fatboy Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 (edited) Nalazhenje na mainu (pozadina tamo gde valjaju karte za madonu) 20tak mina PRE KRAFTWERK-a !!! highlights od sinoc: 1. pizza slice (velicina kao kod bucka) 250din 2. chasica soka od ananasa: 250din 3. jabba huttov rodjak sa hawaiian kosuljom ispod koje fura crni kozhni brus preko debelih sisa i jos brejkdensuje pijan mrtav... 4. prolaz kroz onaj kraci tunel u kojem 300 dusha urla u glas "u sveetu postoji jedno caaarstvooo..." 5. britanci. Edited July 11, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 16:30 pali iz Ksha preko prestonice pa do STATE OF EXIT-a :))) vidimo seeeeee :)) imatju bele naochare sa belim prugama i staklom :)) imajicu neku za pichkom nekom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Meni je Lily Allen bila prokleto SAVRSENA!!! Znaci kakvu energiju samo ima,koliko je opustena,simpaticna...ma stvarno je sam se odusevio... Deegwed,Sasha,Burridge,Lawler odlicni,Dubfire i Hawtin vrlo dobri,Boratto ispod ocekivanja. Danas Angello,Ingrosso,De Crecy,Prydz,Beyer...na mainu Kraftwerk,ali ne znam da li cu ici...veceras su mi velika ocekivanja,nadam se da se necu razocarati... p.s. ovo slikanje je bas prerano,mogla bi da padne neka kasnija varijanta... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 etienne je u pola tri u areni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Jebem vas careve ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 kako je dobar lego jebo te daj mi te droge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubfire Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 hahaah lego n1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 lego lik koji jebe pored stejdza. I ja sam bio uz vas vecheras drugair i nosio camo pejb majicu po gradu. :D I koji su smarach ovi s rts-a, ladno ne prenose de crecya. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 De Crecy po ocekivanjima... Angello i Ingrosso ODLICNI. Dosta poznatih stvari u lepim mixevima,svaka im cast. Prydz i Beyer vozili takodje ODLICNO. Bas tvrdo i energicno... dan 3,win win! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 (edited) Kraftwerk penzosi gotivni ali su samo za ljubitelje i poshtovaoce, ostali koji su ocekivali rejv su se smorili i ko ih jebe. Moby veseljak i eliki profesionalac, zasluzhio je da ga poshtujem svakako... Zao mi je sto nisam gledao Ettiena, Roots Manuvu i Amon Tobina ali jbg bas sam baldiso, stajao sam 4h sinoc na mainu plus posle od 2 do 5 na vip terasi gde sam vrteo.... bilo je jebeno ladno, neki vetar je pirio sve vreme ali u prvoj polovini seta terasa je bila puna i bila je odlichna atmosfera! Generalno, vreme je prilicno sjebalo onaj LETNJI EXIT VAJB do jutarnjih sati po kome je meni isti festival i omiljen pogotovo kisha u petak kojia je mega smorila ali smo svi imali kabanice i to... Pozdrav za sve koje sam video na exitu, Laleta (zvanog evo me na crossroadu ;), pozdrav za Rapida i Vegea (fala na gostoprimstvu!), Exila (SPRCO?).... much love to Kjoot i za sve ostale koje sam video tamo a ne secam im se imena... All in all definitivno sam omatorio s obzirom da nisam ni prishao DJ areni za ova 3 dana. Lep provod svima koji veceras idu na Prodigy koji ce opet rasturiti pogotovo one kojima se svidja njihov nov materijal... PS: Vege OBAVEZNO bacaj na youtube onaj klip onog tvog bolesnog strejf macana! Edited July 12, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 da kraf je bas smesan :D kao da su pesmice za malu decu :D 1 2 3 kompjuter :D lepo je sto je old skul al dobro :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 3 dan: Kraftwerk, kao shto reche fatboy, to je spektakl, nema tu rejva....svaka im chast stvarno!! Moby, jebeni car, tek sam sinotj provalio kolko on dobrih stvari ima :)) ali prajsles : "I have to apologise to u for beinh American, sorry.." :)) i pljuvanje obame i busha :)) Angello & Ingrosso, super su vozili.....ono ozvuchenje, jebem ti zhivot shto kida.. :)) Pryda & Beyer su vozili mnogo mnogooo mnogooo :)) super su bili!! i na kraju PRICELESS, 1. debeli Kori mashe Pryda majicom i Prydz vidi to i smeshka se i 2. na kraju Prydzoovvog nastupa debeli Kori baca majicu gore i ovaj mu se shmeker potpisuje na majicu :)) savrsheno veche \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 i na kraju PRICELESS, 1. debeli Kori mashe Pryda majicom i Prydz vidi to i smeshka se i 2. na kraju Prydzoovvog nastupa debeli Kori baca majicu gore i ovaj mu se shmeker potpisuje na majicu :)) eee,znaci uspeo je? Ja sam bio sa njim celo vece,i otisao sam fazon bas pred kraj...e bas mi je