leisure Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 na temu vina belo se pije na visokim stopicama i ne mnogo shiroke, i nikako se ne drzi za samu chashi vec za stopicu (da bi se vino sto kasnije zagrejalo od vashe toplote), a crno u shirokim ali sa uskim otvorom gore :P banatski rizling je krsh krsh najgori krsh poslednjih 10 godina zive na staroj slavi greota je muchiti organizam sa tim vinom cak i u obliku shpricera rubinov shardone ftw :) taj fazon btw vec sam pomenuo ovde da sam juche pio domace belo...bili smo ortak i ja do jednog podruma vina da ugovorimo vecheru za 15ak ljudi sa chovekom koji drzi taj podrum(inache, podrum je imba old skul, sa gomilom detalja) znam da svi zivi idu tamo...kaze lik da je proshlo oko 16000 ljudi kroz podrum od kada se bavi time(razlichitih profila, od stranih ambasadora do lokalnih alkosa, ali uglavnom fina klijentela) dakle, vino je predobro, a pili smo mozda i najgore koje ima(za dnevnu potroshnju) izaci ce nas vechera 1500 kinti included: vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :)) regularna cena je 30 jura, a ni to nije puno...nama je spustio jer poznaje mog caleta. Sada sam u fazonu da jedva chekam da probam vina redom, jer ima mnoga koja su mu osvajala medalje na mnogim takmichenjima. Naravno, spravljaju se na tradicionalan nachin uz poneke forice koje se ne otkrivaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 A gde to ako nije tajna ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Zakazao novu tetovazhu! \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 ja ne znam sta se desava sa mojim stomakom... juce me je boleo,danas opet...mada,na drugaciji nacin,i drugi deo stomaka,ali opet...grcim se po krevetu ko ludak neki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Samo nemoj da izdas za subotu matori :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 taj fazon btw vec sam pomenuo ovde da sam juche pio domace belo...bili smo ortak i ja do jednog podruma vina da ugovorimo vecheru za 15ak ljudi sa chovekom koji drzi taj podrum(inache, podrum je imba old skul, sa gomilom detalja) znam da svi zivi idu tamo...kaze lik da je proshlo oko 16000 ljudi kroz podrum od kada se bavi time(razlichitih profila, od stranih ambasadora do lokalnih alkosa, ali uglavnom fina klijentela) dakle, vino je predobro, a pili smo mozda i najgore koje ima(za dnevnu potroshnju) izaci ce nas vechera 1500 kinti included: vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :)) regularna cena je 30 jura, a ni to nije puno...nama je spustio jer poznaje mog caleta. Sada sam u fazonu da jedva chekam da probam vina redom, jer ima mnoga koja su mu osvajala medalje na mnogim takmichenjima. Naravno, spravljaju se na tradicionalan nachin uz poneke forice koje se ne otkrivaju. gde je to hocu ja tamo :D jel to moze da svrati ko hoce u toku dana ili kako sta gde :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 ja ne znam sta se desava sa mojim stomakom... juce me je boleo,danas opet...mada,na drugaciji nacin,i drugi deo stomaka,ali opet...grcim se po krevetu ko ludak neki... to je zato sto si poceo da navijas za partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Saznao sam da sam danas na fudbalu opasno povredio brata svog najboljeg druga i da ne moze da stoji na nozi toj... bedak, najgore je sto me optuzuju da sam ga namerno tako udario :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 (edited) gde je to hocu ja tamo :D jel to moze da svrati ko hoce u toku dana ili kako sta gde :D selo 10km od Vrshca mora da se zakaze za neku vecu uslugu, jer svakog dana dolaze razne ekipe ljudi...a, eventualno, mozesh da dodjesh da kupish vino kada god hocesh valjda, ne znam.. edit: nemam broj(moram da uzmem od caleta)ako hocesh, mogu da ti bacim na PM kada uzmem Edited April 15, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 u becu imaju spricer u flajkama od pola litre, i moram da priznam da je bas dobar. meni je ono grozno tbh :( vina po izboru, u fazonu probash iz bureta i kazesh e to cu, srneci gulash, roshtilj, shtrudle smakom, tamburashi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 sredila napokon neke stvari, sad mi je pao teret sa grudi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 http://www.last.fm/event/1029174 idemooooo \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Vec dva dana studiram,pijem i prcam. GG NO RE. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Samo nemoj da izdas za subotu matori :) jao,samo ti mene podsecaj,zaboravicu :). to je zato sto si poceo da navijas za partizan. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 @flesko: procice te bre do subote,si lud :D :D KAMAN! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 dobro jutro svima sanjao sam da vozim bord niz neku veliku nizbrdicu :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Naprimio sam se da instaliram Win 7 RC kao primarni i jedini OS, nek mi je bog u pomoć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 http://www.last.fm/event/1029174 idemooooo \o/ Lol, ne verujem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Nisam mog'o da zaspim k'o co'ek sinoc... Sve su iste, e... I evo sad sam ustao u 9, dabome... Nirvana-Scoff ftw. Edited April 16, 2009 by TheJack There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 tairad, u jednoj ruci kafa u drugoj rur :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 nego vudi ili vec neko koja je poslednja verzija win 7e ? da skinem da instaliram to chudo kao drugi os ako ima neko negde linak sa rs-a shaljem mu flashu amstela na fb!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/4835879/Windows_7_Ultimate_x64_build_7077_RC-Escrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 @flesko: procice te bre do subote,si lud :D :D KAMAN! hahhahhhaha <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=88502 ruska votka wtf :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 jebote hotju ja tu vodku :) elem work work work work a sutra na selo - rostillj i bleja jao jao :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts