Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jao, jao nisam izash'o vecheras da kaljam svoje telo alkoholom,drogom i cigaretama, nego sam dizao tegove i slushao ziku,a sad jedem plazu i mleko i probiram filmove da gledam, reci mi Vudi jesam li tr00 ili nisam?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nisi.

Reci mi kako da postignem to? :((((

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^go blejk

:)

odvalo se od csa danas, smori ose sto nisam uzeo kes na kladzi i tako...ispunjen vikend, zaista :( :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Napio se i finoo mi je. Laku noc :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Jao, jao nisam izash'o vecheras da kaljam svoje telo alkoholom,drogom i cigaretama, nego sam dizao tegove i slushao ziku,a sad jedem plazu i mleko i probiram filmove da gledam, reci mi Vudi jesam li tr00 ili nisam?

Krupan ili sitan pesak? ;)

@topic

Mrzim nedelju i ponedeljak...

dobio pozivnicu za neku svadbu pocetkom juna.Ovog puta necu morati da se provucem bez kupovine nekog odela,kravate sto je ok, ali mi se ne daju pare na cipele koje nikada vishe necu nositi jer zaista ne mogu da svoje noge podvrgnem takvoj torturi...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ja sam za svoju svadbu kupio cipele koje nisu sljajstece simike, nego cipelajke najudobnije sto sam obukao u zivotu, slucajno ih nasao.

Tako da do jaja, usralo me svetski. Mogu i stalno da se nose nisu onako sramotno sljajstece sa onim jebenim siljcima i prosivima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...