Sharulja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 4. prolaz kroz onaj kraci tunel u kojem 300 dusha urla u glas "u sveetu postoji jedno caaarstvooo..." to sam ja zapoceo !!! koliki sam samo ja car jbt... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Čuo sam da si započeo i neki fajt na prodigy-ju, huligatori ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Uuu i ja sam čuo za taj fajt! Nadamo se da si nosio obeležja RUR-a da se zna sa kim ne smeju ubuduće da se kače :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 e da,sreo sam Kalija u ocajnickom pokusaju ka kartama.I sreo sam Vegea razvaljenog u pola 4 na mostu,kad sam isao na poslednji trzaj da mrtvi redari zarade nesto.. znam kako smara akcijanje za karte/ulaz u to vreme :) cimao sam se tako pre 3 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 odlicno, odlicno... dovoljno sto sam odgledao kraftkwerk i prodidzi da mogu reci da je bilo nezaboravno... vidim i vi ste se svi super proveli, lepo.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Bejerica šmekerica 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 to sam ja zapoceo !!! koliki sam samo ja car jbt... rispekt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Gde bih mogao naci Etienne-ov set sa exita ?! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 mislim da nema razlike izmedju ovog i bilo kog drugog cube seta. Usro je etjen, pokretni cirkus, ne znam zasto bi neko slusao ono ponovo. Ali da, kocka je hit, da je cujes i vidis jednom. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 evo i ja da sumiram ovogodisnji exit. 1. dan dosli na urbanbug, slusao malo Ewoxa i onog drugog, bilo mi lepo. Posle toga dosao na red Milosavljevic koji me je uzasno smorio i otisao sam dalje da slusam Reboota na zombi areni, koji me je vrlo prijatno iznenadio, veoma dobra muzika. Posle se vratio na urbanbug i slusao Nastica i tamo sam se lepo proveo, veri najs muzika, nikakvo zabadanje i tezak mnml. Posle toga vratio se na zombi i odslusao Lawlera i Burridgea-lepa muzika a plus je celavi ludak :)) Sasha me je smorio pa i nisam imao zelje da cekam Digweeda. Motao se jos malo po manjim stejdzevima i zapalio kuci, nisam odslusao Zabielu. 2. dan posli ranije jer je ortak koji je dosao sa mnom hteo da slusa Elemental jebeni (smor), kada se zavrsilo pocela kisa mamu joj jebem. Otisao do Maina da cujem Korn, posto sam ih slusao kao klinac i cuo sam Did my Time i to mi je bilo dosta :D. Posle toga pravac u Arenu da cujem Heidi, koja je to jebena ludaca, bas je gotivim :). Justin Martina nisam slusao jer je ortak hteo da slusa Hladno Pivo i snimi neku pesmu (koja je bila zadnja) zbog bivse ribe koja mu je to trazila, jebala ga ona... posle nje se ne secam nicega-sranje... 3. dan Moby jebeni ludak! Bio sam u prvim redovima, i koliko sam ocekivao toliko sam i dobio, jebeni celavi car i ona crnkinja sa izbagovanim glasom. Pos toga bleja (voda, pivo u enormnim kolicinama-jebeni Tuborg), pa na Dens arenu da cujem Etjena i faking dobar elektro i extra trip sa kockom, najs tach. Pos' toga Swedish House Mafia!!! HAHAHA, cenio sam da ce Angello biti mrtav pijan i da ce smarati al' su super odradili posao. Ok muzika sa dosta mash-upova i akapela, odlicna atmosfera i odlican mix od strane ove dvojice, zadovoljan sam. Kada su dosli Beyer i Prydz izblejao sam malo, cuo da je Beyer poceo da zakida i spakovao se i zapalio kuci. 4. dan Pravac Main, na Prodigy da cujem ludake. Posto sam bio polomljen do jaja (sto zbog Moby-a sto zbog radnji koje su se odigrale preko dana) odlazim skroz pozadi samo da ih cujem i zalim zbog te odluke, jer sam se polu-smorio sto nisam bio u prvim redovima kada sam video kakva je atmosfera (Ognjene majmune). Slusao Nastica yet again, pa Japance koji su bili dobri u drugom delu nastupa. Lozane :D Kleinberg i Emerson onako, nije mi nesto prijalo a nisam se ni smorio, jebi ga osrednje. Posle je nastupio tata Carl Cox, jebem mu majku debelu i crnacku. Velvet ok, kada je uzeo mikrofon pao sam na dupe :)) Sve u svemu bilo lepo, nesto sam preskocio nesto nisam, uglavnom zadovoljan sam. Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 sprco ruskinju? aham, u isto vreme devojka ju je mazala topljenom chokoladom i spenkovala po guzi :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 \0/ Tobin @ SUBA stage '0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 PS: slikanje RUR ekipe ispred STAROG SATA tamo iza VIP terase POLA SATA pre Kraftwerka Uglancajte vashe PEJB majitze i vidimo se tamo u 21.30h !!! ja ili ne vidim ili nema slika?!? :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 e da,sreo sam Kalija u ocajnickom pokusaju ka kartama.I sreo sam Vegea razvaljenog u pola 4 na mostu,kad sam isao na poslednji trzaj da mrtvi redari zarade nesto.. E Grujo bash si sivonja jebote, sam ti lepo rekao da mi se javish ako dolazis na exit, imao sam jedan neiskorisceni pass za nedelju, mogao sam za dz da ti dam. Znaci samo si trebao da se javish E DES BRATE EVO ME U NS-U ZNASH NEKOG KO VALJA KARTE i sredili bi sve.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 a jbt,de sam znao,ja umesto toga cimao Novosadjane nashe...a kad oni nisu imali i znali,de mi palo napamet da neko od vas tamo ima i zna.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 :( meni je žao kad se gruja zajebe jer je dobar čovek :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 pozdrav svima koji su doshli na slikanje.... slike se razvijaju trenutno pa kad budu gotove skeniram ih i kacim ovde! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 čime ste se vi to slikali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Verovatno je neka hipi riba mislila da je kul da nosi analogni aparat a oni nisu smeli da joj kažu da ne jede govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 pretpostavljam da slikanja nije ni bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 [smajli3] pa jbg kad se NIKO nije oglasio ovde po tom pitanju a redovno sam ceo taj vikend obilazio forum da vidim hoce li biti veceg interesovanja za RUR@EXIT09 fotku na mainu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 pa kaze p.s. zajebo sam se sa duxom na slici, bila bi uber da se vidi PEJB ispod:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 shto nisi zvao pichkooOOo !! :/// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 gledam ovaj topic i jebeno ne verujem... ajde zajebancija i sve...... ali ovo je vec... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts