voodoo_ Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Instaliraj ffdshow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Vudu brzi od munje jbt :) ty Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 edit: za ciru sledeci put da se iznajmi ono malo govno vozilo za golfere...da ga cheka na ulazu :))) Moze i to ili samo bolja organizacija sa moje strane da se nadjem sa nekim ko redovno dolazi na ta Ada Sketba Okupljanja. =) Vudu brzi od munje jbt :) ty Vudu u nekim krugovima zvan "Brzina", tr00 fact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ili samo da pocnes da razmisljas i ispratis nasa uputstva? stvarno nije tesko Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ili samo da pocnes da razmisljas i ispratis nasa uputstva? stvarno nije tesko I ti ga sada pretera, jbt za to mi treba mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Vudu brzi od munje jbt :) ty Nešto sam sad probavao, preskače klip sa najnovijim ffdshowom, skini lepo VLC ili KMPlayer, njima ne trebaju kodeci a ide glatko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Meni radi super na BS plejeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 nije bilo shanse da dodjem morala sam na neka 3 mesta u toku dana :( drugi put mozda Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Pa dobro, tesko da bi bilo mesta u kolima za bleju posle ade. :) SUDBINA JE TAKO HTELAAAAAAAAAAAAAA Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ali: - e otje da nas prevare, da nam zavale onog lika - ma brate, reci nema mesta Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 [roflmao] Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ali kad smo stali da pitamo nekog pijanog matorca gde je kafana -ma ne znam ni ja gde sam a kamoli kafana Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 akakakakakaak:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Jaoj bre Sajro u dupe te jebem, ne verujem da si se izgubio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Jaoj bre Sajro u dupe te jebem, ne verujem da si se izgubio :) Pichko shto me nisi zvao, rekao sam ti kada kretjem, da nazovesh, dogovor ono ovo!!!11one TI SI KRIV ZA SVE! INFIDEL!!!11one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 jebote,Vudu i Hajde,koordinacija tela=0 :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ne smem da upalim taj klip vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ahahaha klip je vrh :) nisam overavao rur ovih dana, a juce sam se bas vozio bajsem do savskog keja i nazad... da sam znao sigurno bi navratio, inace info za ljude koji planiraju da predju na adu, brodici rade tek od 10 sati ujutru... dolazim sledeci put, mogli bi neki fudbal da organizujete :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ja mislio da sam dzabe nosio i patike za fudbal ali sam navatao drugare iz osnovne posle basketa i s njima ih taman iskoristio. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ahahaha klip je vrh :) nisam overavao rur ovih dana, a juce sam se bas vozio bajsem do savskog keja i nazad... da sam znao sigurno bi navratio, inace info za ljude koji planiraju da predju na adu, brodici rade tek od 10 sati ujutru... dolazim sledeci put, mogli bi neki fudbal da organizujete :) Zar rade brodici sad?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Zar rade brodici sad?? Rade, bio sam juce, kao sto rekoh od 10, ali ne znam koliko kostaju... edit: nisam siguran za radne dane, nisam pitao... ali ovih dana cu sigurno ici ponovo malo da se vozikam pa cu proveriti... Edited April 6, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 i na kraju nije bilo pijanih? dule nije bio pijan i pored onih fotki, to znam :) samo onaj pokusaj trojke u ivicu table ga malo odaje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 esam ja jedini koji ne moze da skine taj klip? ukucam onaj kod i onda nesto vecno ucitava, a kad odem opet kaze mi da vec skidam :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Zar rade brodici sad?? odavno rade brodici ;) pre su radili samo na sat vremena ;) sad kad je lepo vreme i ima ljudi non stop idu:D cena karte 90din povratna Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 i na kraju nije bilo pijanih? dule nije bio pijan i pored onih fotki, to znam :) samo onaj pokusaj trojke u ivicu table ga malo odaje :P ahaha:)) esam ja jedini koji ne moze da skine taj klip? ukucam onaj kod i onda nesto vecno ucitava, a kad odem opet kaze mi da vec skidam :/ i meni se to desilo, al je iz drugog puta skinuo...mozda kao na rapidu mora da se saceka, ili restartuj modem zbog ip-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts