Corey Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Kako sam se užasno psihički osećao sinoć, verovatno najgore u poslednjih godinu dana :S Šta ima da se kupi od antidepresiva po apotekama, poželjno da su prirodni i da ne traže recept? poseti "čiku", ne traži recept Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Kako sam se užasno psihički osećao sinoć, verovatno najgore u poslednjih godinu dana :S Šta ima da se kupi od antidepresiva po apotekama, poželjno da su prirodni i da ne traže recept? Obediali You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Dobro jutro! Idem kod ortaka neshto da uchimo, tj. on meni, noobu, objashnjava. Josh danas i sve teram u pizdu materinu! JEA! Ae cao! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Kako sam se užasno psihički osećao sinoć, verovatno najgore u poslednjih godinu dana :S Šta ima da se kupi od antidepresiva po apotekama, poželjno da su prirodni i da ne traže recept? Valerijana Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ima GH RB1 RB2... sta god ti padne na pamet. ;) Brat te lagi. Bicu u redakciji danaske oko 12, pa svratite. ;) Ne mogu danas ni u kom slicaju :( Sutra mozda vrnem. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 @Doca ti mene bas ne volis,a? :( šega matori,opusti se :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 ideeeemo, i danas isto v _ v brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 vudu brate, ja mislim da treba da počneš da duvaš. ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Jao ne verujem, budi me deda u pola 10 da idem da ga vozim da mu toce plin, a on u stvari i ne zna gde je to :( tuga, evo sada se vratio, ali barem sam zaradio jednu hiljadarku za tu glupu voznju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 daj ivane brate. nego jedan dan ide sa nama u plaju :D brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 pa ne, može i samo rejv, al ja mislim da vudiju treba nešto to take the edge off, što se kaže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ne, nego treba malo da izadje, da vidis kako ce mu biti bolje. A ne samo, teretana-kuca-fax, teretana-kuca-fax... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 ili da ide cesce u teratanu! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ma treba mu jedna ženka, da mu prede pored uva. ^^ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ne, nego treba malo da izadje, da vidis kako ce mu biti bolje. A ne samo, teretana-kuca-fax, teretana-kuca-fax... Ma treba mu jedna ženka, da mu prede pored uva. ^^ Both. I slazem se sa Ivanom, povremeno duvanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) +1 za duvanje. Josh Kori da dodje pa da utvrdimo to. Nego, sinotj bio na rodjendanu kod drugarice i jebote koja je to lobotomija narodnjacima. A mislio sam da sam sve chuo kretjutji se kroz seljanu ovog grada, ali sam bio jako u krivu. Ono je strashno, hiljade i hiljade narodnjaka kroz izuzetno loshe zvuchnike je dopiralo do mog mozga i pravilo relativno trajnu shtetu. Uuuuuuzhas, otishao sam u 12, bio sam svezajedno sat i po. Danas tju isto da radim neshto ! Edited April 11, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) Evo pesma za vudua, da me banuje! Inace, ja sam uspeo juce pasivno da se naduvam u kolima od BG-a do Cacka, bravo ja! Edited April 11, 2009 by Nikitovic Marko sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Treba njemu dva samara, kakvo crno duvanje, duvaju samo sisice. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Evo pesma za vudua, da me banuje! Inace, ja sam uspeo juce pasivno da se naduvam u kolima od BG-a do Cacka, bravo ja! Koji je muzički genije taj Andre3000 iz Outkasta. Hvala što si me podsetio na ovu pesmu. :) Treba njemu dva samara, kakvo crno duvanje, duvaju samo sisice. +1. Samo belo (Copyright by Dreadlord) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Inace Voodoo, ne postoji taj anti-depresiv i ta droga koja moze da te "oraspolozi" koliko ti mozes sam sebe ili neka bliska osoba, kad to shvatis setices se tih dana kad si bio sjeban i smejaces se. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) au bre,vec je 1,a ja se jos razvlacim po krevetu... idem da se sredim,pa mozda opet na Adu da blejkam,posto nemam sta pametnije... edit: Nikita,BRAVO za signu,BRAVO! Mnogo je lepa bre! Edited April 11, 2009 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Inace Voodoo, ne postoji taj anti-depresiv i ta droga koja moze da te "oraspolozi" koliko ti mozes sam sebe ili neka bliska osoba, kad to shvatis setices se tih dana kad si bio sjeban i smejaces se. Bliske osobe mi se obraćaju samo kad im trebaju pare... Probaću s rakijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Dobro uradjen kolokvij bi takodje doprineo naglom naletu energije i sjemena :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 kako je krenulo ovo lepo vreme tako mi iz iglave ne izlaze razmisljanja o tome gde bih letovao i za sada vodi ideja o Siciliji...nije toliko skupo, ima plaza, nije neka Al Dzazira zemlja kao Egipat.. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 ko zna koliko mi se nakupilo virusa. sve je ukocheno zauzece procesora 80% puklo pola programa kmeee... tako je to kad ti sedne za komp ko god stigne kad nisi tu :( skidam antiviruse na uzb pa da pustim da ociste malo lol ne radi ni end process u task manageru, a nakupilo se kojechega.... ko me terao da instaliram krekovani DT pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts