Cartman_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 A u je-bo-te sto sam imao utrpovan san :/, mogla bi da se snimi drama godine :S s'prco? :D @tema: Sjajan dan, i idemo kulijana...kulijana... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Sabiola od dana \o/ Iako sam spavao nesto sitno barem sam se rasatavio od igranja a sada na adu :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 konacno sam poceo da radim i jebenu komercijalu, nema vise gledanja golih zena na poslu :)) Kruko ima gole zene na poslu...ideeemoooo...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 uslikali me u klubu sa nekom random ribom, i kao stavio drugar (englez) tu sliku na net, i kao zacrnio deo gde ja djuskam sa tom ribom a oni se svi vide. i ja mu kazem skini to idiote. "ne ne ne treba nece prepoznati tvoja riba". riba sutra, to si ti, cela FBI istraga, to su kratki rukavi vidi se deo rukava, to su tvoje pantalone, id u kurac... ja samo "wasnt me". i kazem ovom englezu, "jesam ti rekao da ce skapirati? si ti noramlan" i on meni "pa trebao si da budes veran" LOL koji mozak jebo sam ga kad ga vidim jebem mu mater ostvrsku Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 au lesko koliko je ovo gay, ja reko on pustio neki Linkin Park ili Kings of Leon ili tako neko djubre sto vi slusate. ali balasevica i blanta L O L :D pijem fuka i od diplomskog prosto mi je muka. koji to mi? :) ma ne,jutros je bilo nesto brzo,ali ima i kad pustim blunta,pa pevam i ja ko kreten...sto je to gay? :)) enivej,dobar danas dan,ok prosli kolokvijumi,malo izblejkao na suncu posle,sad malo da odmorim,pa da strebuckam za sutra...\o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mnogo dobar dan, bio do bivse srednje kada tamo moja naj exija riba, ali ja kulirao bio da vidim stare profesore, kad izlazim iz skole ono njen sadasnji decko sa priceless facom " oh no it's him, not again ! " Mnogo mocan osecaj kada znam da lik ima strah da mu ne oduzmem ribu :D:D A sada lepo vreme pa odoh na fucu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mnogo dobar dan, bio do bivse srednje kada tamo moja naj exija riba, ali ja kulirao bio da vidim stare profesore, kad izlazim iz skole ono njen sadasnji decko sa priceless facom " oh no it's him, not again ! " Mnogo mocan osecaj kada znam da lik ima strah da mu ne oduzmem ribu :D:D A sada lepo vreme pa odoh na fucu :D bas si ovako mocan i jak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Kako pričate te dogodovštine sa sretanjem bivših riba, ispadne ko da su se sreli bogovi sa Olimpa, a ustvari neko kad vidi taj vaš susret, garant pomisli "vidi ovu nejaku decu što su simpatična, mogli bi po šolju mleka pa u krevet". Sry na hejtu, došlo mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mnogo dobar dan, bio do bivse srednje kada tamo moja naj exija riba, ali ja kulirao bio da vidim stare profesore, kad izlazim iz skole ono njen sadasnji decko sa priceless facom " oh no it's him, not again ! " Mnogo mocan osecaj kada znam da lik ima strah da mu ne oduzmem ribu :D:D A sada lepo vreme pa odoh na fucu :D To ti misliš. Nešto sam srećan bez razloga. Eh, šta ti je vreme. d^.^b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 hahahaha pa u vetjini sluchajeva se ne menja nishta ni kad si stariji samo shto pricha ima vishe epiteta u pravcu: - gde si zmijo - bezhi skote - cvil cvil • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 hahah to je toliko tacno da nemam reci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 + 1 on last one :D idem da negde pametno potroshim ovo lepo vreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 uslikali me u klubu sa nekom random ribom, i kao stavio drugar (englez) tu sliku na net, i kao zacrnio deo gde ja djuskam sa tom ribom a oni se svi vide. i ja mu kazem skini to idiote. "ne ne ne treba nece prepoznati tvoja riba". riba sutra, to si ti, cela FBI istraga, to su kratki rukavi vidi se deo rukava, to su tvoje pantalone, id u kurac... ja samo "wasnt me". i kazem ovom englezu, "jesam ti rekao da ce skapirati? si ti noramlan" i on meni "pa trebao si da budes veran" LOL koji mozak jebo sam ga kad ga vidim jebem mu mater ostvrsku znaš šta hoću da te pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ☻/Kruko /▌ / \ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 @ hejt ja sam u pravu :D Odoh da se istusiram smrdim kao stoka posle fuce, pa hasanje pa odoh negde na picence :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 moracu jednom da vidim kako ovaj kurko vozi taj bajs...tebi bratjori stalno nesto umre na tom bajsu! mozda imas kriva stopala! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Odo da obrijam glavu na 0.5, ali samo ako im je dobra masinica, inace kec-dvojka :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 znaš šta hoću da te pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Obrijaj ti glavu, opushteno. Za to vreme, jedem keks i chips i sad tju da idem na topik gole zhene. Pozitj drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Random hejt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zCATb3NmeOI&NR=1 da da. da da !!! Hahaha evo nase skole ... Strasno cudi me sto nema nista o novonastalom skolskom bendu Dushane cije je ideja onaj upitnik sto ste pravili? There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 opet sam se razboleo nisam bez razloga dobio naziv svileni :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Dogodovstine mladjanog Kruka i vecito pokvarenog mu bicikla - Vol 15 :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 brate, pre nego sto prednji tocak udari u ivicnjak - dignes ga na zadnji, a onda pre nego sto zadnji udari - dignes dupe. moras da naucis da cuvas biciklu momak! mada dobro, jasno mi je da su vama na nbg-u ivicnjaci jedina zabava kada je u pitanju bajs ^_^ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Reci, a ne ko na Banovom Brdu, pustiš bajs niz Požešku i vičeš "VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts