Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lol malo veca temperatura i ludovanje kolima:) (ne rade mi slova izmedju f i j, da znate)

evo upravo se vratih ajbi, cukno sam lika i kriv sam zakonski, ali je lik jadan zato sto je stao bez razloa. tamo iza ajata de se ukljucujes na tramvaj, ja ledo tramvaj nazad i okrenem se napred i lik stoji i paf. neki juo blentavi i lik kao os da cekamo il da se tripujemo, ja reko necu da cekam smaranje je pod jedan, pod dva, imam one promile u procesu, pod tri, istripovo sam da necu da trosim kasko ako nije neko zesce cukanje pa da i barem oderem:) i skontamo mi da sam mu sjebo branik i zadnji deo uruvo i dam ja tu njemu 20 000 i jos mu dam podatke ako bude vise, kao donece mi racun od majstora. a lik mi ne deluje ko da je neka muvara, pa reko ajde dobro, samo da se ne smaram. a i lik zapeo da mi uzme sve pare zato sto je firmin auto blabla mora da popravlja, a ja kasnim i kao dobro dobro. i smorio sam se zesce, ajde barem da sam opicio neko muski trista na sat pa nek ide zivot neo ovako pederski:)

a i sad treba da popravljam svoj avto, izulubljivo se napred i krila, kontam da ce da mi uzmu sto iljada maraka za to posto tripujem da je bolje da menjam neo da cukam, nesto mi deluje istripovano na sto mesta.

20k za branik na jugu? Firminom jugu? Ako firma nije neka njegova mala privatna on mora da ceka muriju da bi to uopste prijavio u firmi tako da ce stapkanap ili ce reci da ga je na parkingu neko zveknuo i uzeti kesh. Ako je njegova firma ili mala firma ostatje mu razlika posle popravke opet ja mislim.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

20k za branik na jugu? Firminom jugu? Ako firma nije neka njegova mala privatna on mora da ceka muriju da bi to uopste prijavio u firmi tako da ce stapkanap ili ce reci da ga je na parkingu neko zveknuo i uzeti kesh. Ako je njegova firma ili mala firma ostatje mu razlika posle popravke opet ja mislim.

branik je pocepan, a zadnji deo je ulubljen, nije samo branik, treba da se cuka kod limara i to pristojno, verovatno i da se farba.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kakav sjajan penis mi je uteran.

Istekne mi lekarski za vozachki i danas odem da vadim novi i kod ochnog i kazhe chitaj zadnji s jednim okom. Naravno ne da nisam video slova, nego nisam video taj red uopshte. I tu je kraj pregleda i kao sine ti se tjorav aj ti lepo kod ochnog po naochare. A sutra mi je vozachki, jojoj.

I izvadio sam bez dioptrije chisto da me ne smaraju pandur i komisionar. A sutra po dioptriju. JES!

Drago mi je shto sam podelio ovo sa vama drugari, a znam da je i vama.

Edited by -protA

Kakav sjajan penis mi je uteran.

Istekne mi lekarski za vozachki i danas odem da vadim novi i kod ochnog i kazhe chitaj zadnji s jednim okom. Naravno ne da nisam video slova, nego nisam video taj red uopshte. I tu je kraj pregleda i kao sine ti se tjorav aj ti lepo kod ochnog po naochare. A sutra mi je vozachki, jojoj.

I izvadio sam bez dioptrije chisto da me ne smaraju pandur i komisionar. A sutra po dioptriju. JES!

Drago mi je shto sam podelio ovo sa vama drugari, a znam da je i vama.

Ja jednom kad sam isao kod ocnog, ona upalila svetlo na prvi red, ja citao zadnji, i bilo je , dovidjenja sinko :D

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

ma sta ima da polazes, jurice te likovi na semaforima da te biju, cimace te sto im blinkas, kocice ispred tebe da im das 200 jura, navatavace te panduri dok si pod alkoolom...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Brate samo?

Pa i ja sam za tebe ondak utreniran.

Nego posto sam i ja zahrdjao, ima li jos neko ovde bas ovako do jaja kilav da zajedno trcimo da nas ne bude sram?

Moram da se dovedem u red quickly

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Brate samo?

Nego posto sam i ja zahrdjao, ima li jos neko ovde bas ovako do jaja kilav da zajedno trcimo da nas ne bude sram?

Sto nisi dosao na basket, to ti je bolji trening, a i onaj covek ne bi mogao da ti pametuje kako je stariji od tebe :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Evo, ja trckaram tu i tamo...pa ko voli moze se pridruzi...vikendom u pola 9, radnim danom oko 10 uvece...:D

Stres eliminator, soul regenerator...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Brate samo?

tjuti svaki pochetak je dojaja :)

ja vetj mesec dana se oshtrim da krenem, sretjom josh uvek imam izgovor u vremenu :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Teretana smor, trcanje je zanimljivije :D

Ili neki normalni sport :D

Svidja mi se ovo Ninja Warrior na Foxu, kakvi likovi !!!

A u cetvrtak Milan Tarot gostuje onom degenu na foxu koji je u tripu da je smesan i zabavan voditelj, mozda ne bude lose :D

kesic je car, nemoj biti zao.

vid'o sam deda mraza

Sutra masa vristeci hrli u

f0yadg.jpg

Idemo molomanija vlada! :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...