drago,covek je to zeleo celo vece :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 al sam ga ja ipak malo zajebo » Click to show Spoiler - click again to hide... « i tebe djole majmuneeeeeee Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) mind & body reset ... aj da probam jedan summary, unazad, kako me secanje sluzi. just my 2 cents, i nisam spavao 20 sati, tako da cut me some slack ;) 4. dan carl coxa propustio, naleteo mi prevoz kolima do bgd. al dosta sam ga puta i slusao, nije strasno bryan gee & kenny ken bio nesto u prolazu na kratko, delovalo dosta dobro mando diao digo fino masu, bila dobra atmosfera prodigy svirao samo 1h, il sam se ja istripovao? :( prosli put su bili mnogo bolji, al bar su se cule nove pesme live madness carevi veliki, odusevili me skroz 3. dan jutro na dance areni dosadno, prydz me smorio opako, mada izgleda da nije do muzike nego do mene, posto su se svi ostali proveli extra... etienne de crecy nesto najbolje na ovogodisnjem exitu, najvece odusevljenje za mene. sa druge strane brdo garija koji se sire i guraju sa svih strana malo poremetili raspolozenje moby bio extra, ocekivao sam da ce biti veci smor, al skroz je dobar izbor pesama napravio + ona crnkinja zenski vokal je nestvarno dobra kraftwerk poceo pre termina, propustio sam prve dve pesme :( bili su onako standardni, otprilike kao i na tasu pre par godina. puno mase, bas bila velika guzva, nisam znao da toliko ljudi slusa kraftwerk 2. dan marky bio extra, da nije bilo raspale kise verovatno bi bila najbolja zurka festivala. ovako ce mi ostati upamcena po gomili britanaca koji se valjaju po blatu svuda oko mene plastikman kliktao ... gui boratto bio cool korn ... meh ... nije muzika za mene... isao devojci da pravim drustvo :/ ... al atmosfera je bila extra, posebno deo kada ceo mejn sedi na podu cibelle je skroz gotivna, zao mi je sto nisam vise vremena provodio na Suba stage... al ne moze se sve :( 1. dan after 2 na mejnu, dnb do zore, podsetilo me na starije exite arctic monkeys ... najdosadniji performans nekog benda koji je drzao prime time na mejnu ikada ... partibrejkersi carevi kao i uvek :) cane ne moze da dosadi nikada :) ostatak vremena smo lutali po random stage-vima, bili na jednom malom stage-u desno od fusiona gde se vrteo cesto neki dram, svratio par puta na metal cisto da se podsetim mladosti :) slusao malo abonos i smorio se jer su promenili lineup i sviraju neke nove pesme za koje nikad nisam cuo ... jurili se po tvrdjavi i gubili se u masi. generalno imam utisak da su guzve sve vece i vece, da sve vise vremena treba za doci od jednog stage-a do drugog, da je hrana jos bezobraznije skuplja i manja, da britanaca ima vise nego ikada i da dance arena polako gubi svaki smisao za mene u smislu tipa muzike. dobro cu da razmislim dal cu da idem sledece godine, nekako mi je svaki put sve slabiji generalni utisak (omatorio? :( )... mada je verovatno lose vreme uticalo da mi opsti utisak bude tako los... a i ako budem isao bice sa mnogo manjim drustvom, tipa max 3-4 coveka, jer inace nikako ne mogu svima da se ispostuju zahtevi, pogotovu kad mi treba 45 min da dodjem od maina do fusiona... btw, ko su 3-4 coveka u crnim CAMO PEJB majicama na kraftwerku negde malo iza one centralne kamere? :) bilo mracno, al moraju biti RURovci :) Edited July 13, 2009 by trpr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 predobar je ovaj exit bio Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Mrzi me da pišem svakog izvođača ponaosob, vrhunski sam se proveo. Hajlajt exita je ortakov ortak koji dolazi prvi put na exit sav izložen, ono jedva čeka, treći i četvrti dan i sad blejimo, krećemo polako ka tvrđavi i lik vadi kartu i u tom trenutku izvaljujemo da mu je neki car zavaljao kartu za Exit 2006 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 au,au,koji fail za lika :D. a ne pricas kako ste se potukli i kako pravis tamo sranja? Ijaoooo Docoooo,ncncnc!! :)) 4. dan stvarno mi je bio odlican. Malo sam vise setao,lutao,a od 3:30 do 8 na dance-u bilo bas bas dobro...prvo emerson i kleinenberg koji su bili skroz dobri,i posle debeljan sa green velvetom,LUDNICA. Bas je napravio extra atmosferu,a kontam da o muzici i ne treba da govorim... sve u svemu,meni bio prvi Exit,ali jako sam se lepo proveo,nisam bas postigao sve sto sam hteo,ali nema veze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 a ne pricas kako ste se potukli i kako pravis tamo sranja? Ijaoooo Docoooo,ncncnc!! :)) a? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ma doca je bio VIP, bole ga uvo Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts