Lucky Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Bio sam danas opet do Usca, skroz ista varijanta kao Delta City. Objavili su otvaranje 31. marta (VIP otvaranje je 30.) a ono deluje kao da su tek poceli da rade. Skoro sam siguran da jedno pola lokala nece biti spremno za otvaranje, osim ako ne budu radili dan i noc. Sam trzni centar mi deluje "logicnije" nego Delta City za snalazenje i tako to, a nisu loshe napravili onaj deo za klopu, koji je prekopirana varijanta iz Delta Cityja samo sa kul pogledom na bulevar, Hajat i tako to, pa kada bi me trzni centri na taj fazon zanimali, mozda bih i imao nekog interesa da tu sednem i kao klopam. Od novih radnji sam snimio J Lo, to kapiram da ce da bude ludilo ;) a bice ceo jedan deo kao "tehnicke" radnje, tipa Apple shop, Playstation shop itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 AHAHhAhAhaHAHAH http://www.facebook.com/s.php?k=100000080&...cf95a7cbd7ade51 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Tića says: lazo Tića says: moze tehnolosko blic pitanje Tića says: :D Tića says: ? Satan says: aj Satan says: pozuri Tića says: kako se vezuje link za flash navigation bar Tića says: ? Tića says: :D Tića says: sta god to bilo i znacilo Satan says: to ne moze na blic da se odgovori Satan says: taj ko se bavi flash programiranjem i pravljenjem sajta treba da kupi knjigu i flashu i da je procita dva puta,a pre toga HTML da savlada Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 dobar pejst! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 za navigation bar ne treba nikakvo programersko znanje, samo malo mozga da procita tutorijale po netu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 neki car iz ceske na cijem sam rejvu bio u pragu me cimao da dodjem da vrtim malo, koji paklenko, cim nadjem vremena palim opet da se zezam, i da se zezam ^_^ Eh , deletovali thumb up Lepo se provedi matori!!! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Vratio se Stare Planine, konacno kraj sezone proklete, sad back to the book. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Znam da je bilo, ali :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) IJAO shto sam se brate full vratio iz Stefan Brauna, full, brate, ne mozhe da omane sa pola kile belog pa da ima samo deset kurvi da ih jebesh. A ono tamo brate dvesto pichaka, shto vole da ti mrljaju sa keetee ijao...plava mi kita josh uvek i znachi jaja bez - skupila su se, ne mogu ni ja posle 24te brate teshko...sve u fullu vozi radi belo brate al spermica ni za lek brate. No jebem ti ovaj novi fazon, da stave shljokice na dupe - sve mi disko u gatjama sada, proklete kurve shto djuskaju. Kita ih moja sabila. E tako, samo da vam kazhem da je bilo vr, dok me nije smorila jedna kurva shto pije celo veche vodu...slatko mi bilo kad sam je nabio na kurac ufff bash, jbm je zdravo zhivotnu. Sladje brate nego ostalih 23 pijane kurve, ne mozhe ni jedna belom da odoli! Imate pozdrav od Miroslave ispod stola sada Ajde u zdravlje, ljubi vas brat pa kachi klipove kad se probudi. Edited March 24, 2009 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 opet si prsao u doti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Dobro jutro... kupio sam klosarski bajs u tempu za 100 e i odvozao sinoc par krugova po kraju...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 joj joj,uspavao sam se,moram da budem na faxu za 15min,ali uvek ima vremena da se na ruru kaze dobro jutro... e pa... DOBRO JUTRO! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 jutros mi konacno doslo u glavu da ovog leta idem na depeche, ac/dc, exit, madonu, splavarenje, letovanje, durmitor pentranje i 4 svadbe za sada... Zed's dead baby, Zed's dead... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Jos malo pa na praksu, najavljuju lepo vreme za vikend, Vitjo pravi prijave za basket. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Bas ti je sranje taj zivot jbt, sad mi je jasno zasto se nonstop nesto zalis :/ sranje nego sta, hocu na himalaje :) nego gledam i svake godine kazem josh ovo leto se raspadam a onda cu da kuliram chitam knjige i slusham klasichnu muziku pusim lulu i spavam u fotelji :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 boli :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Jeli jel su svugde po BG sad svirale sirene u podne? Ne pratim TV tako da nisam ocekivao ovakvo obelezavanje godisnjice... 10 fakin godina, i opet predobro prepoznajem sirene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 yap i ovde:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 jutros sam radio do 5, bio u gradu na onoj protivpozarnoj obuci za civilnu, dusa mi spava, pa mislim da nista ne moze bolje da sumira moje planove za ostatak dana od ovog stripica It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Dobro jutro... kupio sam klosarski bajs u tempu za 100 e i odvozao sinoc par krugova po kraju...:) za te pare si imao srece da je toliko izdrzao :D Jeli jel su svugde po BG sad svirale sirene u podne? Ne pratim TV tako da nisam ocekivao ovakvo obelezavanje godisnjice... 10 fakin godina, i opet predobro prepoznajem sirene. ne znam za 12 h ali u centru kad je guzva non stop se cuju sirene :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 koji si seronja, nemke The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) smorio si drede. Tumachenjem sam hteo retji da je u Stefan Braunu bilo smor, toliko da sam bio dokon da pishem ovako neshto sa sve word sizingom. Da mi je stvarno nekako retardirano to shto igrachice sad stavljaju shljokice na dupe u NEnormalnim kolichinama - da ima kompletnu glazuru - ono ulje sa po kojom shljokicom je ok. I da je Stefan Braun kao i uvek pun zagorelih (iz toliko razloga) riba koje toliko zhele pazhnju da jedva chekaju ih neko startuje, makar bio i Maca iz VB, da je to nenormalno. I kao najbitnije da sam se zaljubio u tu ribu koja je ja mislim JEDINA IKAD u istoriji Stefan Brauna da je pila vodu. Bash iz tog razloga jelte (ofc, nisam se stvarno zaljubio, za jeftinije ulaznice) A da, zaboravih da spomenem poshto pokushavam da potisnem, pocheli su neki fegeti matori sa renta-girlom da dolaze i onda brate da ti se nonshalantno trljaju bulju o bulju - ako tad nisam nekog bacio krzo prozor onog Stefan Brauna...nikad netju - chak ni pri onim najvetjim guzhvama kad mi svi idu na kurac. Mada ionako izbegavam to mesto u shirokom luku vetj duzhe vreme. za te pare si imao srece da je toliko izdrzao :D ne znam za 12 h ali u centru kad je guzva non stop se cuju sirene :D I ja se istripovao, probudio me tek kraj sirene - ono kad se spushta, reko mora da je vesh mashina - ne mogutje da me tek na kraju probudilo :/ Iserem ti se na sirene ako ne mogu odma da me probude, odo pishem pismo predsedniku opshtine. Edited March 24, 2009 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Nisam bio u tom Stefan Braunu al pričaše mi neki likovi pre neki dan da tu nema nijedna preko 18, jel to stvarno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 ijaoj kako cu da se napijem veceras, dobio sam deset iz ginekologije danas...masterovao sam picku matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pochni da rivash umesto shto mrljash belo i sve tje biti uredu, za razliku povedesh sa sobom tu kolgerlu i eto reshenja xD • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts