Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ahahahaha koji show u gradu!

Neko je na raskrsnici Kralja Milana i Kneza Milosha pokupio 2 motora, ili su se oni medjusobno. Nastala je takva guzva i kolaps u saobracaju da je to strashno. Svi sviraju, ne zna se ko pije ko placa. Ako vam nije obavezan prolazak kroz centar, zaobidjite ga, ili se vozite tramvajem i nadajte se da guzva nije stigla do shina u Bulevaru. :)

Inache... lep dan a ja moram da shtrebam! ;\

.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tako sam se napio sinoc da se pola veceri ne secam...danas kako stavim nesto u usta(voda ili hrana),odmah izbacujem...odvratno se osecam...znaci,ovakva pijanstva su mi ranije i prijala,ali ovo je sad samo mucenje...necu ovo vise raditi... :\

i jos nisam mogao da odem na rur basket :((

2ch4bup.jpg

ja bio malo na Adi sa drustvancetom nekim,prosetali se,popili pice,a ja se jos uvek raspadam od sinoc...nesto me grlo jako cudno boli. Nije onako kao kad si bolestan,nego bas neki jak bol,ne znam koji mi je...

gledam noleta,posle necu uciti(a trebalo bi),moracu da izblejim,mozda uz neki film...

2ch4bup.jpg

radio ujutru od 8, ceo dan smaranje na poslu...posle toga otishao na basket i izmorio se maximum jer sam imao dobru ekipu i nisu nas izbacili do mraka :))

krivo mi je shto nisam mogao da dodjem do bga(josh juche)pa da svrnem na basket da upoznam RURovce u rl :D...bice valjda josh akcijanja :))

ja bio malo na Adi sa drustvancetom nekim,prosetali se,popili pice,a ja se jos uvek raspadam od sinoc...nesto me grlo jako cudno boli. Nije onako kao kad si bolestan,nego bas neki jak bol,ne znam koji mi je...

Jooooooooooooooooj, I... must... resist... I... have... to... fight... the.. evil... inside... me....

[:D]

prehladjen vec 2 dana al prijalo mi sto sam ceo dan jurcao po gradu... odlicno vreme, smoricu se kad dodju 40+ temperature :(

a sad ucim da pripremim predavanje za sutra.... tezak ovaj singidunum xD

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Sigh, otisao do grada i zaboravio da cigani zbog najezde komaraca pale neku gumu ili slicno sto smrdi do zla boga i samim tim celo naselje zatruju tim smradom ...

Vratio se kuci i obradovao se kada sam provalio da nisam zatvorio prozore, jer mi sada kuca smrdi kao da imam 1000 nikotinskih ovisnika u sobi koji spale paklu za 1h ...

Treba ih spaliti cisto iz prevencije nastanka ekoloske katastrofe...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Obrijao sam se sa novim ziletima i posto sam navikao na dotrajale stare, pritisnuo sam na prvi potez ko sivonja o otkinuo cm koze xD

Furam zulufe do kraja usiju sad :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ajde sad brzo pitanje nerviram se...a cimanje po googlu nije opcija atm...

Imam ipod nano...poubacivao sam neke pesme... isve fino i jednu pesmu jednostavno nece u library da ubaci....kliknem add file to library i pravi se lud...kao da nista nisam uradio...halp

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Vise bih da ostanem na itunes-u ..ali ako ne resim u narednih sat vremena stvar probacu :P

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Vise bih da ostanem na itunes-u ..ali ako ne resim u narednih sat vremena stvar probacu :P

Ja sam se baktao sa iTunesom neko vreme dok mi se nije smuchio. SharePod mi je 100puta praktichniji!

A jel istina ovo sto sam ja napisao, posto su mi tako rekli :D?

Ma neam pojma, nisam video Djola od letos, ko zna shta se deshava sa njima sad...

.

Dobro jutro svima....

Bio ceo dan u Novom Sadu juce...:)

Video sve znamenitosti i najeo se za 3 nedelje...sad cu kao krokodil da se umirim i necu nista da radim......not....:)

Cekam da se bicikl vrati sa servisa, pa da zasednem....:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...