Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

na temu vina

belo se pije na visokim stopicama i ne mnogo shiroke, i nikako se ne drzi za samu chashi vec za stopicu (da bi se vino sto kasnije zagrejalo od vashe toplote), a crno u shirokim ali sa uskim otvorom gore :P

banatski rizling je krsh krsh najgori krsh poslednjih 10 godina zive na staroj slavi

greota je muchiti organizam sa tim vinom cak i u obliku shpricera

rubinov shardone ftw :)

taj fazon

btw vec sam pomenuo ovde da sam juche pio domace belo...bili smo ortak i ja do jednog podruma vina da ugovorimo vecheru za 15ak ljudi sa chovekom koji drzi taj podrum(inache, podrum je imba old skul, sa gomilom detalja) znam da svi zivi idu tamo...kaze lik da je proshlo oko 16000 ljudi kroz podrum od kada se bavi time(razlichitih profila, od stranih ambasadora do lokalnih alkosa, ali uglavnom fina klijentela)

dakle, vino je predobro, a pili smo mozda i najgore koje ima(za dnevnu potroshnju)

izaci ce nas vechera 1500 kinti included: vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :)) regularna cena je 30 jura, a ni to nije puno...nama je spustio jer poznaje mog caleta. Sada sam u fazonu da jedva chekam da probam vina redom, jer ima mnoga koja su mu osvajala medalje na mnogim takmichenjima. Naravno, spravljaju se na tradicionalan nachin uz poneke forice koje se ne otkrivaju.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

taj fazon

btw vec sam pomenuo ovde da sam juche pio domace belo...bili smo ortak i ja do jednog podruma vina da ugovorimo vecheru za 15ak ljudi sa chovekom koji drzi taj podrum(inache, podrum je imba old skul, sa gomilom detalja) znam da svi zivi idu tamo...kaze lik da je proshlo oko 16000 ljudi kroz podrum od kada se bavi time(razlichitih profila, od stranih ambasadora do lokalnih alkosa, ali uglavnom fina klijentela)

dakle, vino je predobro, a pili smo mozda i najgore koje ima(za dnevnu potroshnju)

izaci ce nas vechera 1500 kinti included: vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :)) regularna cena je 30 jura, a ni to nije puno...nama je spustio jer poznaje mog caleta. Sada sam u fazonu da jedva chekam da probam vina redom, jer ima mnoga koja su mu osvajala medalje na mnogim takmichenjima. Naravno, spravljaju se na tradicionalan nachin uz poneke forice koje se ne otkrivaju.

gde je to hocu ja tamo :D

jel to moze da svrati ko hoce u toku dana ili kako sta gde :D

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

gde je to hocu ja tamo :D

jel to moze da svrati ko hoce u toku dana ili kako sta gde :D

selo 10km od Vrshca

mora da se zakaze za neku vecu uslugu, jer svakog dana dolaze razne ekipe ljudi...a, eventualno, mozesh da dodjesh da kupish vino kada god hocesh valjda, ne znam..

edit: nemam broj(moram da uzmem od caleta)ako hocesh, mogu da ti bacim na PM kada uzmem

Edited by leisure
Link to comment
Share on other sites

u becu imaju spricer u flajkama od pola litre, i moram da priznam da je bas dobar.

meni je ono grozno tbh :(

vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :))

[ok]

Link to comment
Share on other sites

jebote hotju ja tu vodku :)

elem work work work work a sutra na selo - rostillj i bleja jao jao :)

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...