Jump to content

EXIT 2009

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da nema razlike izmedju ovog i bilo kog drugog cube seta. Usro je etjen, pokretni cirkus, ne znam zasto bi neko slusao ono ponovo. Ali da, kocka je hit, da je cujes i vidis jednom.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

evo i ja da sumiram ovogodisnji exit.

1. dan

dosli na urbanbug, slusao malo Ewoxa i onog drugog, bilo mi lepo. Posle toga dosao na red Milosavljevic koji me je uzasno smorio i otisao sam dalje da slusam Reboota na zombi areni, koji me je vrlo prijatno iznenadio, veoma dobra muzika. Posle se vratio na urbanbug i slusao Nastica i tamo sam se lepo proveo, veri najs muzika, nikakvo zabadanje i tezak mnml. Posle toga vratio se na zombi i odslusao Lawlera i Burridgea-lepa muzika a plus je celavi ludak :))

Sasha me je smorio pa i nisam imao zelje da cekam Digweeda. Motao se jos malo po manjim stejdzevima i zapalio kuci, nisam odslusao Zabielu.

2. dan

posli ranije jer je ortak koji je dosao sa mnom hteo da slusa Elemental jebeni (smor), kada se zavrsilo pocela kisa mamu joj jebem. Otisao do Maina da cujem Korn, posto sam ih slusao kao klinac i cuo sam Did my Time i to mi je bilo dosta :D. Posle toga pravac u Arenu da cujem Heidi, koja je to jebena ludaca, bas je gotivim :). Justin Martina nisam slusao jer je ortak hteo da slusa Hladno Pivo i snimi neku pesmu (koja je bila zadnja) zbog bivse ribe koja mu je to trazila, jebala ga ona... posle nje se ne secam nicega-sranje...

3. dan

Moby jebeni ludak! Bio sam u prvim redovima, i koliko sam ocekivao toliko sam i dobio, jebeni celavi car i ona crnkinja sa izbagovanim glasom. Pos toga bleja (voda, pivo u enormnim kolicinama-jebeni Tuborg), pa na Dens arenu da cujem Etjena i faking dobar elektro i extra trip sa kockom, najs tach. Pos' toga Swedish House Mafia!!! HAHAHA, cenio sam da ce Angello biti mrtav pijan i da ce smarati al' su super odradili posao. Ok muzika sa dosta mash-upova i akapela, odlicna atmosfera i odlican mix od strane ove dvojice, zadovoljan sam. Kada su dosli Beyer i Prydz izblejao sam malo, cuo da je Beyer poceo da zakida i spakovao se i zapalio kuci.

4. dan

Pravac Main, na Prodigy da cujem ludake. Posto sam bio polomljen do jaja (sto zbog Moby-a sto zbog radnji koje su se odigrale preko dana) odlazim skroz pozadi samo da ih cujem i zalim zbog te odluke, jer sam se polu-smorio sto nisam bio u prvim redovima kada sam video kakva je atmosfera (Ognjene majmune). Slusao Nastica yet again, pa Japance koji su bili dobri u drugom delu nastupa. Lozane :D Kleinberg i Emerson onako, nije mi nesto prijalo a nisam se ni smorio, jebi ga osrednje. Posle je nastupio tata Carl Cox, jebem mu majku debelu i crnacku. Velvet ok, kada je uzeo mikrofon pao sam na dupe :))

Sve u svemu bilo lepo, nesto sam preskocio nesto nisam, uglavnom zadovoljan sam.

Monkey business.

e da,sreo sam Kalija u ocajnickom pokusaju ka kartama.I sreo sam Vegea razvaljenog u pola 4 na mostu,kad sam isao na poslednji trzaj da mrtvi redari zarade nesto..

E Grujo bash si sivonja jebote, sam ti lepo rekao da mi se javish ako dolazis na exit, imao sam jedan neiskorisceni pass za nedelju, mogao sam za dz da ti dam.

Znaci samo si trebao da se javish E DES BRATE EVO ME U NS-U ZNASH NEKOG KO VALJA KARTE i sredili bi sve....

a jbt,de sam znao,ja umesto toga cimao Novosadjane nashe...a kad oni nisu imali i znali,de mi palo napamet da neko od vas tamo ima i zna..

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

[smajli3]

pa jbg kad se NIKO nije oglasio ovde po tom pitanju a redovno sam ceo taj vikend

obilazio forum da vidim hoce li biti veceg interesovanja za RUR@EXIT09 fotku na mainu...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!