjutra \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 mmm vruca pica rano izjutra \o/ Ovo mi se dopada na toliko nacina. |o/ elem dobro jutro, lepo vreme nema frke : D brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 cimerov mačak se popišao u moj krevet ... neplanirano pečenje danas za ručak Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Jel jarece? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) extra crispy Edited April 15, 2009 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 \0/ tasted like kfc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 kastrirajte mačka il mu dajte vruću picu izjutra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sutra u Sarajevo na 5 dana wohoooo \o/ CEVAPCICI HIR AJ KAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 DE SI COKO DAJ ISKA! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 As iz mate! Lep je dan, izasao sam iz bedaka, to je najbitnije. Btw, moze li negde da se nadje standardna Samsung tastatura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 pojeo sam 200 grama integralnih grisina, gore mi ushi :) haha koje si krme.... to su one kao ZDRAVE a ostavljaju na novinama MASNE TUFNE \o/ Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts