voodoo_ Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 I mi smo! De si Nemezise, sto godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Jao, jao nisam izash'o vecheras da kaljam svoje telo alkoholom,drogom i cigaretama, nego sam dizao tegove i slushao ziku,a sad jedem plazu i mleko i probiram filmove da gledam, reci mi Vudi jesam li tr00 ili nisam? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 Nisi. Idem da spavam, bole me oči, celo veče se jebavam sa nekom kantom od pre hrista prepunom virusa i bez LAN kartice ili priključka na ploči. Za neke ljude stvarno nisu kompjuteri. Aj zdravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nisi. Reci mi kako da postignem to? :(((( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ^go blejk :) odvalo se od csa danas, smori ose sto nisam uzeo kes na kladzi i tako...ispunjen vikend, zaista :( :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A lepo sam rekao da netju vishe da pushim. I sad se ukenjachim i ima da me drzhi do prekosutra. Pojeo sam celu domatjicu (keksbre!) i popio litar i po vode i sad mi je muka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ja ne znam da li ste svesni da upravo pocinje na pinku film kiborg vs kikbokser??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 :D Ocena 1.9 na imdbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa ovo mora da se gleda ! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Napio se i finoo mi je. Laku noc :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Prco sam Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Jebote zaredjao sam ova dva dana po nekim izlascima,zurkama (slike ovih dana),jebadama...Moram malo da se iskuliram,em sto mi kesa ponestaje em sto sam totalno poremecen sa obavezama... Jebo ti sve to... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Jao, jao nisam izash'o vecheras da kaljam svoje telo alkoholom,drogom i cigaretama, nego sam dizao tegove i slushao ziku,a sad jedem plazu i mleko i probiram filmove da gledam, reci mi Vudi jesam li tr00 ili nisam? Krupan ili sitan pesak? ;) @topic Mrzim nedelju i ponedeljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) evo cisto da napisem nesto posle skoro 3 sata bez posta na pricajte topiku!! DESI PELE STA IMA!!! KACEMO NA BASKET! edit: OMG 5 sati!!!! Edited March 8, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 dobio pozivnicu za neku svadbu pocetkom juna.Ovog puta necu morati da se provucem bez kupovine nekog odela,kravate sto je ok, ali mi se ne daju pare na cipele koje nikada vishe necu nositi jer zaista ne mogu da svoje noge podvrgnem takvoj torturi... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 A ti obuj ono što već imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam za svoju svadbu kupio cipele koje nisu sljajstece simike, nego cipelajke najudobnije sto sam obukao u zivotu, slucajno ih nasao. Tako da do jaja, usralo me svetski. Mogu i stalno da se nose nisu onako sramotno sljajstece sa onim jebenim siljcima i prosivima. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A ti obuj ono što već imaš. pa ne mogu da banem coveku u skejterkama kojima ne vezujem pertle :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 E jeb'ga, a šta nosiš kad je kiša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 navuče kese preko njih i veže kanapom da ne bude labavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 E jeb'ga, a šta nosiš kad je kiša? kad pada kisha ne izlazim napolje da mi se ne uniste lokne :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jesam ja lud, ili ovaj voditelj beovizije liči na lakija :D uglavnom beovizija je tuga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 joj koliko tuzno ono sa djordje marjanovicem i onim blentavim amdzicem... :( ako to prodje na evroviziju svaka nam cast. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts